Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ewet güzelim bebekler kısmetiyle gelirmiş inşallah allah senin gönlüne göre versin tatlım umarım en kısa zamanda hamiş kalırsın bebişinde sana şans getirir.............:nazar::emir_bebek:

ne güzel bi dilek bu tşk cnaım bakalım test yaptım olmadı ama gelicek gelicek zamanını beklio biliorum hepimize versin rabbim sana bana ikinciyi bekleyene ümidini yitirmeyen herkese inşallllllahhhhhh aminnn..

serbest çalışıo yani iş olursa ama ben gözdağımı virdim şimdi iş arıo önceden aramıodu gökten biyerden düşer die bekliodu ya kısacası rahat yetişmişelr anne babay güvenio artık güvenemicek ahahahi

aa olurmu öylee geçici işlerlee bebişiniz olsa nasıl bakcakmış onaa ondan geçtim sanada bakmakla yükümlüü neysem bulur iinşallah güzel bi iş yaa :34: sonrada bebişiniz gelir umarım:16:

bengisu ve nazemiri de görmüştüm topikimizdeki kızların hepiiisiii güzel vallaaaa hepimizin çokkk güzel bebişleri olacak:16::16:

bencede sana katılıyorum çirkin kız yokkkk hepimiz güzeliz eeeeeeeeeeeeeee böyle oluncada bebişlerde DÜNYA GÜZELLERİ gibi çıkacak:52:

yok herşey allahtan vardır bunda bir hayır eğerki olsaydı kaybetseydin şuan belki daha çok ağır gelirdi inan rabbim herşeyi sebepli verir yada vermez sen inancını yitirme senin içinde dua edicem naz mı ismin nazemirmi

adım naz la başlıyor ama adımı burada söylemiyim
sağol canım bende çok istyorum anne baba olmayı isteyen ve hakeden herkesin evladı olsun diye
evet canım haklısın ben sahip olmadığım bir evlada sahip olup kaybeden kadar üzülemem

ne güzel bi dilek bu tşk cnaım bakalım test yaptım olmadı ama gelicek gelicek zamanını beklio biliorum hepimize versin rabbim sana bana ikinciyi bekleyene ümidini yitirmeyen herkese inşallllllahhhhhh aminnn..

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN cnm benim herşey allahın takdiri isterse verir isterse alır ama umarım isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah ben üçüncüyü istiyom kıs benim 2 tane oğluşum var :32:

ne yaptın adama :1:

ona ne yaptım sölim cicim bi erkek sorumsuzluk yapıosa güvendiği bişiler içindir benim onu bırakamıcamı düşündüğü için anneden destek aldığı için ama ben ne yaptım ist a gittim 3 ay kaldım çalıştım onsuzda ayakta durabilcemi gösterdim bu vesileyle daha bi girentili çaba görüorum umarım birde okkalı dokunaklı laf ettim değişti çok değişti bide çocuk olursa belki babalık güdüsü ile dört elle sarılır çok şey söledim ama inş kulağından çıkmaz kısacası aldım karşıma konuştum.çocuk istiyorsun madem gelecek sun bize dedim evde oturmakla anne babandan gelicek parayla ben bakmam çocuğma yoksa düşünme çocuk dedim ama allah o çalışmadığı için vermedi eminim inşallah bundan sonra daha güsel şeyler olucak düşün canım ben mesleğimi memleketimi sevdiklerimi bırakıp onun için sevgim için gelmişim o hiçbişi yapmıcak onun dalağını çırparım bennn:

iyi geceler arkadaşlaaarr,inşallah başak ayağını sürümüştür devamı gelir hamişler dökülmeye başlar:) öpüyorum hepinizi...

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN cnm benim herşey allahın takdiri isterse verir isterse alır ama umarım isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah ben üçüncüyü istiyom kıs benim 2 tane oğluşum var :32:

allah bağışlasın onları sana senide onlara inşallah canım olur 3 te olur 5 te sen yeterki iste rabbim gönülden isteyene ne vermezki

canım selam nerelerdesin sen nasılsın,diğer tarafada gelmiyosun hiç iyisindir inş.. hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki aya olur canım...

slm cnmmm simdi daha ii oldum burda:)) diger tarafa geliomda kimse olmuo tubisde yok ya iice bos kaldi oralar...insallah cnm onumuzdeki aya diye diye 5 ayi bitirdim bakalim ;) sen nasilsin napiosun..bide ben isten ciktim ya ondanda giremiom cnm

anneler günü ne zamandı yaav? :26:

neey sigaramı içiyon seeen :30::30: aa canım bebiş istiyon madem bıraksanaa hem sana hem bebişine yazık oluy baak :20:

hahahah ay süper yaa ne güzel anlatmışsın öylee :60::60: ama fallik lafı nerden çıktı ayol adete yada kana ölemi deniyoo? :26:

iciom walla hamis kalinca birakicam ama oncesindede birakmaya calisicam ...

ama napim tam ümitleniorum pişkin pişkin geliolar gül kız gül burda gülmicek stres atmıcaz nerde atıcaz bi nevze yüzünü güldürdüysem ne mutlu bize gülmek yakışır herşeye rağmen

cok saol cnmm daha ii oldum walla ...ayyy corludaki ablam gelio bebisleee oda cok mutlu etti beni 12 de gidip alacaz gece havaalanindan...cok osledimmm..

inşallah bu sefer evladına kavuşursun

insallah canimmmm hepimiz kavusalim insallah

kizlarrrr buarada ben cepten girdigim icin size yetismem zor oluo yazamadigim olursa kusura bakmasin olurmu;)

aa olurmu öylee geçici işlerlee bebişiniz olsa nasıl bakcakmış onaa ondan geçtim sanada bakmakla yükümlüü neysem bulur iinşallah güzel bi iş yaa :34: sonrada bebişiniz gelir umarım:16:

önceden ümidim yoktu ama şimdi arıo bulursa devamlı bi iş güsel olucak dualarınıza ihtiyacım var kızlar

slm cnmmm simdi daha ii oldum burda:)) diger tarafa geliomda kimse olmuo tubisde yok ya iice bos kaldi oralar...insallah cnm onumuzdeki aya diye diye 5 ayi bitirdim bakalim ;) sen nasilsin napiosun..bide ben isten ciktim ya ondanda giremiom cnm

cok saol cnmm daha ii oldum walla ...ayyy corludaki ablam gelio bebisleee oda cok mutlu etti beni 12 de gidip alacaz gece havaalanindan...cok osledimmm..

kizlarrrr buarada ben cepten girdigim icin size yetismem zor oluo yazamadigim olursa kusura bakmasin olurmu;)

alllah kavuuştursun canım ben dah ayeğenimi göremedim daha 4 0 günlük

slm cnmmm simdi daha ii oldum burda:)) diger tarafa geliomda kimse olmuo tubisde yok ya iice bos kaldi oralar...insallah cnm onumuzdeki aya diye diye 5 ayi bitirdim bakalim ;) sen nasilsin napiosun..bide ben isten ciktim ya ondanda giremiom cnm;)
evet cnm sakinleşti baya orası... bende aynen devam işte bi değişiklik yok hala;)
iyi gecelr canım sana

zaten baktım göremedimde:1:
ay kim dedi ozaman bitane resmim var diye :44:
yok cnm ben diilim ama kim bilemedim:16:

ona ne yaptım sölim cicim bi erkek sorumsuzluk yapıosa güvendiği bişiler içindir benim onu bırakamıcamı düşündüğü için anneden destek aldığı için ama ben ne yaptım ist a gittim 3 ay kaldım çalıştım onsuzda ayakta durabilcemi gösterdim bu vesileyle daha bi girentili çaba görüorum umarım birde okkalı dokunaklı laf ettim değişti çok değişti bide çocuk olursa belki babalık güdüsü ile dört elle sarılır çok şey söledim ama inş kulağından çıkmaz kısacası aldım karşıma konuştum.çocuk istiyorsun madem gelecek sun bize dedim evde oturmakla anne babandan gelicek parayla ben bakmam çocuğma yoksa düşünme çocuk dedim ama allah o çalışmadığı için vermedi eminim inşallah bundan sonra daha güsel şeyler olucak düşün canım ben mesleğimi memleketimi sevdiklerimi bırakıp onun için sevgim için gelmişim o hiçbişi yapmıcak onun dalağını çırparım bennn:

ee bazende göz dağı vermek lazım elinin altında olmadığımızı bilmeleri gerekiyor...evlendiyse sorumluluğunu bilecek elden gelen öğün olmaz oda vaktinde bulunmaz denmiş taşıma suyla değirmen dönermi inşallah en kısa zamanda iş bulup düzeninizi kurarsınız

bengisu benden çıktı benden kıss bundan sonra kırmızıların adı fallikler olsun benim lafım olsun okiş

ee bazende göz dağı vermek lazım elinin altında olmadığımızı bilmeleri gerekiyor...evlendiyse sorumluluğunu bilecek elden gelen öğün olmaz oda vaktinde bulunmaz denmiş taşıma suyla değirmen dönermi inşallah en kısa zamanda iş bulup düzeninizi kurarsınız

inşallah öle olmak zorunda bacım anne babadan kopardıysa sevdiyse yuvası için yapıcak ben desteğe her zaman varım ama hem oraya koş hem buraya koş çocuk yap çalış ee ben annemin evidne daha rahattım olucak olucak inş

allah bağışlasın onları sana senide onlara inşallah canım olur 3 te olur 5 te sen yeterki iste rabbim gönülden isteyene ne vermezki

sağol cnm amin herkesin yawrusunu allah bağışlasın .kıs istiyom istiyomda olmuyo 10 aydır korunmuyoruz bakalım ne zaman olcak dktra gittim herşey normal bekle 1 sene olsun dedi hadi bakalım 2 ay kaldı nolcak nasip tatlım ya:23:

Back
X