- 7 Aralık 2010
- 9.450
- 454
- 398
iyi aksamlar kızlar nasılsınız![]()
hoşgeldin canım asıl sen nasılsın
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ona ne yaptım sölim cicim bi erkek sorumsuzluk yapıosa güvendiği bişiler içindir benim onu bırakamıcamı düşündüğü için anneden destek aldığı için ama ben ne yaptım ist a gittim 3 ay kaldım çalıştım onsuzda ayakta durabilcemi gösterdim bu vesileyle daha bi girentili çaba görüorum umarım birde okkalı dokunaklı laf ettim değişti çok değişti bide çocuk olursa belki babalık güdüsü ile dört elle sarılır çok şey söledim ama inş kulağından çıkmaz kısacası aldım karşıma konuştum.çocuk istiyorsun madem gelecek sun bize dedim evde oturmakla anne babandan gelicek parayla ben bakmam çocuğma yoksa düşünme çocuk dedim ama allah o çalışmadığı için vermedi eminim inşallah bundan sonra daha güsel şeyler olucak düşün canım ben mesleğimi memleketimi sevdiklerimi bırakıp onun için sevgim için gelmişim o hiçbişi yapmıcak onun dalağını çırparım bennn:
adım naz la başlıyor ama adımı burada söylemiyim
sağol canım bende çok istyorum anne baba olmayı isteyen ve hakeden herkesin evladı olsun diye
evet canım haklısın ben sahip olmadığım bir evlada sahip olup kaybeden kadar üzülemem
bravo vallaa ne güzel demişsin gitmekle ne iyi yapmışsıınbeni kaybetmek istemiyosanda bizim için mücadele etmen lazım diyeydin bide
![]()
tabii olmıcak diye bişi yok allah evlat eksikliği vermesin gelir muhakkak dualarımda ismini sölemek için ismini sordum naz diyorum okiş
tabii olmıcak diye bişi yok allah evlat eksikliği vermesin gelir muhakkak dualarımda ismini sölemek için ismini sordum naz diyorum okiş
sağol cnm amin herkesin yawrusunu allah bağışlasın .kıs istiyom istiyomda olmuyo 10 aydır korunmuyoruz bakalım ne zaman olcak dktra gittim herşey normal bekle 1 sene olsun dedi hadi bakalım 2 ay kaldı nolcak nasip tatlım ya![]()
bengisu benden çıktı benden kıss bundan sonra kırmızıların adı fallikler olsun benim lafım olsun okiş
bende bende benide sole dualarinda adim aysunsenin adin ne bende ogreneyim bende sayim senin adinida
tmm caım ben hepinize ediorum ekleyelim yine ilerde özeldende atarsınız böle yazılarınızı bulmam zor oluo daha 100 msj atamadım için özel msj atamıorum
kisssss nie solemionuzzz basak hamismisss Allahim kendim hamismisim gibi sevindim yaaaaaaa :))) nerde simdi annesindemi halaaa ayy yaaaa cok mutlu oldumm...tebrik ediorummm basakcimmm Allahin hayirli saglikli bi hamilelik nasip etsinn aminn...hadi bakalim topik baskani hamiss uyelerde ardindan gelirse ohhh ne denir keyfimize :)))
İyi akşamlar kızlarr
İyi akşamlar kızlarr
kız demişimdir neler dedimi hatırlamıorum şuan az kaldı mahkemeye veriodum düşün korktu hiç onu bu halde görmemiştim babamla bile görüştüm 3,5 attı düşün bidaha iş konusunda olsun ne olursa olsun bana karşı saygılı olucak
İyi akşamlar kızlarr