- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
Allah korusun bence aldatılmak bi kadının başına gelebilecek en kötü şeylerden ilki
İkincisi şiddet.Uff Rabbim esirgesin.Eşimi başka kadınlarla paylaşmak
Ben rüyamda bile görsem ertesi gün ağlayarak uyanıyorum oda ne oldu diyo
Rüyamı anlatınca ben seni çok seviyorum tavşanım gözüm senden başkasını görmez der
Sen benim bitanemsin her şeyimsin nefesimsin der.İnşallah hep böyle derTeselli eder beni işte
heheheee

vay edepsizler yaa kendi hemcinsimden iğreniyom bazen yaa ööylelerinin şööyle eline geçirip saçlarını başlarını yolasım geliyooo![]()
bebişim bizim orda bol bol çeşit çeşit var bu kaya tuzu lambalarındaanacaba sipariş üstüne çalışıyolarmıdırkii? :26:
sorma canim sen mi ben mi.. böyle yapanlari güzelce cezalandircan bak bir daha yapabiliyor mu baskalari...

Hıı anladımm bende taşı o renkte zannetmiştim
Ya kaynanan Allah bilir arkandan ne atıp tutuyordurda kayınbabanda etkileniyordur
Aslında kayınbabalar iyi olur gelinlerini severler.Mesela benimki o beni çok sever bende onu valla
Ama kaynanamı sevmiyorum yaniBen İstanbuldayım aslında rahatlıkla bulabilirim netten biraz bakınsam yeter
ayyyyyyyynen de öyle tatlim, kayinbabam beni cok severek istedi.. ama iste kaynanamin gelin adayi baskaydi, yillarca onda israr etmis esim istememis.. kac kere yüzüme dedi, ben aslinda (ismi lazom degil) onu istiyordum da kismette sen varmissin diye... istedigi de pek matah bir sey olsa... benim kolumun altina gelmez boyu, yüz desen zaten cok karakteristik bi yüzü yokki kasi gözü yeter desen, okul desen okumamis, ki kariyeri yeter desen, is desen calismada gözü bile olmayan biri.. yani benimle kyaslardi ya yok zoruma giderdi, benim kulvarimda biri bile degildi kiz.. iste kaynana milleti böyle.. sahip olamayinca elindekinin kiymetini de bilmiyor..