Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Allah korusun bence aldatılmak bi kadının başına gelebilecek en kötü şeylerden ilki
İkincisi şiddet.Uff Rabbim esirgesin.Eşimi başka kadınlarla paylaşmak
Ben rüyamda bile görsem ertesi gün ağlayarak uyanıyorum oda ne oldu diyo
Rüyamı anlatınca ben seni çok seviyorum tavşanım gözüm senden başkasını görmez der
Sen benim bitanemsin her şeyimsin nefesimsin der.İnşallah hep böyle der:16:Teselli eder beni işte

heheheee :1::1::1::1: kis aynisi bana da oldu bi aglayarak uyandim sorma benimki korkmus noluyor diye... ayyyyyyyyyyyyy icim parcalanmisti yaa... gözüme baka baka baska kadina gidermis, kaynanamlarda olurmusuz, kimse bana destek cikmazmis, kabulleniyorsan böyle havalarinda olurlarmis.. valizimi felan toplamaya calisiimisim.. ay rüyasi bile kötü :50::50::50::50:

vay edepsizler yaa kendi hemcinsimden iğreniyom bazen yaa ööylelerinin şööyle eline geçirip saçlarını başlarını yolasım geliyooo :47::47:

bebişim bizim orda bol bol çeşit çeşit var bu kaya tuzu lambalarındaan :34: acaba sipariş üstüne çalışıyolarmıdırkii? :26:

sorma canim sen mi ben mi.. böyle yapanlari güzelce cezalandircan bak bir daha yapabiliyor mu baskalari... :19::19::19::19:

Hıı anladımm bende taşı o renkte zannetmiştim
Ya kaynanan Allah bilir arkandan ne atıp tutuyordurda kayınbabanda etkileniyordur
Aslında kayınbabalar iyi olur gelinlerini severler.Mesela benimki o beni çok sever bende onu valla:nazar:
Ama kaynanamı sevmiyorum yani:19:Ben İstanbuldayım aslında rahatlıkla bulabilirim netten biraz bakınsam yeter

ayyyyyyyynen de öyle tatlim, kayinbabam beni cok severek istedi.. ama iste kaynanamin gelin adayi baskaydi, yillarca onda israr etmis esim istememis.. kac kere yüzüme dedi, ben aslinda (ismi lazom degil) onu istiyordum da kismette sen varmissin diye... istedigi de pek matah bir sey olsa... benim kolumun altina gelmez boyu, yüz desen zaten cok karakteristik bi yüzü yokki kasi gözü yeter desen, okul desen okumamis, ki kariyeri yeter desen, is desen calismada gözü bile olmayan biri.. yani benimle kyaslardi ya yok zoruma giderdi, benim kulvarimda biri bile degildi kiz.. iste kaynana milleti böyle.. sahip olamayinca elindekinin kiymetini de bilmiyor..

di mi cok güzel tam benim evime göre :1: bendeki mumluk böyle icine kücük mum yakiyorsun, onunla isildiyor, böyle lambali istiyorum ama büyük bir sey köseye koymak icin.. o zaman mor lambali olursa cok sahane olur, gerci vitrinimin isiklari mavi :26::26::26: cok alakasiz olurlar.. neyse bi orta yol buluruz :1: misafir geldiginde cok hos oluyor böyle ince detaylar...

olur neden olmasın ona uygun başka bir obje daha koyarsın salonuna uydurursun
bende çok seviyorum öyle ayrıntıları ama çok pahalı şeyler ve zaten önce eşyalarımı değiştirmem lazım bu eşyaların arasında garip dururlar

bizimde bi sonraki tayin yeri doğu olcak canım yaa 2 sene sonra falan bide doğuya gitceez dahaa :18:

evet bizim ordakiler bembeyaz oluyo canım hatta kiminin bi tarafını düz yapıyolar oraya resim falan işliyolar kiminde allah yazıyo kiminde bayrak veya istediğin bi resim falaan :34: çok çeşidi var bende alcam kendime o lambalardan bak iyi aklıma getirdiniz bi 20 gün sonra falan gitcez nasılsa izinde çankırıya gitmişken bende aliim bari :1: evet nette falan vardır belkim :34:

Uyyy sizinki dahada geçmiş kızz niye öyle eşin mesleğe başlayalı kaç yıl olmuş belki
Doğuda aynı şehirlerde oluruz ayy öyle olsa ne güzel olur demiiii:52:

Allah korusun bence aldatılmak bi kadının başına gelebilecek en kötü şeylerden ilki
İkincisi şiddet.Uff Rabbim esirgesin.Eşimi başka kadınlarla paylaşmak
Ben rüyamda bile görsem ertesi gün ağlayarak uyanıyorum oda ne oldu diyo
Rüyamı anlatınca ben seni çok seviyorum tavşanım gözüm senden başkasını görmez der
Sen benim bitanemsin her şeyimsin nefesimsin der.İnşallah hep böyle der:16:Teselli eder beni işte
Ay evet Allah korusun yaa bence düşüncesi bilem korkunç eşimede dedim zaten bana öyle bişii yaparsan bi gün ya sana ya kendime zarar veririm diye korkutuyom gözünü biliyo ne kadarda kıskanç olduğumu zaten sıkıysa yapsın bakalım korkuyo benden bigün uykumda beni öldürürsün diye korkuyom senden diyo bende beni aldatmadığın sürece falan ben sana hiç kıyarmıyım aşkım çok seviyom seni diyom :1:arada lafıda sokuyom bi güzel :60: ay ne güzeeel bende öyle kabus falan gördümmü kocişimde beni teselli eder hep :16:
Ya canım Kadınlar kadınları eziyo diye boşuna söylemiyorlar işte
Rabbim korusun kız gidince alabilirsin aslında hee
evet yaa naapalım utanır insan biraz hiç edep yok bunlardaa :19: evet alırım belkim bu gidişimde :34:

heheheee :1::1::1::1: kis aynisi bana da oldu bi aglayarak uyandim sorma benimki korkmus noluyor diye... ayyyyyyyyyyyyy icim parcalanmisti yaa... gözüme baka baka baska kadina gidermis, kaynanamlarda olurmusuz, kimse bana destek cikmazmis, kabulleniyorsan böyle havalarinda olurlarmis.. valizimi felan toplamaya calisiimisim.. ay rüyasi bile kötü :50::50::50::50:

ayyyyyyyynen de öyle tatlim, kayinbabam beni cok severek istedi.. ama iste kaynanamin gelin adayi baskaydi, yillarca onda israr etmis esim istememis.. kac kere yüzüme dedi, ben aslinda (ismi lazom degil) onu istiyordum da kismette sen varmissin diye... istedigi de pek matah bir sey olsa... benim kolumun altina gelmez boyu, yüz desen zaten cok karakteristik bi yüzü yokki kasi gözü yeter desen, okul desen okumamis, ki kariyeri yeter desen, is desen calismada gözü bile olmayan biri.. yani benimle kyaslardi ya yok zoruma giderdi, benim kulvarimda biri bile degildi kiz.. iste kaynana milleti böyle.. sahip olamayinca elindekinin kiymetini de bilmiyor..

Ayy koptum yaa:60: :60: aynı rüyayı bende görmüştüm
Kayınvalidem destek oluyordu oğluna ohh sen git yeni gelin alacaz biz diyorlardı:27:
Ayy o ne öyle yaa hasbam pehhh şuna bak yaptığı çok ayıp
Kaynananın kızı var mı?Aynısı ona dense tepkisi ne olurdu acaba:20:

bizimde bi sonraki tayin yeri doğu olcak canım yaa 2 sene sonra falan bide doğuya gitceez dahaa :18:

evet bizim ordakiler bembeyaz oluyo canım hatta kiminin bi tarafını düz yapıyolar oraya resim falan işliyolar kiminde allah yazıyo kiminde bayrak veya istediğin bi resim falaan :34: çok çeşidi var bende alcam kendime o lambalardan bak iyi aklıma getirdiniz bi 20 gün sonra falan gitcez nasılsa izinde çankırıya gitmişken bende aliim bari :1: evet nette falan vardır belkim :34:

ooo cok güzel canim, dur ben de trye geldigimde bakayim :9: burda cok pahali zaten.. bikac da kolye küpe yüzük felan alirim böyle gercek taslardan, onlar cok daha şIk duruyor normal plastik, metal takilardan..

yok canım evli erkekleri baştan çıkaranların açtıkları topikler değil zaten yasakmış onlar kocasını yada erkek arkadışını en yakın arkadaşının baştan çıkartığını ve erkeğin hala o kadını koruması sen yanlış anlıyorsun falan diye mağdur olan kadınlar

he canim yok zaten öyle bi topik olmaz da ben sey diye düsünmüstüm, hani varya iste sevdigim adam evliymis ama ben bilmiyordum onu cok seviyorum felan diye dertleri olanlar vardir, öylelerine kizarim ama.. o adam zaten sevgiyi hakedecek biri degildir, ki böyle bir sey ögrendiginde adini anmak bile kadinin hatasi olur.. yaa öyle bi topik okursam üzülürüm yaa, kendimi ayni duruma koydugumda...

Ay evet Allah korusun yaa bence düşüncesi bilem korkunç eşimede dedim zaten bana öyle bişii yaparsan bi gün ya sana ya kendime zarar veririm diye korkutuyom gözünü biliyo ne kadarda kıskanç olduğumu zaten sıkıysa yapsın bakalım korkuyo benden bigün uykumda beni öldürürsün diye korkuyom senden diyo bende beni aldatmadığın sürece falan ben sana hiç kıyarmıyım aşkım çok seviyom seni diyom :1:arada lafıda sokuyom bi güzel :60: ay ne güzeeel bende öyle kabus falan gördümmü kocişimde beni teselli eder hep :16:

evet yaa naapalım utanır insan biraz hiç edep yok bunlardaa :19: evet alırım belkim bu gidişimde :34:

Kız bende diyorum ki silahınla vururum seni diyorum
Sonra amaa yok niye elimi kana bulayımki
bİTANE de ben bulurum onunla evlenirim senide boşarım diyorum
Dahada delleniyor kıskanç birisi aman allah esirgesin tövbee

Bacım sende benim gibi bonussun desene bi koysam buraya saçımı korkup kaçarsınız:27:

sorma canim sen mi ben mi.. böyle yapanlari güzelce cezalandircan bak bir daha yapabiliyor mu baskalari... :19::19::19::19:

canım o kendine hizmet edecek birini istemiştir o istediği gelini olsa bile illaki takacak bişey bulurdu ve zaten istediğini yapacakmıydı bakalım ...benim kaynanamda kaynıma kardeşinin kızını almış oğlunun başka sevdiği varken, yabancı bakmaz bana diye ama kardeşinin kızıda bakmadı kendi kızı baktı ölene kadar

Uyyy sizinki dahada geçmiş kızz niye öyle eşin mesleğe başlayalı kaç yıl olmuş belki
Doğuda aynı şehirlerde oluruz ayy öyle olsa ne güzel olur demiiii:52:

he vallaa ne güzel olurduu :46::119::16: birbirimize eş olurduk ne güzel :16: bakalım kısmet belkimde olur bigün öylee :34: canım eşi,min 8.senesi işte meslekte sanırım 9 olucak bu yıl :26: valla biz bi
4-5 yıl batı ki 6 yıldır burdayız
2-3 sene tampon bölge şimdi gitceğimiz yer olcak
2-3 senede doğu olcak ama normali bi doğu bi batıymış sanırım canım :26:

olur neden olmasın ona uygun başka bir obje daha koyarsın salonuna uydurursun
bende çok seviyorum öyle ayrıntıları ama çok pahalı şeyler ve zaten önce eşyalarımı değiştirmem lazım bu eşyaların arasında garip dururlar

ben de kiradayim cani zaten tasincaz diye bir tek salonumu güzelce dösedim onun harici cok sade aslinda esyalarim güzel ama dekorasyon hic yok, fikrim cok olsa da esim birakmiyor ugrasma nasilsa gitcez diye :31::31::31: sen de esyalarini degistirince böyle cok güzelb i ev yaparsin o zaman kismet olur insallah fikirlerini paylasman..

Kayınvalidem destek oluyordu oğluna ohh sen git yeni gelin alacaz biz diyorlardı:27:

:1::1::1::1: ayip ama kadin kendinde o hakki görüyor... naparsin kaynana iste.. kis bir de biz sana ne yaptik diyor.. herkes bizi sevdi bi sen sevemedin diyor, bak konu annemlere gidip kalmak hee... sen bagla artik bunun dedikleriyle konuyu.. sonra da bu laflari dönüp ben demisim gibi anlatiyor kayinbabama... kadin cok fena ortada cok laf tasiyor.. agzi cok gevsek.. neyse allaha havale ediyorum ben onu...
yok canim görümcem yok ondan ne kiz cougunun ruhundan anlarlar, ne de kadinlara deger verir benim kadin bozmasi kaynanam... cok rahat büyük konusurlar o sebepten.. kaynanama göre eger bi erkek disari, baska kadina gidiyorsa kadin sucluymus... öyle dediginde basina gelir de o zaman görürsün bu laflari söylemeyi dedim :19::19::19::19:

ben de kiradayim cani zaten tasincaz diye bir tek salonumu güzelce dösedim onun harici cok sade aslinda esyalarim güzel ama dekorasyon hic yok, fikrim cok olsa da esim birakmiyor ugrasma nasilsa gitcez diye :31::31::31: sen de esyalarini degistirince böyle cok güzelb i ev yaparsin o zaman kismet olur insallah fikirlerini paylasman..

:1::1::1::1: ayip ama kadin kendinde o hakki görüyor... naparsin kaynana iste.. kis bir de biz sana ne yaptik diyor.. herkes bizi sevdi bi sen sevemedin diyor, bak konu annemlere gidip kalmak hee... sen bagla artik bunun dedikleriyle konuyu.. sonra da bu laflari dönüp ben demisim gibi anlatiyor kayinbabama... kadin cok fena ortada cok laf tasiyor.. agzi cok gevsek.. neyse allaha havale ediyorum ben onu...
yok canim görümcem yok ondan ne kiz cougunun ruhundan anlarlar, ne de kadinlara deger verir benim kadin bozmasi kaynanam... cok rahat büyük konusurlar o sebepten.. kaynanama göre eger bi erkek disari, baska kadina gidiyorsa kadin sucluymus... öyle dediginde basina gelir de o zaman görürsün bu laflari söylemeyi dedim :19::19::19::19:

Canım benim kayınvalideminde kızı yok anladım hemen o yüzden sordum
Ahh hele bir olaydıı belki daha farklı olurdu
Bol keseden sallıyorlar valla o yüzden.Çok çok saçma yaa yemin ederim
Hiçte kadında değil erkek şerefsizlik yapıyorsa kadının suçu nee
Daha ne yapacaksın anacım diyecenn olmayacak iştee

neyse kizlar ben kactim hadi benimki birakmiyor artik.. hepinize iyi geceler cok hos bi sohbet oldu :16::16::16::16::16::16:

he vallaa ne güzel olurduu :46::119::16: birbirimize eş olurduk ne güzel :16: bakalım kısmet belkimde olur bigün öylee :34: canım eşi,min 8.senesi işte meslekte sanırım 9 olucak bu yıl :26: valla biz bi
4-5 yıl batı ki 6 yıldır burdayız
2-3 sene tampon bölge şimdi gitceğimiz yer olcak
2-3 senede doğu olcak ama normali bi doğu bi batıymış sanırım canım :26:

Kız sizinki çok farklıymış hee eşin kaç yaşındaki
Daha benim eşim 3 yıllık memur gerçi 25 yaşında
Çıtırım benim:)Ya ben İstanbul'umu bırakmak istemiyorum İnşallah bu sene çıkmazz

neyse kizlar ben kactim hadi benimki birakmiyor artik.. hepinize iyi geceler cok hos bi sohbet oldu :16::16::16::16::16::16:

Ya canımm gidiyor musun accık daha kalaydın ne güzel kaynatıyorduk
Neyse hadi güle güle yarın temizlik gününmüş zaten senin
İyi geceler tatlı rüyalarr öpüldün mucx:54:

bende bi kere aldatıldığımı görmüştüm ağladım resmen rüyamda sonra uyandım nasıl kızıyom kocamaa küstüm baya bi aşkım hiç öyle şey yaparmıyım falan diye ikna ettide öyle barıştıydık :1:

hee kız aldatırsan şakasına bende boşarım başkasına giderim falan gibisinden bişii diyim delleniyo hemeen o beni kıskandırıyo ya bende onu bi kıskandırayım desem hemende küsüyo bana yaa :26:

bende bi kere aldatıldığımı görmüştüm ağladım resmen rüyamda sonra uyandım nasıl kızıyom kocamaa küstüm baya bi aşkım hiç öyle şey yaparmıyım falan diye ikna ettide öyle barıştıydık :1:

hee kız aldatırsan şakasına bende boşarım başkasına giderim falan gibisinden bişii diyim delleniyo hemeen o beni kıskandırıyo ya bende onu bi kıskandırayım desem hemende küsüyo bana yaa :26:

Kız bi kere ağzımdan pırttı şu Kıvanç Tatlıtuğ ne yakışıklı dedim
Bizim tvde kuzey güney izlemek yasak ondan sonra o ne zaman çıksa hemen kaşlar çatılır
Kanalı değiştirir:27:Ama harbi adam yakışıklıı:27:

Kız sizinki çok farklıymış hee eşin kaç yaşındaki
Daha benim eşim 3 yıllık memur gerçi 25 yaşında
Çıtırım benim:)Ya ben İstanbul'umu bırakmak istemiyorum İnşallah bu sene çıkmazz

29 yaşında canım 4 yaş var aramızda işte :34: evet yaa çok gıcıık düşünsene bi yerde 2-5 sene anca kalabilceez :26:

bende diyorum daha söyleyecekken ağzımı kapatıyor konuşturmuyor bile dumaya bile tahammülü yok

iyi geceler güzel tatlı rüyalar görmen dileğiyle

iyi geceler canım çok öpüyorum hoşçakaaal :21::3:
Bizim tvde kuzey güney izlemek yasak ondan sonra o ne zaman çıksa hemen kaşlar çatılır
heheh oda iyiymiş :60: ben okadarda sevmiyom yaa kıvançıı meselaa lale devrindeki adam var ya o yakışıklı meselaa onu beğenirim bak hem sevimli hem yakışıklı olcak bide kumral olcak :34:

ben hiç demem ay ne yakışıklıymış diye biliyomki sonra benimde sonum seninki gibi olur kapatır izzlettirmez bende içimden diyom :1:

Back
X