Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım ben ilk bebeğimi kaybettim ama kalbi durmuştu hiç anlamadım muayeneye gittiğimde dr söyledi kanamam falan olmamıştı kürtajla aldılar

belki konuşmuşuzdur ama hatırlaıorum çok geçmiş olsun canım inş rabbim bitanedaha versin senin ihtimalin var inşşş inşşş ilgin için tşk

neyse kızlar ben kaçtım size doyum olmuyo ama napayım saat koşturuyo körolası saat grşrüz beni özleyin iyimi kocaman öpüyorum sizi güzellikler iyi haberlerinizi bekliyom belinay ve hadisko hadi bakalım hayırlısı anne adayları:49: bay bayyyyyyyyyyyyyy:54:daha kuaföre gidicem fön çektirmeye anca hazırlanırım cicilerimi giyeyim gideyim :54:

görüsürz tatlımmm evet ya su pc basına ortnca zman nasıl gecıyo:1::1:

hadi canım benim yerimede löpür löpür götür cicişlerini giy ama açık olmasın saçını başını yolarıs bak :)

sağol cnm gider ayak bakayım kapatıyım dedim aaaaaaaaa ne diyon ayol elbise giydim dizüstü fazla kısa değil cnm üstüme ceketimide giydimmmmmmmmm hanım hanımcık oldum kıs hadi grşrüz:129:

düşük yapan oldumu aranızda hiç şimdi düşükte adet gelirmi oda düşündürüo beni hiç yaşamadım nasıl oluo

ben düşük yaşadım canım 7 haftalıktı bebeğim :14::14::14::14::14::14::14::14::14: iki gün önceden kanamam başlamıştı tutunamadı yavrum ve gitti şimdi inşallah kardeşini gönderir diye bekliyorum.düşük sancısı çok kötü canım doğumdan daha kötü diyolar ya doğru elimde olsa duvarları tırmalardım çok feci Allah kimseye yaşatmasın banada bi daha yaşatmasın inşallah.
düşükte adet gelirmi diyosunya canım hamieysen kanaman varsa ve kanaman parlak kırmızıya dönüştüyse düşük yapıyosun demektir.bide kimyasal gebelik olayı var ve bi çok kadın çoğu kez bu durumu yaşadığı halde hiç farkında olmaz.şöyleki hamile kalırsın ama bebek tutunamaz bi kaç günlük bi geikmeyle adet olursun ama düşü yaptığını bile bilmezsin ancak o gecikmeyi ciddiye alıp doktora gidip test yaparsan beta hcg değerin az biraz yüksek çıkar ama ilerleyen günlerde değerin katlamaz çünkü bebek tutunamamıştır.umarım anlatabilmişimdir canım.

selam kızlar... hayırlı günler hepinize...bugun temizlik yapcaktım ama sabahtan beri sular yok sinir oldum yaaa:47::47::37:

hadi öyle olsun bakalım iyiyim bende şekerim öğleden sonra günüm var oraya gidicem:10:birazdan çıkarım anca hazırlanırım süslenirim dimi ama ahhhhhhhhh biz kadınlar..................:12::21::23:

sen herhalinle güzelsin canım menim :34::34::34::34::34:

selam kızlar... hayırlı günler hepinize...bugun temizlik yapcaktım ama sabahtan beri sular yok sinir oldum yaaa:47::47::37:

merhabacanım suların kesilmesi çok kötü yaaaa geçen gn bende iştn eve bi gittim sular akmıyo kafayı yiyecektim neyseki uzun sürmedide bi iki saate geldi.sende sıkma canını bugünde kendinle ilgilen boş ver işi gücü yarın yaparsın :34::34::34::34::34::34:

sen herhalinle güzelsin canım menim :34::34::34::34::34:

merhabacanım suların kesilmesi çok kötü yaaaa geçen gn bende iştn eve bi gittim sular akmıyo kafayı yiyecektim neyseki uzun sürmedide bi iki saate geldi.sende sıkma canını bugünde kendinle ilgilen boş ver işi gücü yarın yaparsın :34::34::34::34::34::34:

canım cok dogru diyosun ya hic bişey yapamıyosun su yokken ama halan daha gelmedi ona sinir oldum dün dinlenmiştim bugun işlere devam ederim demiştim saracım havada cok güzel tam temizlik havası ama dedigin gibi bugunde dinlenecem mecburen:16::16:sen nasılsın adet gelmemiştir inş bebişin göbüşündedir:49::49:

inşallah neşeylee yumurtlayıp zevkle doğurcaz tek tekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:16::16::16::16:

kızlar benim çıkmam lazım geç olmadan gideyim eve malum internet cafeden giriyorum. hergün gelmeye çalışıyorum ama bazen fırsat bulamıyorum yarın gelirim inşalah.

fazla hareket edince kasıklarımda ağrı oluyor. yorulmama gerek sanırım.

sizleri seviyommm..Allah'a emanet olunn Kucaklarımız eteklerimiz paçalarımız dolsun inşallahhh:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

aminn inşallaahhh
kız fırsat buldukça dinlen yorma kendini de bebeemizide
sıcak suyla duş felan alma haaa :19::19:

Selaam ben geldiim :3: aa gene kimse yook şansıma tüküreyim emiii.. :30::14: tüh yaa başağıda kaçırmışım neyse bende bugün saçımı boyattım fönde çekti kuaför arkadaşım kaş bıyıkda aldı ooh kendime geldim vallaa aldığım nboya gerçi biraz koyuymuş ama açılır heralde rengi daha neysem hadi gelinde sohbet edelim biras yaa özledim sizlerii :16:

ohh güle güle kullan kaportaya girmişsin :1:

hani ben hanii bitti aramızdaki herşey bitti kız daha benim kırmızılar gelmedi alla alla

ayyyyy hade bakalım belinaysu pelin ve senden hamiş haberleri gelsin
diğer arkadaşlarıda unutmadım hade bakalım sürüyün ayakları kızlaarrr gelsin bebişlerrrrrr

kız akıllım mesajda senden dediğim kişi sensin zaten akıllımmmmmm
dualarım hepinizleeeeeeee

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: korkuyorummmm

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1: mutluyumm

:21::21::21::21::21::21::21::21::21: icimden oynamak geliyoo

:14::14::14::14::14::14::14::14::14: aglamakkkkkk

:84::84::84::84::84::84: hemde bagıra bagıra aglamak geliyoo
:122::122::122::122::122: şimdide zıplamak :124::124::124::124: oynamak

:44::44::44::44: ama kafam cok karısık

kızlar şuan icide bulundugum durum buu

kendımı delırmıs hısedıyorumm:101::101::101::101::101::101: bu sonuc cıkana kadar inş dayanabılırım :27::27:

:9::9::9:çok güzel anlatmışsın canım
varmı bir gelişme öldük valla meraktan :26:

günaydin kizlaarrr ilk gelen benim bugün :32::32::32:

günaydın kızlaaaaaaaaar

günayyyyyyyyyyyydın kızlar nassınız? SARACIM mrb naber tatlım?:34:

kız bide bana sor kocam dakka bir kontrol ettirio delimi ne bende kendimi deli hissediom ama içimdeki his hala anne olucan diyo bana senle biz hamiş kaldık sanırım ne ara:)

ay hadi bakalım inşallahhhhhhhhhhh

kız benim gelmedi 2 sinde 1 gün önce yani adet sancım ara ara geldi bacaklarım koptu resmen dedim eyvah geliooo bugün 4 ü 1 gün geçti bakalım bel ağrım aralıkla oluo ha dün gece tv isliorum uzandım yerden midem ağzıma geldi istifal edicem sandım

:32::32::32: hade bakalım verin şu güzel haberleri çatladık patladık sevinek azcık yaaa :21::21:

Back
X