- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
2 gun gecıktı yarında olmasam 3 dunum olcak
öpeyımde barısak tatlımm kız boyun 1.70 mı
kocanın kac

kocişinde 1.77
ama ben zayıf olduğum için herkes beni uzun sanıyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 gun gecıktı yarında olmasam 3 dunum olcak
öpeyımde barısak tatlımm kız boyun 1.70 mı
kocanın kac
ksel hoşgeldin tatlım nikolay ordamsın canım
canım cok dogru diyosun ya hic bişey yapamıyosun su yokken ama halan daha gelmedi ona sinir oldum dün dinlenmiştim bugun işlere devam ederim demiştim saracım havada cok güzel tam temizlik havası ama dedigin gibi bugunde dinlenecem mecburensen nasılsın adet gelmemiştir inş bebişin göbüşündedir
![]()
çamaşırları sereyimde geleyimm
off çok yoruldum gene![]()
selam saracım nasılsın inşallah gelmez kırmızılar
bu sabah öyle güzel bir rüya gördümki çok tatlı sevmeye doyamadığım bir erkek bebek kucağımdan indirmiyodum
bide küçük bi kız çocuğu saçlarında ince ince örgüler yapmışlar saçlarındaki örgüleri çözüyordum
ve çok güzel çiçeklerin çimenlerin olduğu düz bi arsada manzarası çok güzeldi sırt üstü uzanıp yatıyorum toprağa etrafı seyrediyorum ama nasılda yumuşacık rahattı![]()
rüyan hayırlara vesile olsun canım inşallah ikizlerin olur belki bunun müjdesidir canım![]()
amin inşallah ben tekede razıyım biride senin olsun
nazocum akşama ne yemek yapacan canım
ben yeşil fasulye kavurması mercimek çorbası ve peynirli börek düşünüyorum.
gözü gönlü tok arkadaşım menim Allah gönlüne göre versin canım bende tek bebeğe bile razıyım ama ikiz olmasınıda çok istiyorum![]()
sağol cnm gider ayak bakayım kapatıyım dedim aaaaaaaaa ne diyon ayol elbise giydim dizüstü fazla kısa değil cnm üstüme ceketimide giydimmmmmmmmm hanım hanımcık oldum kıs hadi grşrüz:129:
nazoş senin kırmızılar gelmişmiydi?:44:
senin menüde çok güzelmiş hepside sevdiğim yemekler
şehriyeli çorbam var balık var bide salata yaparım yeterde artar![]()
amin gönlümüze göre versin inşallah
ikiz çok tatlı ama ben bakımından çok korkuyorum
ben düşük yaşadım canım 7 haftalıktı bebeğimiki gün önceden kanamam başlamıştı tutunamadı yavrum ve gitti şimdi inşallah kardeşini gönderir diye bekliyorum.düşük sancısı çok kötü canım doğumdan daha kötü diyolar ya doğru elimde olsa duvarları tırmalardım çok feci Allah kimseye yaşatmasın banada bi daha yaşatmasın inşallah.
düşükte adet gelirmi diyosunya canım hamieysen kanaman varsa ve kanaman parlak kırmızıya dönüştüyse düşük yapıyosun demektir.bide kimyasal gebelik olayı var ve bi çok kadın çoğu kez bu durumu yaşadığı halde hiç farkında olmaz.şöyleki hamile kalırsın ama bebek tutunamaz bi kaç günlük bi geikmeyle adet olursun ama düşü yaptığını bile bilmezsin ancak o gecikmeyi ciddiye alıp doktora gidip test yaparsan beta hcg değerin az biraz yüksek çıkar ama ilerleyen günlerde değerin katlamaz çünkü bebek tutunamamıştır.umarım anlatabilmişimdir canım.
ayyyyy hade bakalım belinaysu pelin ve senden hamiş haberleri gelsin
diğer arkadaşlarıda unutmadım hade bakalım sürüyün ayakları kızlaarrr gelsin bebişlerrrrrr
kız akıllım mesajda senden dediğim kişi sensin zaten akıllımmmmmm
dualarım hepinizleeeeeeee
senin menüde süpermiş tatlım balığı çok severim ben ellerine sağlık ve afiyet olsun
yok be canım Allah hayırlı sağlıklı versinde bakarız Allahın izniyle çok tatlı oluyolar
oo canım yeşilim nasılsın
evet gelmişti üstelik 4..5 gün erken geldi