Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

inşallah nazoşum başağımız hamiş kaldı sıra sende ve diğer arkadaşlarımda inşallahhhhh:16::16::16:
amin nazoşum senin yiğenin gibi tatlı bir oğlum olur inşallahhh:emir_bebek:

amin inşallah

hııııım kuru fasulye pirinç pilavıyla çok güzel oluyo yanınada soğan salatası ve ayran ohhhhh:56::56::56::56::56::56:

yemede yanında yat diyecem ama ben yemeyi tercih ederim:39:

kız doğuruomuyum yoksaa :=) inşallah canım benim dualar edelim birbirimize senin şu sonuç gelsin hele merak ediorum nedir sorun

sorma bacım bende meraktayım :18::18:
bi tanesi çıkmış telde bişi demediler diğerleri haftaya çıkacak gelecem adanaya :18::18::18:

valla hala bi menüm yok :1::1::1: eşimi bekliyorum evdede bişey yok pazara gidecez birlikte gelincede hemen aperatif bişiler yapar yeriz heralde :9: ama dün mercimekli bulgur pilavı ve salata yapmıştım yarına dolma düşünüyorum :9: yapabilirsem tabi o gücü bulursam kendimde :9:

hııım dolmayada bayılırım yeşilcim sana özel mesaj yazmıştım bakarmısın:34::34::34::34::34:

normal adet döngün gecikseydi ve sen beklemek istesydin anlardım ama seninki biraz anormal canım bi ayda iki defa adet görmüşsün yetmemiş kahverengi akıntın olmuş ki doktorlar kahverengi akıntıyıda kanama olarak nitelendiriolar bana sorarsan hiç bekleme derim olası bi hamilelikte hem önceden önlem almış olursun hemde hamilelik yoksa enfeksiyon falan kapmışsan bir an önce tedavi olursun

gidicem canım ama korkuorum

hamaarat gacı kocam ağır iş yaptırmıo o kaldırıo herşeyi kızz ay daha hamiş olmadan ne keyftir bu ama yaz temziliği başlıcam dip köşe inş perde cam tozlar yerler oda oda yapıcam inşallah kolay olur en son mutfak oradan çıakmıom hergünde silindiği halde

ben başladım anam oğlanın odası ve mutfak bitti sırada misafir odası var :37::37:

bende söölim bari
bizde pırasa var canım bide bulgur pilavı
adama zorla alıştırdım pırasayı :1::1:

bende şimdide tam sana soracaktımki yazmışsın canım kalp kalbe karşıymış pırasayı bende severim ama kızartmasını afiyet olsun canım

ilk göz ağrısı dimi :1:
yoruldum kız çarşıda işlerim vardı banka faturalar taksitler eve gel yemek yap
çamaşırdı felan derken :37: yoruldum valla haa

ayhh kıyamam çok yorma kız kendini bide çocuk gerçi okuldadır allah kolaylık versin canım hoşgeldin bu arada ilk gözağrım benim

bende şimdide tam sana soracaktımki yazmışsın canım kalp kalbe karşıymış pırasayı bende severim ama kızartmasını afiyet olsun canım

teşekkür ederim canım

hoşgeldin canım

evet ben sevmeyeni görmedim
ama eşimle yiyemiyecem çünkü çalışıyor ve gece geliyor gelincede pek yemek yeme alışkanlığı yoktur

hoşbuldum kurufasülye dediniz canım istedi :56:

ayhh kıyamam çok yorma kız kendini bide çocuk gerçi okuldadır allah kolaylık versin canım hoşgeldin bu arada ilk gözağrım benim

bende hamiş olma ihtimali yok ya canım bu arada işlerimi bitireyim dedim
oğlan sabahçı saat 12,30 da evde oluyor :16::16:
ee sen neler yaptın kırmızılar gelmemiş.

kız pırasa kızartmasıdamı oluo ilk defa duydum heee

heee oluyo tabiiii pırasaları ince ince doğra yıka haşla ve süz.güzelce sık bi tencerede soğanları kavur içine tuz pul biber kat pırasaların içinede iki yumurta kır karıştır soğanlı karışıma ekle karıştır önce bi yüzünü sonra diğer yüzünü kızart kek gibi dilimle çok güzel oluyo yanınada ayran :56::56::56::56::56::56:

elerine sağlık canım bende haftaya başlım artık ayy misafir odası bitirio insanı

hee ben aceleciyim canım :27:

Allah kolaylık versin canım ben daha başlamadım bahar temizliğine nisan ayıda çıksın sonra başlayacam havalar biraz daha düzelsin
saol tatlım o zamana buraya yaz gelir :1:

kız pırasa kızartmasıdamı oluo ilk defa duydum heee

hiç duymadım ayol ben havuçlu felan yapıyorum ekşili böle ohh:56:

duacınım kız rabbim hakkında hayırlısını versin

amin bacım çook meraktayım :18::18:

teşekkür ederim canım

hoşbuldum kurufasülye dediniz canım istedi :56:

bende hamiş olma ihtimali yok ya canım bu arada işlerimi bitireyim dedim
oğlan sabahçı saat 12,30 da evde oluyor :16::16:
ee sen neler yaptın kırmızılar gelmemiş.

gelmedi sara korkuttu beni kızz:(korkulcak bişi yoktur dimi

heee oluyo tabiiii pırasaları ince ince doğra yıka haşla ve süz.güzelce sık bi tencerede soğanları kavur içine tuz pul biber kat pırasaların içinede iki yumurta kır karıştır soğanlı karışıma ekle karıştır önce bi yüzünü sonra diğer yüzünü kızart kek gibi dilimle çok güzel oluyo yanınada ayran :56::56::56::56::56::56:

yumurtalı ıspanak gibi oluo kavurma desene kızz:)

Back
X