Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız adana metro hastanesi yokmu
doç. var orda hemde oranın başhekimi
mecit uncu 22 tl muayenesi (ssk lılara)
ona bir gitsene

hem hamişsende keseyi görürsünüz :23::23:

kızzz bizim bu sgk olayı çıktı ya eşimin ssksı yok yeni kanun çıktı evrakları düzenledik daha gelen yok giden yok beklioruzz sıkıntım bu anacım yoksa 50 de olsa vercem gidip kaynanaya dicem ama tutuolar diolar bekle 10 gün felan die yolubilmiorum uzakta baya bana öle biliorum

pelin kırmızılar geldimi sordum cevap vermeden kaçtın :63:

belinay ne yaptı
hadisko kızım sen bir doktora gitsene senin durum karışıkmış:26:
yok canım kacmadım burdayım yazını yeni gördüm kusura bakma benim adete daha var 15 nisanda aklıma da getirmek istemiyorum tarihe bile bakasım gelmiyo:31:
ya kızlar günler uzadı ondanmıdır ben iki üç gündür bu saatlerde çok acıkıyorum eve zor gidiyorum
yok canım inş bebişten dolayı acıkıyosundur :49:

selam kızlar nasılsınız :16:

kız adana metro hastanesi yokmu
doç. var orda hemde oranın başhekimi
mecit uncu 22 tl muayenesi (ssk lılara)
ona bir gitsene

hem hamişsende keseyi görürsünüz :23::23:

zaten bi gidebilsem tedavi bile olcaz da ah ah erkek olcak arkamızda adam olcak bilen yol gösteren cahilde değilim ama tekde gönderilmioruz

kızzz bizim bu sgk olayı çıktı ya eşimin ssksı yok yeni kanun çıktı evrakları düzenledik daha gelen yok giden yok beklioruzz sıkıntım bu anacım yoksa 50 de olsa vercem gidip kaynanaya dicem ama tutuolar diolar bekle 10 gün felan die yolubilmiorum uzakta baya bana öle biliorum

anladım canımm evet sana uzak ama özen dolmuşları gidiyor tam önünden geçer
2 dolmuş felan yaparsın evrakları bir bekle bakalım :34:

ben çıkıyorum kızlar eşim gelmek üzere sonra görüşürüz yine öpüldünüz:54::54::54::54::54:

ay oda kötü insan kocasıyla yemek yemeğide özler ben eşim gelmeden yiyemem bereketide olmuo ama tok adamada zorla yedirtemessin

önceleri zor geliyodu ama ne yapacan el mecbur alışıyosun bende alıştım haftada 1 gün beraber yemek yiyebiliyoruz anca
zaten yeğenime bakıyorum kardeşim işten gelince beraber yemek yiyoruz ama yalnızda yerim yoksa kocayı beklersem gecenin 1 inde 2 sinde yemem lazım

önceleri zor geliyodu ama ne yapacan el mecbur alışıyosun bende alıştım haftada 1 gün beraber yemek yiyebiliyoruz anca
zaten yeğenime bakıyorum kardeşim işten gelince beraber yemek yiyoruz ama yalnızda yerim yoksa kocayı beklersem gecenin 1 inde 2 sinde yemem lazım

yok canım beklemede zaten sen mecburiyetten ölesin şişmesin kocan lokanta yemekleriyle

zaten bi gidebilsem tedavi bile olcaz da ah ah erkek olcak arkamızda adam olcak bilen yol gösteren cahilde değilim ama tekde gönderilmioruz

bi gelse of sıkıntı yaptım şimdi gördünmü allahım yardım et nolur bana rabbim

canım çok haklısın sıkma canını
herşey olacağına varır
sabret biraz daha :38::29::29:

ben çıkıyorum kızlar eşim gelmek üzere sonra görüşürüz yine öpüldünüz:54::54::54::54::54:

iyi akşamlar canım :38::38::38::38::38::38:

yok canım kacmadım burdayım yazını yeni gördüm kusura bakma benim adete daha var 15 nisanda aklıma da getirmek istemiyorum tarihe bile bakasım gelmiyo:31:

amin inşallah canım

okadar şanslısın yani:1:

belkide hamişliktendir :34:

inşallah canım ya ne güzel olurdu valla

a.s hoşgeldin nasılsın

tamam canım görüşürüz

ben buralardayımda benim güççük guzu acıkmış
karnını doyurup geliyorum oğlişimin :56:

canım çok haklısın sıkma canını
herşey olacağına varır
sabret biraz daha :38::29::29:

kız inşşallah içimdeki o hissin sebebi gerçekten hamişliktendir saracım kayınvalidemde üstüne görmüşsün dio son kandır onalr dio yerleşmiştir inşallah dediği gibi yani kahverengi lekelenmeler 1 gün boyunca açık açık geldi pembemsi peçeteye sürdükçe geldi yoksa sonrasında da kan olayı toplasan 1 gün sürmedi ped doldurmadı ama peçeteye aldıkça geldi ay ne iğrençsin sen be hadiş üfff

Back
X