Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ablacım kaynamlardaydım orda yapıcanca duyuldu hatta eşim üzülmesin diye ona söyleme kararı aldık evden cıkınca hemen kırmzıları sordu gözum doldu anlattım o bıle agr kaldrtmyo belkım hamıleısndır dıye oda umutlu hala :31::31:

neyse canım biradah söylemezsiniz çünkü bende sıkılıyorum sürekli telde yada beni görünce geldimi kırmızılar diye sorulduğunda,onun için bende hep adetimin 2..3 gün sonrasını söylüyorum sormasınlar diye...banada hiç ağır kaldırtmazlar herzaman için ne olur ne olamz diye valla el bebek gül bebek hissediyom kendimi :16:

neyse canım biradah söylemezsiniz çünkü bende sıkılıyorum sürekli telde yada beni görünce geldimi kırmızılar diye sorulduğunda,onun için bende hep adetimin 2..3 gün sonrasını söylüyorum sormasınlar diye...banada hiç ağır kaldırtmazlar herzaman için ne olur ne olamz diye valla el bebek gül bebek hissediyom kendimi :16:

2 cızgı gorunce canım ne ıstyo otr sen aaa bı ılgı :1::1::1: kocıs desen ayrı bı ılgı :21::21::21::21: bı hamıle kalyım herkezın burnundan getrecem :60:

2 cızgı gorunce canım ne ıstyo otr sen aaa bı ılgı :1::1::1: kocıs desen ayrı bı ılgı :21::21::21::21: bı hamıle kalyım herkezın burnundan getrecem :60:

benimkide aynı adetime yakın bi ilgi bi alaka hele bide gecikmişsem nasıl kızıyor bana evi süpürürken falan hiç dikkat etmiyosun dinlanmiyosun diye bi hamile kalsam artık pamuklara saracak heralde

benimkide aynı adetime yakın bi ilgi bi alaka hele bide gecikmişsem nasıl kızıyor bana evi süpürürken falan hiç dikkat etmiyosun dinlanmiyosun diye bi hamile kalsam artık pamuklara saracak heralde

ayy inşş kalırsın abla gebe rabbim hepimize bu duyguyu yaşatsın cok güsel duygu yaaa :16::16::16::16::16: hele bide kucagımıza alsak oyyy ne gusel olur

canım senın kırmılar geldımı:44:

nazo nereye gttn

yok tatlim gelmediler henüz :31::31::31::31: bugün 31. gün.. bi ara da 35gün olmustu, bu kadar beklemisken onu da bekleyeyim de öyle test yapayim diyorum :44: gerci her test yapisim da morarip kalmisimdir negatif sonucla..

esim aradi cikista arkadasiyla bi yere gitcekmis en az iki saat daha yok evde :32::32::32::32: yemek yapma dedi bir de :32::32::32::32::32:

yok tatlim gelmediler henüz :31::31::31::31: bugün 31. gün.. bi ara da 35gün olmustu, bu kadar beklemisken onu da bekleyeyim de öyle test yapayim diyorum :44: gerci her test yapisim da morarip kalmisimdir negatif sonucla..

esim aradi cikista arkadasiyla bi yere gitcekmis en az iki saat daha yok evde :32::32::32::32: yemek yapma dedi bir de :32::32::32::32::32:

benımde gelmedı test yaptım sılık 2 cızgi kan verdık negatıf:25::25:

canım ben gelıyrm hemen:4::4:

benımde gelmedı test yaptım sılık 2 cızgi kan verdık negatıf:25::25:

canım ben gelıyrm hemen:4::4:

gel canim gel, rus pastasi yaptim ikram ederim sana, birer de cay koyariz ooohhhh mis...

merhaba kızlar nasılsınız bakalım.

iyilik güzellik canim seni sormali??? ben halen bekliyorum kirmizilari gelirler mi gelmezler mi bilemiyorum :50: agrilarim geliyor arada ama.. bakalim hayirlisi cok kaptirmayayim kendimi :20::20::20:

gel canim gel, rus pastasi yaptim ikram ederim sana, birer de cay koyariz ooohhhh mis...

iyilik güzellik canim seni sormali??? ben halen bekliyorum kirmizilari gelirler mi gelmezler mi bilemiyorum :50: agrilarim geliyor arada ama.. bakalim hayirlisi cok kaptirmayayim kendimi :20::20::20:

bende iyiym canım saol. bugün bebişimi gördümmm 2li testimiz vardı. senin kırmızılarda gelmez inşallah canımmm.zor geçer bu dönemler seni çok iyi anlıyorum bende 9 ay kırmızılar gelmesin hamile olayımm diye dua etmiştimm. ama yüce rabbim sesimi duydu.inşaallah senin dualrında kabul olur arkadaşım

:16::16::16::16::16:
sagol ablam eşim dedi bida tets alak yapak dıiye ama ben istemyorum artıkk 10 bekleyecegım olmsa test yapcam rabım kaldıramayacagımız yükü vermesin bize

bekle canım bak ben bekliyorum 11 gün daha beklim kesin sonuç alıcam eminim şuan dah abi emin gibiyim daha olmadım bakalım kısmet kız bacakalrım kopuo ayaklarımın altı yanıo sanki 2 saat yürümüşümde yorulmuşum gibi belim bacaklarım bileklerim kopuo namaz kılarken parmaklarım çok ağırıdı bendeki his herşeye rağmen değişmedi bakalım

bende iyiym canım saol. bugün bebişimi gördümmm 2li testimiz vardı. senin kırmızılarda gelmez inşallah canımmm.zor geçer bu dönemler seni çok iyi anlıyorum bende 9 ay kırmızılar gelmesin hamile olayımm diye dua etmiştimm. ama yüce rabbim sesimi duydu.inşaallah senin dualrında kabul olur arkadaşım

ancak insallah diyebiliyorum tatlim ne diyeyim baska :31::31::31: elimden bir sey gelmiyor.. ates tabloma bakiyorum, kirmizilar gelmedi felan tamam diyorum hamisim.. ama eskiyi hatirliyorum bir de.. sonra bütün hevesim kaciyor, cünkü kac kere hamisim galiba dedim negatif sonuc aldim.. kac tane testim cöpe gitti bos yere.. insallah allahim bu sefer duymustur sesimi.. hayirlisi olsun yine de ne diyim..

canım senındemı sılıktı ben test yaptım baktım tek cızgı snra 5 dk gecmedı bı baktım 2 cızgı cıkmıs slk sok oldum hamıleyım dedım net baktık pozıtıf dıyo hemen gıttım kana negatıf:18: cıktı 1 falandı yırttım kagıdı hemsıre dedı bekle 3 sonra gelmese yenıle
:26::26::26::26::26::26:

canım calısmalara devammı edeyım:26::26: ama benım adet gunum gectı ne bıleyım bende kocıse vermedım moralım bozuk dıye :60:

kan negatıf abla 1 falandı daha kırmzılar gelmedı karnım falan agrımıyo :26::26:

inş mervem boyle daha cok uzuldum kırmzıları gorsem bu kadar olmazdı ama o 2 cızgı gorunce sılkde olsa nasıl umutladık:31:
belinaycım bak ben çoğu yerlerde tecrübe kişlerden okudum diolarki idrarda çıktı kanda çıkmadı doktor bile şaşırdı dio kanda çıkması için biraz daha bekle dinle kız azıcık sözümü bende meraktan çatlıom zaten

Back
X