selam cnm nassınsanada mutlu pazarlar
benim kırmızılar gelmedi kıs hala bakalım ama umutlu deilim yarın gelir
![]()
tşk cnm nerelerdesin senn ...
hadi hayırlısııı bebeğimmm inşallhhhhh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam cnm nassınsanada mutlu pazarlar
benim kırmızılar gelmedi kıs hala bakalım ama umutlu deilim yarın gelir
![]()
arkadaşlar bende yeni katıldım.. 24 yaşındayım 10 aylık evliyim ve bu zamana kadar hiç korunmadık..bu topik umarım uğur getirir:))
kızlarrr hamıleyım dun test yaptım evde pozıtıf cıktı sabah doktoruma gittim ultrasonla baktı fasulye kadarda olsa gordum bebegımı:)darısı tum ısteyenlerın basına ,,
selam kızlar nabersiniz?kociş uyurken bi size bakayım dedim ama hiç kimsecikler yokkkkfırsatı bulmuştum tam inşallah hepiniz iyisinizdir canlarım
neyse grşrüz hepinizi kocaman öpüyorum .sizi seviyorummmmmmmmmmmm.
{Kızlar bu arada benim kırmızılar daha gelmedi yaaaaaaaaa
bekliyorum çünkü umutlu deilim biliyorum gelecekkkk
herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için
}
kızlarrr hamıleyım dun test yaptım evde pozıtıf cıktı sabah doktoruma gittim ultrasonla baktı fasulye kadarda olsa gordum bebegımı:)darısı tum ısteyenlerın basına ,,
Naber moodum nasılsın tatlım?![]()
günaydın güzel hatunlar ve güzel anne adayları nasılsınız ?haftanız umarım iyi geçer.........herkesin 23 nisan bayramını kutluyorum.İyiki türküz.TÜRK olmaktan gurur duyuyorum!!!!!!!!!!!!
YASAŞIN ATATÜRK...........
![]()
cnm geldimi kırmızılarınnn
tünaydın sultanım kırmızılar gelmemiş gelmeyedursun 9 ay inşalllahhhhhh sende havalanma gereği kalmadan dıoğurursun bidaha oh yandan yandannnn![]()