Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

karılar ben gidiyom. evin temizliğini bitirmem gerek eşim in izin gününde mobilyaları çıkarcaz çünkü .

yoksam kalmak isterdim burda. . bu arada ufak tfek ihtiyaçlarımı almştım onlar geldi şimdi. mutfak robotunu boşa aldığımı düşünmeye başşladım gereksizmiydi acaba. off ne bilim aslında blendır olmazsa olmaz bişi çırpıcıda ööle. ne bilim ya çok mu para verdim robota üzüldüm şimdik. geri verme şansım olmadığına göre beni rahatlatmanız gerekiyo.
mutfak robotuuuu mutfakta şart diyenlerin ellerini göriyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

dikkat et canım artık ağırlaşmaya başladı yükünnn yorma kendiniiii
daha dün gibi gerçekten nikocuum kusuyorum midem fena diyodun bak 2 ay sonra koklıcan bebişinii

evet canım arada mide bulantısı yine oluyo bende kendimi yormak istemiyorum ama işteyim aslında işim çok rahat ama bazen yorucu oluyo.

amin...

valla bizde öyle ama herkes bize imreniyor ne güzel gezip tozuyorsunuz diye
ama birgün bizimde olacak inanıyorum
onlara öyle geliyorr
insan bi yere gidince ay bak çocuk olsaydı böle yapardıkk
parka uğrardık falan diyoor
çocuğu olanlarada çocuklar fazla geliyor anlamadımm ben
benim çocuğum hiç ağır gelmez bana herhalde
zevkle gezdiririm hatta evden çıkamasam bile razı olurummm
yok yok örüyor geçende örnek arıyorduuu :6::6::6:

iyi örsün örsünn:1:

karılar ben gidiyom. evin temizliğini bitirmem gerek eşim in izin gününde mobilyaları çıkarcaz çünkü .

yoksam kalmak isterdim burda. . bu arada ufak tfek ihtiyaçlarımı almştım onlar geldi şimdi. mutfak robotunu boşa aldığımı düşünmeye başşladım gereksizmiydi acaba. off ne bilim aslında blendır olmazsa olmaz bişi çırpıcıda ööle. ne bilim ya çok mu para verdim robota üzüldüm şimdik. geri verme şansım olmadığına göre beni rahatlatmanız gerekiyo.
mutfak robotuuuu mutfakta şart diyenlerin ellerini göriyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kız deliiiii şart tabiiiiiii blendırla bebeğine sebze püreleri yapacan yedirecen
mikserle pasta felan yapacan misafirlerine deliiiiiii gereksiz olurmu çoook gerekliiii:32:

amann bugün işyeri kalabalıktı yarında öyle bide sigara içiyolar beni düşünen yok.:50:

ne kadar gıcık bişey hamile insan var biraz daha düşünceli olabilirler ben normal halimle tahammül edemiyorum

başak karısı ne iş çeviriyorsa yazmıyor bilem :110:

iş yapıyordur zaten site atmış bile sayfayı yenilemediği için

canım şart tabi mesala köfte yapacan soğanı blendırdan geçirmen gerek sonra bebişin 6 aylık olunca ek gıdaya başlıyacan yaa ona mercimek çorbası yapacan onuda geçirmen lazım. oyüzden gereksiz diil iyi yapmışsın.

ne kadar gıcık bişey hamile insan var biraz daha düşünceli olabilirler ben normal halimle tahammül edemiyorum

iş yapıyordur zaten site atmış bile sayfayı yenilemediği için

aynen canım bende nefret ederim sigaradan ama eşimde içiyo yanımda içmiyo ama sonuçta bana kokusu geliyo:2:

tabikide lazım başak,hangilerden aldın canımm kaça aldınn
ooo evine çıkıyon hayırlısıyla heee
allah ağız tadıyla oturmayı nasiip etssin
ayrıca bebek olunca gerçekten çok lazım olacak
alınmış alınmıştır

tabikide lazım başak,hangilerden aldın canımm kaça aldınn
ooo evine çıkıyon hayırlısıyla heee
allah ağız tadıyla oturmayı nasiip etssin
ayrıca bebek olunca gerçekten çok lazım olacak
alınmış alınmıştır

anam sebze püresi meyve püresi derken elimizden hiç düşmedi fallaaaaa

valla herzaman kullanmasanda arada lazım oluyor hatta ben hamur yoğurmaya üşendiğimde robotta yoğuruyodum ,blendırda pudra şekeri yapıyorum mercimek çorbası yaptığımda robotta çekiyorum yani olmazsa olmaz

başakçım bişey alıyosan pişman olmıcaksın der eşim heppp
bende bu gün hiç gerek yokken gittim teflon tencere aldım küçük pilav tenceresi
olsun elbet kullanılıyorrr

onlara öyle geliyorr
insan bi yere gidince ay bak çocuk olsaydı böle yapardıkk
parka uğrardık falan diyoor
çocuğu olanlarada çocuklar fazla geliyor anlamadımm ben
benim çocuğum hiç ağır gelmez bana herhalde
zevkle gezdiririm hatta evden çıkamasam bile razı olurummm

iyi örsün örsünn:1:

çocuk olunca şöyle olur böyle olur diye hayaller kuruyoruz ama biz başbaşa da keyfini çıkarıyoruz

aynen canım bende nefret ederim sigaradan ama eşimde içiyo yanımda içmiyo ama sonuçta bana kokusu geliyo:2:

benim eşimde içiyor ama gidip mutfakta balkonda falan içiyor ama üstüne sinen koku bile beni deli etmeye yetiyor, nefes darlığıda olunca iyice çekilmez oluyor

çocuk olunca şöyle olur böyle olur diye hayaller kuruyoruz ama biz başbaşa da keyfini çıkarıyoruz

benim eşimde içiyor ama gidip mutfakta balkonda falan içiyor ama üstüne sinen koku bile beni deli etmeye yetiyor, nefes darlığıda olunca iyice çekilmez oluyor

tadını bende çıkarıyorumm gezmeninnnn
kocişimle olayım dünya durur benim içinn
inanki telefonları açmam onunla yemeğe filan gidincee

tadını bende çıkarıyorumm gezmeninnnn
kocişimle olayım dünya durur benim içinn
inanki telefonları açmam onunla yemeğe filan gidincee

aynen ama ben telefonumu açarım ama eşimle yemekte olduğumu yada gezmede olduğumuda söylerim ama eşim genelde kapatır telini işten çağırmasınlar diye

anneeeemmmm yavrum msjların arasında kaynamıştır. seni merak etmez olurmuyuzzz. neler yaptın nasılsın anlat bakalımmm. dileklerin için sağol canım benim Allah gönlüne göre versinnnnnn:16::16::16:yorumunu okudum:38:

amin canım sağol hadi hadi merak etmemişsiniz hiç

yarın transferim olucak canım Allah yardımcım olsun

sara abla naber??
özledim senide yaaa
başak söledi tüp bebek tedavisine başlamışsın hayırlı olsun
allah sonucunu pozitif göstersin....

bende seni özlemiştim canım ben iyiyim sen nasılsın duaların için amin diyorum sağol canım menim

saracım hoşgeldinnnn nasılsın...başakdan duydum tüp bebeğe başlıomussun ....başladınmı?

merhaba canım başladım evet Allah nasip ederse tüp bebek yapıyoruz inşallah sonu da güzel olur

Back
X