slm canım hoşgeldin aramızaaslmlar günaydınlar güzel annişler veya anne adayları beni tekrar aranıza kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim
her şey gönlünüzce olsun topik hamişşlerle dolsunnnnnnnnnn![]()

hee bide içiyo ya suyunu sormaakız üzülme keçiboynuzu kürü yaparsın daha başka tedavileride var bitkisel onları yaparsınız![]()

yaa bzizimki çaba sarf etmiyoki hiç ben kadar düşmüyo üstüne yeter onlar diyokız olur normal yolla bizim komşu doktora gitti doktor tüp bile olmaz dediydi adamda neredeyse hiç yoktu sipermen ama rabbim verdi
doğal yolla hamiş kaldı besin takviyesinde bulun hadişe sor o daha iyi biliyor kürler uygulayın sende pko lusun bir soğan kürü yap kendine beni dinle
o zaman bebişiniz gelir sıkma canını![]()

ay canım benim yaa çok sevindiim inşallah bebeğiniz size uğurlu gelir canım benim nekadalıksın pekii?kızlar çok sevinçliyim hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm Allahıma şükürler olsun bu akşam doktora gitcez:))
canım merve gelmiyecekmiş artıkın dşdşmde niye gelmiyon diyee açmadı galiba bizim topik onu :26:başak hanım başak hanımmmm biz merve02 ve regeni merak edelim ölelim meraktan anacım onlar hergün nettelermiş hemide başka topiclerde bilmem haberin varmı![]()
bak ya başak karısıda okudu okudu kaçtı![]()