Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iyiyimm canımmm özlemişler beni kıııızzzzz:16::16:
ben yaklaşık 3 ayıdr girmedimm
eski kankayım ben alnor hep etrafımdaydı zateeeeennnnnnn
ama başak konusunda aynı şeyi diyemicem o saten usta satıcıdırr:20::20::20::20::20:
acaip adam satar

farkettim acaba kaç kuruş ediom:))))hahah kız öle deme o taze annecikk üzmee benn seviom cadı madı ama seviommmm biliomusun benim yokluğumdan yararlanıp kankamı yoldan çıkarıodu

canım bebekle uğraşıom allahım esirgesin nazarlardan korusun çok tatlı bi gülüşü ömre bedel kızz demek benim olsaa hiç kucaktan indirmicemmm nasılda anlıo sevildiniii görsennn içimm gidiooo akşama kadar oynuorum ilgi istiyo o uyudunda iş yapıoruzz bacı iş bitermi hiç heryer heryerde aşağısı düzenlendi benim bura b..k a döndü bende yavaş yavaş yapıom ütüdü çamaşırdı bulaşıktı bide bebekel urğaşınca hiç bakamııom meşgale buldum sanırım kendime heheh sevinç duymasınnn

bebek kimin bebeği

ulan biraz anlayış gösterin beeeeee işim var yazamıyom ne biçim arkadaşalrsınız iki dakkada yüz laf ettiniz arkamdan beeee

vay anasını satıyım beeee

farkettim acaba kaç kuruş ediom:))))hahah kız öle deme o taze annecikk üzmee benn seviom cadı madı ama seviommmm biliomusun benim yokluğumdan yararlanıp kankamı yoldan çıkarıodu

valla bak hakkını yemem ucuza satmaz ama
iyi kazanır sattıklarındann
oooo öyle çıkarır anlayamazsın :63:

şok
şok
şok
ilk kez açıklıyorum
burda benim karakterimi bozan başaktır:19::19::19:yoksab men acaip edepli bir kadınım:33::33::33::33:

ulan biraz anlayış gösterin beeeeee işim var yazamıyom ne biçim arkadaşalrsınız iki dakkada yüz laf ettiniz arkamdan beeee

senin doğum 1.12.2012 yazıyordu dünden beri farkettim 30.11.2012 olmuş farkettinmi sen yoksa benmi yanlış hatırlıyorum

valla bak hakkını yemem ucuza satmaz ama
iyi kazanır sattıklarındann
oooo öyle çıkarır anlayamazsın :63:

şok
şok
şok
ilk kez açıklıyorum
burda benim karakterimi bozan başaktır:19::19::19:yoksab men acaip edepli bir kadınım:33::33::33::33:

kız başoş ne diyooo bu karıı:)))bak vallah ben bişi dememişemm sevinç nerde yahhhh birazda ona sataşayımmm iii geldiii

sen iyi yazmaya başadn arkamdan eroş yazamıyom şu an ama gelcem birazdn

tam üzerine ymuro yapıyon bebeeeeemmm
ne işin var kız

erenaycım haklıymışsın bacım satıcıymış bak yine sattı anasını:)))

ben tanıyom kıs kankamı eski dostuk biz onunla:1:

keşke yakın olsak evime çağırırdım ve tanışmayı isterdim ama ben ilçedeyim

sağol canım düşünmen bile yeterli hangi ilçedesin

sara ablacım nasılsın??
transferin yaklaştı
heyecan var mı???

Allah pozitif görmeyi 9 ay sonrada koklamayı nasip etsinn

amin canım sağol inşallah senin bebişinde gelir hemencecik

anlamadım 3549dan 3550 atlıyacak zaten :44:

canım hoşgeldin doktorun kim acaba

tatlım bizim topikte yazdım

oki tatlımmmm ye bakem tatlını afiyet olsun ...bırak kalsın mutfak yaaa sonra hallolur...;)

allah herkezden razı olsun hepimizin kucağı dolsun inşallah canım benimmm....habersiz bırakma bizi oluymuuu?

yoooo bende olmiyi öleee

oluuuuy habey edeyim

çokta alıştırma sonra senin başına kalmasın olur olmaz zamanda sana bırakır işin varmıymış yokmuymuş demeden

okadar da değilll yaptırmam şimdiii evi tam toparlanmadı dieee bakıorummm yoksaa her dakka olmazzz benimde işim gücüm var zatennn hemen kendi işime geçiommmm en geç 1 haftaya tam yerleşirlerrr mutfağı bekledi felan derken oda oldu buzf-dolabıda yerleşti benden bişi beklemesin cnaım ben anca yanıma gelirse severim ama bebek bu sevilmesse olurmu hiççç sevmek ayrı bakmak ayrııı ben öle ibşi olduğu takdirde uygun bi dilde sölerimm işim var dieee aslında haklısın alıştırmamak lazım işte arkadaşımda gelcek gelemio kızzz ilgilenemiom bırakın topiğe gelmeyii evim doluo anası babası dıdısı kardeşi cartı curtu of of of bi bulaşık yıkamaya kalkmıoda ama ben patlarım bacı aşağısı olsunnn dehlerimm

sağol canım düşünmen bile yeterli hangi ilçedesin

amin canım sağol inşallah senin bebişinde gelir hemencecik

tatlım bizim topikte yazdım

oluuuuy habey edeyim

gittiğin doktora kendi arabamızla trafik yoksa tam 1 saatte gidliyor hatta geçebiliyor bile
yorum yazdım canım topiğe ben

Son düzenleme:
okadar da değilll yaptırmam şimdiii evi tam toparlanmadı dieee bakıorummm yoksaa her dakka olmazzz benimde işim gücüm var zatennn hemen kendi işime geçiommmm en geç 1 haftaya tam yerleşirlerrr mutfağı bekledi felan derken oda oldu buzf-dolabıda yerleşti benden bişi beklemesin cnaım ben anca yanıma gelirse severim ama bebek bu sevilmesse olurmu hiççç sevmek ayrı bakmak ayrııı ben öle ibşi olduğu takdirde uygun bi dilde sölerimm işim var dieee aslında haklısın alıştırmamak lazım işte arkadaşımda gelcek gelemio kızzz ilgilenemiom bırakın topiğe gelmeyii evim doluo anası babası dıdısı kardeşi cartı curtu of of of bi bulaşık yıkamaya kalkmıoda ama ben patlarım bacı aşağısı olsunnn dehlerimm

işte bende onu demek istedim sen baştan tavrını koyda kullandırtma kendini sevmek istediğinde alır seversin yine bebek sevilmezmi

Back
X