yada heryeri naylon kapla kirlenmesinn![]()
ay o bi yolunu bulur valla o nalyonları falan deler yırtar yakar gene evi batırmayı becerir

ama bak kocişi naylonla kaplayabilirim bir de serum öyle beklesin beni işte kirletemesin evi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yada heryeri naylon kapla kirlenmesinn![]()
sütyeni s sini niye koymadın. utanılacak bişimi sütyennn
yoksam sen takmıyonmuuuumaymuş sevinçççç
![]()
off yaa canım çok sıkkın sara nın bebekleri tutunamamış
Haktan hayırlısı diyoruz ama üzülmemek elde değil![]()
canım ben espiri yaptım tabiiki inşallah alınmadın:26:
ama bu kadar canının yandığını bilmiyordum. tabiiki alınırsın bu durumda.
sonuçta sende bizim yürüdüğümüz yolardasın afedersinaramıza katılmanı isterim
normalde çok tatlıyımdır ama bu maymuşluğu nası yaptım bilmiyom:78:
hahayttttttt sen ööle sen sana söölemedim ama işi bitirdimmmm çimdim tarandım bile![]()
kızlar günaydın diyim öncelikle
başakçım canım evin çok güzel olmuşş
maşallah
kocaman evin ne güzel allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsinn.....
değmiş beklediğineee,,,,
ben bugün halı yıkayacağım gecede kocişim evde belki gelemem ama gündüz uğramaya çalışıcamm
bu arada akşam başıma neler geldi bi bilsenizzz
şimdik ,benim iyot hassasiyetim varya yani tuza ,
2 akşamdır misafirler varya çayın yanında çekirdek yiyos tabisi....:125::125:
ben gece bi kabardım hryerimde kocaman kocaman kabartılar çıktıııı:90:
çok kaşındilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr kocişim çok korktuuu tabi bende:18::18:
az kaldıı acili boyluyodummmm:94::94:
neyse ki uzun kşıntı ve kolonya operasyonundan sonra sakinleştiii
neyse iyi günler arkadaşlarımmmm....![]()
karılar foto yorumlarınızı tek tek okuyorm. cevap yazıyorummm. koymadğm bir oda daha vardı fakat fotoları çekerken kocam o odada oturuyordu. o yüzden o odanın fotolarını çekemedm.
pc ve kitaplarımı koyduğum . onuda koyarım bi ara. şimdik kkahvaltımı yaptım hastaneye gidiyom bebişe bakmayagelince görüşürükkkk
ayyy canım çok geçmiş olsun
ben iyiyim bu arada sen nasılsın sabahtan beri koşturuyom valla![]()
hahhahaahha ay çok komikti yaaa.. o yazıyı okuduğum gün kahkalarla gülmüştümmm
artık almamana çok sevindim.. hamile kaldığın için mi bahane ettin tatlım yoksa başka bir yöntem mi buldun kurtulmak için daha önceden? ben olaylardan biraz uzak kaldım anlat valla merak ettim
sizle sürekli takılamıyorum çünkü iş yoğunluğundan fazla giremiyorum kk ya.. sonra beni listeye alırsınız sonra da giremem kızarsınız atarsınız süründürürsünüz :))) bir de eşim de kızıyor kk da takılmama psikolojim bozuluyormuşzaten 1 aydır da yoktum başka şehirdeydim.. ama fırsat buldukça gelirim kızlar çok tatlısınızzz
![]()
kesn bişi yok ama kız olablr demşti. hayrlısı bkalm. iyi çok şükür çok garip bişi onu izlemesi. hiç yerinde durmuyo eli kolu devamlı hareket halinde. inşllah sana sdanasib olur tatlım
ayyy tüp bebek miydi canım? allah yardımcısı olsun.. inşalllah doğal yolla gelir bebekleri yaa.. hiç belli olmaz bu işler bakarsın süpriz olur
sewinccim napıyosun aşkitom sen benim başıma gelenleri biliyon mu oku da halimi görsenin gaz verip yaptırdığın temizliklerden sonra neler oldu nelerrrr
kızlar 2 ay önce benim işler çok yoğundu sewinç beni gaza getirip gece yarısı deli gibi temizlik yapmama vesile olmuştu![]()
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
nerelerdesin bakem sen![]()
okuyorum kızzzzzzzzz![]()
denk gelmiş....
allaha şükür çok iyiyimm
doktor randevum çook iyi geçtii
çok aydır adet olmadığım için kistlerim olmuş birsürüüüü
doktorum eğitim alıyomuşş tüp bebek uzmanı oluyomuşş bu haber beni çok mutlu etti başka doktora gitmeme gerek kalmadıı,
adetim bitince rahim filmi çekileceğimm
doktor; problemin yok rahim filminden sonra büyük ihtimalle hamile kalırsın dedi
çok umutlandımm
o yüzden keyfim çok yerindee
çok sağol erenaycım.. bu mavi suyu ilk kez duydum güzel bişeye benziyor.. mavi su mu deyip alıcaz deterjancılardan? benim derz aralarım hiç kirlenmemişti şimdiye kadar eve ilk taşındığımda ben cifle tek tek ovmuştum canım çıkmıştı kaç gün:26: böyle pratik yolu varsa tam enayilik yapmışım vallaçok sağol bunu hemen söyleyeyim tazmanya canavarına akşam alsın gelirken..
süs eşyalarım için küvetim yok muslukta yıkıyorum kuruluyorum ben de.. ama çoğu ahşap süs eşyası gene silmek zorunda kalıyorum.. diğer önerilerin için de çok sağol canım..![]()
offff o kadar sıkıldım ki 2 gündür canım çıktı ama hala felaket durum valla sorun yapmak değil de o morali yakalamak mesele galiba.. moral bozukken isteksizken de siz temizlik yapabiliyor musunuz kızlar? yapıyorsanız nasıl yapıyonuz bunun yolu nedir? yada kendinizi nasıl motive ediyosunuz kalkıp başlamak ve bırakmamak için?:26:
sessaaa hemen o kacayı boşa evide yak
şaka kız şaka hemen kalk 3 tane süphaneke oku bismillah de işlere giriş
oda oda temizle bir odaya gir o odada yapılacak ne kadar iş varsa yap kapısını çek ve çık
hem bütün ev kaynamamış oluyor hemde daha pratik bir yöntem![]()
sağol canım iyiym
hayırdır niye koşturuyon kıs?
başak mı kovalıyo yoksamm
ay bebişim nerde olduğumu söyleyemem kayınvalidem çok acayiptir internette takılır.. kk da şüphelense bu bizim gelindir diye okur çözer dedektif gibidir kendisi
onun hakkında da bazen dert yanıyoz belli mi olur aman dertsiz başıma dert açmiim![]()
kalk ağzına bir naneli sakız at işe giriş önce wc banyo mutfak ve oturduğunuz odayı yap ki aniden biri gelince rezil olma sonrada diğer odalara gir tertemiz olur merak etme
aceyi dök balkona uzun fırçayla fırçala bir tane leke kalmaz![]()
ay herkes bunu söylüyor ben galiba hep temizliği yanlış yapıyorum ben de hep önce evin bütün toplaması sonra bütün balkonları sonra bütün camlar perdeler sonra bütün süpürme bütün toz bütün silme hep böyle giderim.. galiba böyle olunca temizken kolay geliyor da ev zıvanadan çıkınca zor geliyor
bu sefer de öyle deneyecem bakalım ben de mi bi anormallik varbi de işte kalkıp o gazı bulmak lazım..
![]()