Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kizlarr nasilsiniz?
nazo ya hala geçmişe mi bakıyonkselde konşmuyo
ben bugün erken yatmak istiyom ama sizide bırakamıyom. dün gece sabaha kadaer baktım. sabahta doktora gittim. azıcık dinlensem iyi olcak. yarn bi işim yok evdeyim gündüz görüşebiliriz.
ama 17 ile22 arası hariçnazo dedi. elektirik çok yazıyomş
SEVİNCİM SORMŞTUN YANTLAMAYI UNUTTUM TEST SONUCUMUZ GÜZEL ÇOK ŞÜKÜR. SORUN YOK.
DOKTOR BU KEZ BEBİŞİ GÖSTERMEDİ. SAĞLIKLI HAMİLELİKLERDE AYDA 1KEZ ULTRASON YETERLİ DEDİ. NAPALIM KISMET GÖREMEDİM BEBİŞŞİ.
BEN BUGÜN YİNE DOKTRA HALVETİ SORMAYI UNUTTUM. BU 3. UNUTUŞUMNE MANYAK KARIYIM YAAAA
KENDİMLE DÖVÜŞÜYORUM.
BEN DEVAMLI SORMAYI UNUTUYORUM. EŞİMDE BAKTIKİ BENİM SORACAĞIM YOK. ADAM DAYANAMADI ARTIKINN![]()
neyse hayırlı geceler allah rahatlık versin hepinize canlar :)
canımm benim kusura bakmayın yazamadımmm ne zamandan beri. ama okuyorummm takipteyimmm :)) havalardanmıdır nedir bilmem bi miskinlik çöktüüü bana yaaa. parmağımı oynatmak zor geliyooo
olabilir çok sıcak 2 gündür ondan öyle olmuşundur dinlen bol bol
dinleniyommm zaten canımmmm. sen nasılsınnn tatlımmm
nbrsiniz kızlar nasılsınız
a.s
hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsın
iyim aynı herşey allaha şükür sen nasılsınniyiyim bende çok şükür
merhaba hoşgeldin nasılsın
bende iyim cnm bi tanışamadık seninleİyiz canim seni sormali
iyim aynı herşey allaha şükür sen nasılsınn
bende iyim cnm bi tanışamadık seninle
sende hoşgeldin nasılsınn
iyim aynı herşey allaha şükür sen nasılsınn
bende iyim cnm bi tanışamadık seninle
sende hoşgeldin nasılsınn[/
Hosbuldum canim ya gercekten duzgun giremiyorum. Kusuruma
Bakmayin.dunde sinir oldum pc acamadi siteyi. Simdi telden giriyorum
doğru kocan haklı benimde bozuluyorçok yaklaşma bize
valla beebğim listeye eklenipte başka topiklerde fink atarsan atarız . ama sen kkya her girdiğinde bize de bi ce dersen bişi olmaz:13:keşkem gelebilsen
kız ayrı evime çıktım ya her dakka kaynanayı görmüyom artık. bide hamiş oldum ya ipi ağzıma alınca midem bulanıyomş güyaaaaaaaa![]()
duvar mavi olacak canım,çok açık mavi
beşik te geldi,oyun parkı aldı babası,daha kullanışlıymış,benim istediğim olamadı
aslında olurdu da,gözle görmeyince ne derece kullanışlı oluru kestiremediğimden ısrar edemedim babaya,du kopyalim beşiğiEki Görüntüle 437682
yavrucum bulantıdan başımı kaldırınca bi bakıyorum işteçok kötüyüm ben yaaa böyle aklıma ne getirsemde öğürsem diye uğraşıyorum rsesmen
sen napıyosun evin çook güsell olmuş,senide gördüm bende kaydettim pc me
![]()
canım sağol Rabbim seennde gönlüne göre versin. o salondaki börülcemin koltukları biliyomuydun sen
halılar felan onların idarelik kullancam. napalım![]()
karılar aklımdayken size bişi srocam. cevaplayın
çam. makineis ,için sıvı deeterjan kullanan varmı. kullanan varsa bana da önerin. ve beyazlar için ayrı renkliler için ayrımı kullanılıyor deterjan.......
bi sorum daha var. yatakınızda kocanızmı yoksam sizmi cam kenarında yatıyosunuz
ben hiç kullanmadım sıvı deterjan, hep toz detarjan kullandım renklileriminde hiç rengi falan gitmedi
bende kapıdan tarafta yatıyorum ama evlendiğimiz zamanlarda hep ben arka tarafta yatmak isterdim
eşimde kadın dediğin ön tarafta yatar diye beni deli ediyordu
neymiş çocuk olunca kalkması zor oluyormuş arkadan diye diye beni alıştırdı kapıdan taraf yatmaya ama hala bebek yok boşuna geçmişim![]()