iyiyiz cnm sen nasılsın?nasıl gidiyo?duyarsın cnm merak etme çok güsel bi duygu onun pıt pıt minicik kalbinin atışı allah herkese nasip etsin sende duyacaksın bak görürsün![]()
saolasın hurcumm inşallah Allahım nasip etsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyiz cnm sen nasılsın?nasıl gidiyo?duyarsın cnm merak etme çok güsel bi duygu onun pıt pıt minicik kalbinin atışı allah herkese nasip etsin sende duyacaksın bak görürsün![]()
saolasın hurcumm inşallah Allahım nasip etsinsenin nasıl gidio kasıkların ağrıyomu çabuk yoruluyomusun, vala bi iş yapcam zaman 40 kez düşünerek yapıyorum yardımcımda yok nasıl olcak bilmiyorum hsonu temzlik yaptım bi odayı süpürdüm bi yattım hep dinlenmemi istiyo vala
![]()
biraz çabuk yoruluyorum cnm kasıklarımda ağrı olmuyo şimdilik.işler gözümde büyüyo walla benimde cnm ya aman dinlen fazla yorma kendini sen lazımsın cici anne![]()
Halimize şükür Allahım isteyenlerede hemen versin bekletmesinben kafayı yiyodum olmuyo diye şimdi bu sıkıntılar bile hoşuma gidiyo
eh biraz nazlı oldum ama inşallah abartmam
![]()
biraz çabuk yoruluyorum cnm kasıklarımda ağrı olmuyo şimdilik.işler gözümde büyüyo walla benimde cnm ya aman dinlen fazla yorma kendini sen lazımsın cici anne![]()
Halimize şükür Allahım isteyenlerede hemen versin bekletmesinben kafayı yiyodum olmuyo diye şimdi bu sıkıntılar bile hoşuma gidiyo
eh biraz nazlı oldum ama inşallah abartmam
![]()
kız ben değil kocam pasaklı okumadın mı hayatımda ilk kez böyle oldu ev diyorum ayol ben 1 aydır başka şehirdeydim diyorum kız okusanaaaa
2 gündür anca kaba temizliğimi bitirdim eve geldiğimden beri oturmadım desem yeridirartık bugün moral de bitti enerji de.. sorun ince temizliğe geçmek için moral enerji bulamamak
ama bu oda oda olayını deneyecem bakalım.. toptan yapmaktan daha kolaysa yaşadıkbir de şu erenayın dediği derzler için mavi suyu aldıracam yarın da onu denerim..
erenay mood sewinçç hepinize teşekkür ederim kızlar 2 saattir oturuyorum kalkayım tekrar biraz hem dinlendim hem de az da olsa moralim düzeldi bakalım..
(tabi bu sevincin pasaklı demesi hariçbenim durumumu anlamamış bile
hadi ben gittim öptüm hepiniziiii.. mola verince haberdar ederim sizi durumdan![]()
hadi yaa tutunamamışmıı ay çok üzüldüm yaa allah sabır versindilerim kendiliğinden olur bebişi
bugün aldığım ikinci üzücü haber kankeytomunda sanırım bebişi ölüymüüş 7. haftası içindeydi kalp atışlarını dinlemeye gitmişti bugün bebişinin ama atmıyomuş doktor belki gelişimi geriden geliyodur genede 1 hafta daha bekleyip gene atmazsa öyle alalım dimiş ay kuzum yaa kıyamam onada
![]()
2 kere özgeçmişimi yazdım yazmamışsınız buraya siz beni beyenmiyosunuz![]()
benim zati bitti ohhhhhhkarılar napıyorsunuz bakemvalla ben koşturuyom gene
bu arada daha yaz temizliği yapmayan pasaklı karılara duyurum var
2. yaz temizliğine başladımişten fırsat buldukça gelecem karılar
![]()
ben sevincccc in arkadaşıyım baktım mumbar neym yazmış canım çekti bende yazam dedim![]()
benim zati bitti ohhhhhhsanada kolay gelsn pis karı kimbilr evin ne kadar pistir
![]()
bende gördüm bennn ççok güsel olmuş canım inşallah koca totonu sığdırabilirsin kız sevinç resmini görmüş nerde ben göremedim
hade ordan daha nisan ayında yaptım yaz temizliğimi camlara yağmur yağdı diye içime sinmedi gel bak yağ dök yala
misim ben missss benim evimin pis hali bilem çoğunun evinden temizdir![]()
yine bennnnnnnnn geldimmmmmmmmm....![]()