Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ne bileyim sevinç kaydettişyse vardır bi bildiği dedimdi..
yaa zorla bıraktırcan bana işi sen... aralıkta izne ayrılcam kısmetse 10 ay yatış bebek bakmaca sonra, o ara dinlenirim boş bol kanıma girmeee:43: cumaya da izne ayrılıyorum 2 hafta yatarım işte ohhhh sefam olsun...
ben çıkıyorum kızlar gidip uyuyayım bari:( öptüm sizi.

:46::46::46::46::46::46: sende bendensin demekki hamişken resmen sürünürüm ben :25::25::25::25::25:

duman kız beydağlı gelmicek galiba msjta attm ama yanıt vermemiş çokmu krıldı acaba.

maşşalhh amma yatacan haaaaa keşkem bıraksaydın

eğer beydağlımı kırdıysan gözünü oyarım senin karııııı :20::20:
annesi rahatsızdı belki onunla uğraşıyodur :19::19:

başak karısı iklinin sonucu ne oldu :20::20::20::20: bebiş nasıl
ın yok gerçi daha geçmişteyim ama :20:

nazo ya hala geçmişe mi bakıyon:31::31:kselde konşmuyo:25:ben bugün erken yatmak istiyom ama sizide bırakamıyom. dün gece sabaha kadaer baktım. sabahta doktora gittim. azıcık dinlensem iyi olcak. yarn bi işim yok evdeyim gündüz görüşebiliriz.

ama 17 ile22 arası hariç:1::1:nazo dedi. elektirik çok yazıyomş:1::1:

SEVİNCİM SORMŞTUN YANTLAMAYI UNUTTUM TEST SONUCUMUZ GÜZEL ÇOK ŞÜKÜR. SORUN YOK.

DOKTOR BU KEZ BEBİŞİ GÖSTERMEDİ. SAĞLIKLI HAMİLELİKLERDE AYDA 1KEZ ULTRASON YETERLİ DEDİ. NAPALIM KISMET GÖREMEDİM BEBİŞŞİ.

BEN BUGÜN YİNE DOKTRA HALVETİ SORMAYI UNUTTUM. BU 3. UNUTUŞUM:25::25:NE MANYAK KARIYIM YAAAA:22:KENDİMLE DÖVÜŞÜYORUM.

BEN DEVAMLI SORMAYI UNUTUYORUM. EŞİMDE BAKTIKİ BENİM SORACAĞIM YOK. ADAM DAYANAMADI ARTIKINN:12::12:
sana bu msjı yazmştm:40::40::40::40::40:

kız beebk yapmayı biz öğretiriz sanaaaaa:9::9::9:tam biizm alanımızz ayrınytılı olarak geniş vakitte sana bilgi veririm . hatta ben nasl yaptım onu bileee

başak karısının takdiklerine sakın bakmayın hayatta hamiş kalamazsınız onun Allah yüzüne bakmış :1::1::1:
yoksa ayda bir kereynen o hooooooo ooooo:1:

kızlar günaydın diyim öncelikle
başakçım canım evin çok güzel olmuşş
maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:
kocaman evin ne güzel allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsinn.....
değmiş beklediğineee,,,,:34::34::34:
ben bugün halı yıkayacağım gecede kocişim evde belki gelemem ama gündüz uğramaya çalışıcamm

bu arada akşam başıma neler geldi bi bilsenizzz:30::30::30:
şimdik ,benim iyot hassasiyetim varya yani tuza ,:31:
2 akşamdır misafirler varya çayın yanında çekirdek yiyos tabisi....:125::125:
ben gece bi kabardım hryerimde kocaman kocaman kabartılar çıktıııı:90:
çok kaşındilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr kocişim çok korktuuu tabi bende:18::18:
az kaldıı acili boyluyodummmm:94::94:
neyse ki uzun kşıntı ve kolonya operasyonundan sonra sakinleştiii:32::32::32:
neyse iyi günler arkadaşlarımmmm....:3::3:

geçmiş olsun eroşcummmm....

güselde ben hiç tadamıom hele sıcaklar çöktümü mersine kaçıcammm yada antalya

canım dikkat et sende yeme çekirdekkkk yeme deli karıııı bak iki dkka boş bırakılmaya gelmiosunnn :16::16:

ay kısss sanki oralar cok serin :9::9::9::9: nese denizden çıkmazsın artık :34:

çok sağol erenaycım.. bu mavi suyu ilk kez duydum güzel bişeye benziyor.. mavi su mu deyip alıcaz deterjancılardan? benim derz aralarım hiç kirlenmemişti şimdiye kadar eve ilk taşındığımda ben cifle tek tek ovmuştum canım çıkmıştı kaç gün:26: böyle pratik yolu varsa tam enayilik yapmışım valla:17: çok sağol bunu hemen söyleyeyim tazmanya canavarına akşam alsın gelirken..:57:

süs eşyalarım için küvetim yok muslukta yıkıyorum kuruluyorum ben de.. ama çoğu ahşap süs eşyası gene silmek zorunda kalıyorum.. diğer önerilerin için de çok sağol canım.. :16:

offff o kadar sıkıldım ki 2 gündür canım çıktı ama hala felaket durum valla sorun yapmak değil de o morali yakalamak mesele galiba.. moral bozukken isteksizken de siz temizlik yapabiliyor musunuz kızlar? yapıyorsanız nasıl yapıyonuz bunun yolu nedir? yada kendinizi nasıl motive ediyosunuz kalkıp başlamak ve bırakmamak için?:26:

walla bende sinirliyken kendimi işe veririm o zaman o hışımla bi güzel yapılıoki insanın kafası dağılıo wallaa :34:yoksa ilhamın gelmesini bekliomm...:9::9::9:

:5::5: off yaa canım çok sıkkın sara nın bebekleri tutunamamış :5::5:
Haktan hayırlısı diyoruz ama üzülmemek elde değil :5::5:

canım yaaaa :50::50::50:Allahım hayırlısını nasip etsin...inşallah doğal yolla en kısa zamanda gelecek bebişleri saracımın....
yok kız evimi süpürdüm sildim toz aldım
kocişimin en sevdiği yemeği yaptım mumbar dolması
sakatatı sevmeyen bilmez :10::10: belim ağrıdı yawww

:20::20::20::20::20::20: kalk evini temizle oturmuş işin nasıl biteceğini düşüneceğine :20:

becerikli hatuna bak senn yaaa....bende istiommmmmmmm mumbarrrr....accıkda kızartsana süper oluooo ;)
ne bileyim sevinç kaydettişyse vardır bi bildiği dedimdi..
yaa zorla bıraktırcan bana işi sen... aralıkta izne ayrılcam kısmetse 10 ay yatış bebek bakmaca sonra, o ara dinlenirim boş bol kanıma girmeee:43: cumaya da izne ayrılıyorum 2 hafta yatarım işte ohhhh sefam olsun...
ben çıkıyorum kızlar gidip uyuyayım bari:( öptüm sizi.

nazo ya hala geçmişe mi bakıyon:31::31:kselde konşmuyo:25:ben bugün erken yatmak istiyom ama sizide bırakamıyom. dün gece sabaha kadaer baktım. sabahta doktora gittim. azıcık dinlensem iyi olcak. yarn bi işim yok evdeyim gündüz görüşebiliriz.

ama 17 ile22 arası hariç:1::1:nazo dedi. elektirik çok yazıyomş:1::1:

SEVİNCİM SORMŞTUN YANTLAMAYI UNUTTUM TEST SONUCUMUZ GÜZEL ÇOK ŞÜKÜR. SORUN YOK.

DOKTOR BU KEZ BEBİŞİ GÖSTERMEDİ. SAĞLIKLI HAMİLELİKLERDE AYDA 1KEZ ULTRASON YETERLİ DEDİ. NAPALIM KISMET GÖREMEDİM BEBİŞŞİ.

BEN BUGÜN YİNE DOKTRA HALVETİ SORMAYI UNUTTUM. BU 3. UNUTUŞUM:25::25:NE MANYAK KARIYIM YAAAA:22:KENDİMLE DÖVÜŞÜYORUM.

BEN DEVAMLI SORMAYI UNUTUYORUM. EŞİMDE BAKTIKİ BENİM SORACAĞIM YOK. ADAM DAYANAMADI ARTIKINN:12::12:

başakcımmm sonuçların ii çıkmış kuzucumm cok sevindimmm...Rabbim korusun sizi ;) yaww bu doktora giderken zaten şunu sorcam bunu sorcam die gidioz bişi soramadann totomuza baka baka dönüoz :1::1:ama ben en son gittiğimde yazdım kağıda koydum doktorun önüne ohhhh...tabi o işi yine soramıodum :17::17::17:olduda bitti maaşallahhh :1::1::1::1::nazar::nazar::nazar:

karılar napıyorsunuz bakem :10::10: valla ben koşturuyom gene
bu arada daha yaz temizliği yapmayan pasaklı karılara duyurum var
2. yaz temizliğine başladım :21::21: işten fırsat buldukça gelecem karılar :10::10::10:

ohhh maaşallahhhh banada gelsene sevinçcimmm...ben daha halıları bile kaldırmadım...hoş daha dün gittim evimee 3 haftadır gitmiodum...kadın tutcam wallaa...toptan halledecem temizlik halı perde vss...1 gündede bitmez 2 gün alırım artık napimmm ...kolay gelsin sana cnmmm...

eğer beydağlımı kırdıysan gözünü oyarım senin karııııı :20::20:
annesi rahatsızdı belki onunla uğraşıyodur :19::19:

yokkız dün başka topikteymiş ama cvp bilem vermemiş valla çok üzüldüm bida msj attım. kız o kadar kötü bişi demedimki.

bebk istemiyo sandım onu.:18::18:ayy gelmezmi bida:14:

yok ben kovmam hiç ööle huyum yoktur:50:sadece takip ederim nerelerdesin diye:51:çok severim seni bağrıma basarım. göynümün en güzel köşesinde saklarım:29::29:ama ihmalinide görmiyim anında asarım:47::47:

ayy ne biçim konştum:18:sen eğlenceli bi hatuna benziyosun

:20::20::20::20::20::20::20: o biçim karısın vallllaaa
ikili iyi çıkmış gözünaydın hade bakam halvetede girmişsin altın kuru keyfin yerinde :12::12:
bu arada yağlanmaya başla ben hem bebe yağı hemde badem yağı kullandım
1 tane bilem çatlağım yok hem karın çok rahat büyüyor kalınmadan :21:

kıs hamişkte çatlamamak için bebe yağımı sürsem. artık sürmeye başlaam gerek sanrm

canım sağlıkla gelsin bebeğin inşallah az kalmış zaten kavuşucaksınız yakında:16: beşik de çoookk şirinmiş güle güle kullan..
sana hep gülücükler atsın onun içinden canım:16:
darısı bizim başımıza :26:

kız bu saatte kk da ne işin var kargalar kahvaltı yapmadan temizliğemi giriştin :1::1::1:

başakcımmm sonuçların ii çıkmış kuzucumm cok sevindimmm...Rabbim korusun sizi ;) yaww bu doktora giderken zaten şunu sorcam bunu sorcam die gidioz bişi soramadann totomuza baka baka dönüoz :1::1:ama ben en son gittiğimde yazdım kağıda koydum doktorun önüne ohhhh...tabi o işi yine soramıodum :17::17::17:olduda bitti maaşallahhh :1::1::1::1::nazar::nazar::nazar:.

sağol zarif hatunum benim:73:aslında doktor sağlıklı bi gebelik diyorsa bence sonuna kadar halver serbest demektir ööle diilmi:26:

kız sorma başka soracaklarımda oluyo hepsini unutup sadece doktoru kuzu kuzu dinleyip geliyom.

sadece doktorun dediklerine "tamam" diyorum ağzımdan başka bişi çıkmıyo:31::31:

ama bu kez sesim çıktı şunu diyebildim: niye bebeğe bakmıyos:41:

göstermedi ya bebişimi:43:

yokkız dün başka topikteymiş ama cvp bilem vermemiş valla çok üzüldüm bida msj attım. kız o kadar kötü bişi demedimki.

bebk istemiyo sandım onu.:18::18:ayy gelmezmi bida:14:

:20::20::20::20::20: bebek neden istemesin 7 tane düşüğü var psikolojik olarak hazır hissetmesi lazım
oda benim gibi pıhtılı :20::20::20:

hoşgeldin yavriiiiiiiiiiiii :5::5:

kız aysun sesin niden çıkmıyorrrrrr eve gidecektiniz haniimm kız dün kocişe mumbar yaptım ilk defa
herif bana tekrar aşık oldu :23::21::21::21:

geçmişi okudum bitti yazdımm...walla eve gittik dün evimizde yattıkkk...ama kayınbabamı pansumana götürecektim o nedenle sabahtan geldim...onuda hallettik ...2 günde bir pansuman var...olmamı kıssss benim kocişde yemezki yapsammm...şırdan yer ama karın mumbar yemezz...garip demi :34::9::9::9::9:

başak karısının takdiklerine sakın bakmayın hayatta hamiş kalamazsınız onun Allah yüzüne bakmış :1::1::1:
yoksa ayda bir kereynen o hooooooo ooooo:1:

nie öle dion kıssss Allah belki öle olanlarında yüzüne bakarr;) bak sen o taktik işe yarıcak kesin...kucaklarda laptop ellerde mouse tv ye bakan yüzler sonrada gelsin bebişlerrr :60::60::60::60::60::60::60:

:20::20::20::20::20::20::20: o biçim karısın vallllaaa
ikili iyi çıkmış gözünaydın hade bakam halvetede girmişsin altın kuru keyfin yerinde :12::12:
bu arada yağlanmaya başla ben hem bebe yağı hemde badem yağı kullandım
1 tane bilem çatlağım yok hem karın çok rahat büyüyor kalınmadan :21:
çatlaklar hamişkten sonrada duruyomu:53: ay çok kötüymüş kız. o zaman ben başlıyım şimdikten. senden neyim eksik. sen çatlamadıysan benmde çatlamam gerek:21::21:
iyilik canım senden naber?

cnm sende beb yağı kullanıyomösn

nolsun bebeğim ya kalktım kahvaltı hazırladım kendime pc başında yidim:39:

burda çok vakit kaybediyorum kalkasım gelmiyo.

kız sevinç sen nasl yetiştiriyon işlerini:25::25:

Back
X