Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sevinççç yaaa ben varyaaa çok malım abim eczaneden özel krem getirdi 8 ci ayıma girecem toplasan 3 yada 4 defa sürmüşümdür ve bacaklarım çatladı karnımında yanlarında var biraz bide kaşınıyo bizim gelinin hiç yoktu hamileyken bi doğurdu bir sürü çatlak meydana geldi. benimkide öyle olacak.

sevinççç yaaa ben varyaaa çok malım abim eczaneden özel krem getirdi 8 ci ayıma girecem toplasan 3 yada 4 defa sürmüşümdür ve bacaklarım çatladı karnımında yanlarında var biraz bide kaşınıyo bizim gelinin hiç yoktu hamileyken bi doğurdu bir sürü çatlak meydana geldi. benimkide öyle olacak.

akıllım çok kötü oluyorr sen başla yinede faydasını görürsün bir rahatlatıyorki jhonsan bebe yağı kullandım ben aktardanda badem yağı aldım onuda boş parfüm şişesine koydum fıs fıs sıktık eşimde masaj yaptı :1::1: ohhh mis oldum yaaa:1:

s.a kızlar nasılsınız :3:

bende çok iyim birasdan çıkıp saçlarımı boyatmaya gidiyorum diplerim çıkmıştı birass ordan ağdacıma ohhh mis gibi :12::12::12:

günaydın fıstıklar nasılsıınız keyifler iyimi:) aman ben işten çıkışta eve gittim bi uyumuşum sormayın kociş uyandırdı beni ahahahhaa:52: bugünde toktora gitcez daha 5 haftalık keseyi görürken kalp atışlarınıda inşallah görürüz dua edin kızlar inşallah sağlıklıdır:emir_bebek::nazar::34::18:

ayyyyyyyyyyy inşallah hade bakalım hayırlı haberlerle gel :nazar::nazar:

geçmişi okudum bitti yazdımm...walla eve gittik dün evimizde yattıkkk...ama kayınbabamı pansumana götürecektim o nedenle sabahtan geldim...onuda hallettik ...2 günde bir pansuman var...olmamı kıssss benim kocişde yemezki yapsammm...şırdan yer ama karın mumbar yemezz...garip demi :34::9::9::9::9:

nie öle dion kıssss Allah belki öle olanlarında yüzüne bakarr;) bak sen o taktik işe yarıcak kesin...kucaklarda laptop ellerde mouse tv ye bakan yüzler sonrada gelsin bebişlerrr :60::60::60::60::60::60::60:

:21::21: ben canım istedikçe halvet yaparım :21::21: tutarsa tutar zatiiiiiiiiii:1::1::1::1:

:20::20::20::20::20: bebek neden istemesin 7 tane düşüğü var psikolojik olarak hazır hissetmesi lazım
oda benim gibi pıhtılı :20::20::20:

ne bilim düşüğünün olduğunu haberim yoktu sadece "korunuyorm ben aranıza katılabilirmiyim" dedi.

ayy duyunca üzüldüm . zati şakasına demiştim biliyosun biras şakacı karıyım. normalde bebek düşünmeyen karılar bile sohbetimize katılıyordu bi aralar.

baydağlı da katılsa ne olacakki. yeterkisohbet güzel olsun. sen söölesene gelsin

çatlaklar hamişkten sonrada duruyomu:53: ay çok kötüymüş kız. o zaman ben başlıyım şimdikten. senden neyim eksik. sen çatlamadıysan benmde çatlamam gerek:21::21:

cnm sende beb yağı kullanıyomösn

nolsun bebeğim ya kalktım kahvaltı hazırladım kendime pc başında yidim:39:

burda çok vakit kaybediyorum kalkasım gelmiyo.

kız sevinç sen nasl yetiştiriyon işlerini:25::25:

:10::10: pratik karıyım ben üstelik evde bide canavarım var okulda tatile girdi çenesi durmuyor valla
acıktım susadım tuvaletim var canım sıkıldı tv izlicem bilgisayar oynicam yedi anam beni :53::53:

sağol zarif hatunum benim:73:aslında doktor sağlıklı bi gebelik diyorsa bence sonuna kadar halver serbest demektir ööle diilmi:26:

kız sorma başka soracaklarımda oluyo hepsini unutup sadece doktoru kuzu kuzu dinleyip geliyom.

sadece doktorun dediklerine "tamam" diyorum ağzımdan başka bişi çıkmıyo:31::31:

ama bu kez sesim çıktı şunu diyebildim: niye bebeğe bakmıyos:41:

göstermedi ya bebişimi:43:

rica ederim bidenem benimm...bencede sağlıklı bi gebelikse halvet serbest olmalı bebişde mutlu oluyo salgılanan hormonlardan çünkü ;)ama sen yinede sor doktoruna artık...walla doktorda hep öle oluyo bide hastası fazla olan bi doktorsa böle bakıonnn :31::31: nie göstermemişki hayyet bişi her gittiğimde bakardık walla direk ultrason odasına girerdimm...nese bidahaki kontrol ne zaman?

ne bilim düşüğünün olduğunu haberim yoktu sadece "korunuyorm ben aranıza katılabilirmiyim" dedi.

ayy duyunca üzüldüm . zati şakasına demiştim biliyosun biras şakacı karıyım. normalde bebek düşünmeyen karılar bile sohbetimize katılıyordu bi aralar.

baydağlı da katılsa ne olacakki. yeterkisohbet güzel olsun. sen söölesene gelsin

kendi hatanı kendin düzelt :110: hemşomun gönlünü al :20::20::20:

başağım canım sonuçlar temiz çıkmış sevindim canım 2 li temiz çıkmışsa 3 lüde temiz çıkar yeşilede böyle dedim temiz çıkmıştı çünkü dr öyle diyo aynı diyolar. bu arada halvette bi sorun yok tabi üstüne yüklenmediği sürece ama doğuma bir iki hafta kala yapmayın bence çünkü doğarken erkeğin spermleri çocuğun kafasına bulaşıyomuş. annemin doğumunda bi kadında olmuş dr çok azarlamış kadını. benim kocayla akşam küstüm eve geç geldi bende onu bekledim aç kaldım 2 saatte gelirim dedi 4 saatte geldi. bizde dün halvet planı yapmıştık 1 haftadır yapmıyoduk sonra ben girdim duşumu aldım hiç muhattap olmadım 12 de yatağıma girdim bizmkide duş aldı yatağa girdi bana sarıldı öptü ne oluyoruz dedim seni istiyorum dedi saat 1 geliyodu benim iş bitti bidaha duş sonra gece böyle bitti.:1:

başağım canım sonuçlar temiz çıkmış sevindim canım 2 li temiz çıkmışsa 3 lüde temiz çıkar yeşilede böyle dedim temiz çıkmıştı çünkü dr öyle diyo aynı diyolar. bu arada halvette bi sorun yok tabi üstüne yüklenmediği sürece ama doğuma bir iki hafta kala yapmayın bence çünkü doğarken erkeğin spermleri çocuğun kafasına bulaşıyomuş. annemin doğumunda bi kadında olmuş dr çok azarlamış kadını. benim kocayla akşam küstüm eve geç geldi bende onu bekledim aç kaldım 2 saatte gelirim dedi 4 saatte geldi. bizde dün halvet planı yapmıştık 1 haftadır yapmıyoduk sonra ben girdim duşumu aldım hiç muhattap olmadım 12 de yatağıma girdim bizmkide duş aldı yatağa girdi bana sarıldı öptü ne oluyoruz dedim seni istiyorum dedi saat 1 geliyodu benim iş bitti bidaha duş sonra gece böyle bitti.:1:

:23::23::23::23: waaaaaaawwwwwwwwwwww:23::23::23::23:

akıllım çok kötü oluyorr sen başla yinede faydasını görürsün bir rahatlatıyorki jhonsan bebe yağı kullandım ben aktardanda badem yağı aldım onuda boş parfüm şişesine koydum fıs fıs sıktık eşimde masaj yaptı :1::1: ohhh mis oldum yaaa:1:

badem yağı alacaktım kıllanma yapıyo diye duydum o yüzden almadım bide eringenlik yaptım bi krem sürmeye:14:

badem yağı alacaktım kıllanma yapıyo diye duydum o yüzden almadım bide eringenlik yaptım bi krem sürmeye:14:

aaaaa ben kaç ay kullandım doğumdan sonra bilem sürdüm gögüslerimede sürdüm orası bilem çatlıyo bacaklarıma felan
çünkü o çatlaklar hayatta geçmiyor ve iğrenç görünüyor Allahta yüzüme baktı gerçi çatlayacak bünyeye ne yaparsan yap çatlıyo patlıyo
biz önlemimizi alakta :23::23::23:

rica ederim bidenem benimm...bencede sağlıklı bi gebelikse halvet serbest olmalı bebişde mutlu oluyo salgılanan hormonlardan çünkü ;)ama sen yinede sor doktoruna artık...walla doktorda hep öle oluyo bide hastası fazla olan bi doktorsa böle bakıonnn :31::31: nie göstermemişki hayyet bişi her gittiğimde bakardık walla direk ultrason odasına girerdimm...nese bidahaki kontrol ne zaman?
teeeeeee haziranın sonuna:41::41: o zmaana kadar halvet beklemez zati kırarız zincirleri:47:

swağlıklı gebeliklerde ayda 1kez baklması yeterli dedi yolladı beni:25:
kendi hatanı kendin düzelt :110: hemşomun gönlünü al :20::20::20:

üff bu karıdan da hayır yok ne işe yarıyon sen anlamadımki:19:

:10::10: pratik karıyım ben üstelik evde bide canavarım var okulda tatile girdi çenesi durmuyor valla
acıktım susadım tuvaletim var canım sıkıldı tv izlicem bilgisayar oynicam yedi anam beni :53::53:

ayy marifet valla. ben boş eve yetişemiyom sen bide canavar besliyon:1:

ben akıllı karıyım soracaklarımın listesini yaparım kağıda kağıdım elimde girerim ve sorarım doktor zati kalakalır :53::53::53:
ee bende olmuşum bi doktor ultrasondan bile anlar oldum evede alacam artık bir cihaz :9::9::9::9::9:

teeeeeee haziranın sonuna:41::41: o zmaana kadar halvet beklemez zati kırarız zincirleri:47:

swağlıklı gebeliklerde ayda 1kez baklması yeterli dedi yolladı beni:25:

sen haftada bir halvet yap benden izinlisin fazla yapma :20::20::20:

üff bu karıdan da hayır yok ne işe yarıyon sen anlamadımki:19:

ayy marifet valla. ben boş eve yetişemiyom sen bide canavar besliyon:1:

:10::10::10::10::10::10: sabahtan beri yaptığım işleri yazsam donar kalırsın akşam yemeğim bile hazır :10::10::10::10:

Back
X