Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

karılar bana müsade çamaşırımı sereyim olişin karnını doyurayım uyku setini kaldırıp yazlık pike moduna geçireyim :10::10:
ara ara gelirim öpüyom haaaa:54:

başağım canım sonuçlar temiz çıkmış sevindim canım 2 li temiz çıkmışsa 3 lüde temiz çıkar yeşilede böyle dedim temiz çıkmıştı çünkü dr öyle diyo aynı diyolar. bu arada halvette bi sorun yok tabi üstüne yüklenmediği sürece ama doğuma bir iki hafta kala yapmayın bence çünkü doğarken erkeğin spermleri çocuğun kafasına bulaşıyomuş. annemin doğumunda bi kadında olmuş dr çok azarlamış kadını. benim kocayla akşam küstüm eve geç geldi bende onu bekledim aç kaldım 2 saatte gelirim dedi 4 saatte geldi. bizde dün halvet planı yapmıştık 1 haftadır yapmıyoduk sonra ben girdim duşumu aldım hiç muhattap olmadım 12 de yatağıma girdim bizmkide duş aldı yatağa girdi bana sarıldı öptü ne oluyoruz dedim seni istiyorum dedi saat 1 geliyodu benim iş bitti bidaha duş sonra gece böyle bitti.:1:

kız gecelik giyiyomusun hamişken ayy çok tatlı olur insan yaaaaaaa.

bide varya küslüğn ardındn kocanın arkadan sarılması harika bişi:52::52: ama ben küslüğün ardından halveti sevmiyom:25:kendimi hazır hissetmiym

geçmişi okudum bitti yazdımm...walla eve gittik dün evimizde yattıkkk...ama kayınbabamı pansumana götürecektim o nedenle sabahtan geldim...onuda hallettik ...2 günde bir pansuman var...olmamı kıssss benim kocişde yemezki yapsammm...şırdan yer ama karın mumbar yemezz...garip demi :34::9::9::9::9:

nie öle dion kıssss Allah belki öle olanlarında yüzüne bakarr;) bak sen o taktik işe yarıcak kesin...kucaklarda laptop ellerde mouse tv ye bakan yüzler sonrada gelsin bebişlerrr :60::60::60::60::60::60::60:
cnm geçmiş olsun gözünüz aydın allah bidaha yaşatmasın böle durumlar inşallahhh...

halvetmi var akşama:23::23:

:12::12::12: ohhhhhhhhhhhhhh desene akşama halvet var :23::23::23:
havada karada kaçışım olamaz sanırımm :24::23::17::17::17:

bide varya küslüğn ardındn kocanın arkadan sarılması harika bişi:52::52: ama ben küslüğün ardından halveti sevmiyom:25:kendimi hazır hissetmiym

akıllım en iyi halvet barışma halveti :23::23: adrenalin tavan yapıyor yaaaa:23::23: ohhhhhhhh:21::21::21:
ispatlanmış bişi bu ama bende kırıldıysam hemen düzelmem :19::19: ufak tefek bişiyse halvetle barışırım :23::23::9::9::9:

kız başak annenler gitti dimi Allah kavuştursun sen ne yaptın tilotlu moda geçtinmi hazır yazda gelmişken :23::23:

kızlar daha regliye 2 hafta war benim göğüsler kocaman oldu şimdiden silikonlu gibim geziyom arada sızlıyo ellenince acıyo niden acep sizceee

Son düzenleme:
artık kaçta kalktıysan:19:5temi:53:

erken kalkmakta önemli. öğlende kalkarsam nası yetiştiriyim

yok kız 8,30 da kalktım gece geç yat sen öğlene kadar uyu güya hamiş kendine bakmıyorsan karnındakine bak düzenli uyu ve beslen
doğuruncada aynı düzende olur bebeeeen :19::20:

ayy bende küslüğün ardından sewiyom zaten kötü bi küslük olmadığı içinn :6::6:

merhaba kızlaaaaaaaaaar
merhaba cnm nasılsınnn

aaaaa ben kaç ay kullandım doğumdan sonra bilem sürdüm gögüslerimede sürdüm orası bilem çatlıyo bacaklarıma felan
çünkü o çatlaklar hayatta geçmiyor ve iğrenç görünüyor Allahta yüzüme baktı gerçi çatlayacak bünyeye ne yaparsan yap çatlıyo patlıyo
biz önlemimizi alakta :23::23::23:

evet doğru söylüyosun çatlayacak bölgeye ne sürsen olmuyo amann neyse olsun varsın beni nstye koyarlarmı 8 ci ayıma girecem 25 de kontrolüm var.

yok canım giymiyorum valla iki gündür kilotla yatıyom çünkü pijamalarımın lastiği rahatsız ediyoo arkadan sarılması güzel evet bende küslükten sonra halveti sevmiyom kendimi kullanılmış gibi hissediyorum.

moodcum benimde gögüslerim çok ağrımıştı hamile olduğum ay inş bebiştendir.saraaaaaaaaa ablaaaaaaaaaaaa napıyosunn canım.

teeeeeee haziranın sonuna:41::41: o zmaana kadar halvet beklemez zati kırarız zincirleri:47:

swağlıklı gebeliklerde ayda 1kez baklması yeterli dedi yolladı beni:25:

üff bu karıdan da hayır yok ne işe yarıyon sen anlamadımki:19:

nese kuzucumumm o zaman cinsiyetinide tam öğrenirsiniz ne güselll...kırın zincirleri kıss ohhhh mutlu mutlu olun bakalımmm :34:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:ben size deneyin diyorummmm:21::21:

cnm geçmiş olsun gözünüz aydın allah bidaha yaşatmasın böle durumlar inşallahhh...

havada karada kaçışım olamaz sanırımm :24::23::17::17::17:

saol canım benimmm Allahım kimseye yasatmasın inşallahhh.....

merhaba kızlaaaaaaaaaar

merhaba saracımmm hoşgeldinnn nasılsın cnmm

Back
X