Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

maaşallah cnm Allah tamamına erdirsin inşallah çok sevndm çok heyecan verici duygularrr:16::16::16:

bence sadece dokundurma var başka bişi değil:51:

aha bilgiler burda listeye ekleyebilirim seni bu bilgilerle:63:

kaynanamın evinde mecburiyetten yapıyodum ama artık öyle bi mecburiyetim yok ohhh evi b.k götürse kime neee:119::119::119::119::119::119::119:

ahanda eroşun şiiriiiiii:40::40:

sennde işin gücün bitmiyoooooo

bekliyom bekliyom eroş gelmiyooooooo

sen gelmeyince yıldızlar sararıyooooooo

senin yıldızların sarardıkça benim canım acıyooooooo:24::24::24:

işte şiiir bu heryanı kafiye dolu:21::21:

:38::38::38::38::38::38::38::38:sarı olmak kötü bişi diil kuzum üzülme gün gelir 5yıldızlı kırmızı olursun:16::16:

arkadaş oldukmu senle vicdan azabı:26::26:

:60::60:şiir bir şaheser olmuş:60: ay bilmiyorum walla arkadaş olsam mı olmasammı ne bileyim dokundurmalarıma itirazın olmuyacaksa düşünebülürüm...ayrıca dil çıkarma dilini kopartmıyayım...

oohh afiyet olsun kuzum:56::56:

saol canım benimmmm....:54:

maaşallah cnm Allah tamamına erdirsin inşallah çok sevndm çok heyecan verici duygularrr:16::16::16:

kaynanamın evinde mecburiyetten yapıyodum ama artık öyle bi mecburiyetim yok ohhh evi b.k götürse kime neee:119::119::119::119::119::119::119:

:38::38::38::38::38::38::38::38:sarı olmak kötü bişi diil kuzum üzülme gün gelir 5yıldızlı kırmızı olursun:16::16:

inşallahhhh canım benimmmm...napalımmm sarı olsun canın sağolsun hemen sararttınmı kısss bakcem şimdi :33::33::33:

nee anlamadım::59::59::59:

o zaman bende seni listeye eklerim burayada gelmez<sen bizi ihmal edersen senin kelleni vurdururum:47::47:

sen kanunimisin yoksam cellatmı kellemi vurduracakmış..bana bişey yapamazsın yiwrum yok yıldızım sararacakmış kararacakmış vay efendim kellem gidecekmiş ben ne acılar yaşamışım, korkutamazsın sen beni dikkat etde ben senin kelleni vurdurmayım...kız hem o kadarcık bilgi yetiyormu bilseydim açık etmezdim kendimi...

:60::60:şiir bir şaheser olmuş:60: ay bilmiyorum walla arkadaş olsam mı olmasammı ne bileyim dokundurmalarıma itirazın olmuyacaksa düşünebülürüm...ayrıca dil çıkarma dilini kopartmıyayım...

bbenden büyük diilsinki dilde çıkarırım totoda sallarımmm yaşın kaç ki:55: arkadaş olmazsan evimi göremezsin. heralde senn için msjlara sergiliycek halim yok:53:

bbenden büyük diilsinki dilde çıkarırım totoda sallarımmm yaşın kaç ki:55: arkadaş olmazsan evimi göremezsin. heralde senn için msjlara sergiliycek halim yok:53:

büyüklere dil çıkarılmaz:41:ben 33 yaşındayım ayrıca bu yöntemle bilgilerimi veriyorum farkındayım 33 üm ama maaşallah 20 lik gibiyim taş,taş...sen kaç yaşındasın bakim ama eminim benden küçüksün...

iidir eroşummm kayınannemdeyim sıkkma yaptık yedik...sonrada a101 den sehpa almıştı onu monte ettik ...şimdide kahve içecezzzz :) sen napıosunnn

şiirine yıldız verdimm
nee anlamadım::59::59::59:

o zaman bende seni listeye eklerim burayada gelmez<sen bizi ihmal edersen senin kelleni vurdururum:47::47:

altını kapat
kapağı aç(öncesoğusun accık)
yıka tekrar kapat
kaynasın düdüğünden hava çıkmaya başlayınca altını kıs düdüğü kapat(aşağı indir)
yarım saat pişsin sonra altını kapat
ama düdüklün klipsliyse onların başka kullanımı
kullanma talimatlarına bak

sen kanunimisin yoksam cellatmı kellemi vurduracakmış..bana bişey yapamazsın yiwrum yok yıldızım sararacakmış kararacakmış vay efendim kellem gidecekmiş ben ne acılar yaşamışım, korkutamazsın sen beni dikkat etde ben senin kelleni vurdurmayım...kız hem o kadarcık bilgi yetiyormu bilseydim açık etmezdim kendimi...
yeter tabii yavaş yavaş kaç yıllık evli olduğunu çalışıp çalşmadığını öğrenirim bu bana yeter:27:
büyüklere dil çıkarılmaz:41:ben 33 yaşındayım ayrıca bu yöntemle bilgilerimi veriyorum farkındayım 33 üm ama maaşallah 20 lik gibiyim taş,taş...sen kaç yaşındasın bakim ama eminim benden küçüksün...

taşa bak:63: o zaman bensenden büyüğümmm 25 im bennnn:21:istediğimi yaparım dimi

yeter tabii yavaş yavaş kaç yıllık evli olduğunu çalışıp çalşmadığını öğrenirim bu bana yeter:27:

taşa bak:63: o zaman bensenden büyüğümmm 25 im bennnn:21:istediğimi yaparım dimi

walla görsen hak verirsin... nüfus kağıdına bakarsan büyüğüm ama eminim yan yana olsak küçük dururum senden, o yüzden saygılı ol ablana karşı hizaya gell. ohh walla başak bak çok rahatlatıyosun ve güldürüyosun beni kırgınım o ayrı ama,gülmeye o kadar ihtiyacım varki neşelenmek için gelmiştim ben buraya..

:5::5::5::5: yaaaaaaa nereye yaaaaaaaaaaa sen olmazsan olurmu hemşom ikna et kocişi
komşularla ortaklık bişiler yapın olmazsaaa:25:

walla sewincimm var şifresini bildiğim kablosuzlar ama çekmioki :(( bişiler yapmaya çalışıcam telefon alınırsa bana ozaman girebilirimm...beklmedeyim bakalım ne zaman alınacak :D:32::32::32::32:

bizde seni seviozz bitanesiiii çok özletme kendiniiiiii

tamam bebişimmmm bak yinede hergün geliom daha :D kayınanneme geliom ya yarında gelcem pansumana gitcez...gelirim yine;)

sabah gelen hatunlar nikocumm acaba bu saatte napıyorsunnn keşkem şimdi gelsen:31::31:

sabah geleceğin için şimdiden sana günaydınnn

karılar size yine bişi sorcam. aranızda elektirikli şofben kullanan var mıııııııııııııııııııııııı

varsa cevaplasınnnn. şöfben sadece kullanılmadan biraz öncemi açlmalı

yokdsa devamlı açık dursa çokmu elektirik yakar. yoksa açıp kapadıkça dahamı çok harcarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:24::24::24:

bugün ve yarın ağda günü bugün almayanlar yarın 14.30a kadar temzlik yapsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hadi ben kaçıyım artıkın saçmalamaya başladımmmmmmm

ben termosifon kullanıom bana kalsa açık bırakacam devamlı sıcak suyum olsun die ama kociş bırakmıo ...o nedenle normal elektrikli şofbene geçtik ...termosifonda su sicak değilse 2 saat önceden açıom ısınıo öle bıcı bıcı yapıomm...ama öteki elektirkli zati direk bağlı rahat yani...niden bugün yarın ağda günü ben hastayımmmmm alamammm napcazzz :50::50::50:

ben termosifon kullanıom bana kalsa açık bırakacam devamlı sıcak suyum olsun die ama kociş bırakmıo ...o nedenle normal elektrikli şofbene geçtik ...termosifonda su sicak değilse 2 saat önceden açıom ısınıo öle bıcı bıcı yapıomm...ama öteki elektirkli zati direk bağlı rahat yani...niden bugün yarın ağda günü ben hastayımmmmm alamammm napcazzz :50::50::50:

http://www.kadinlarkulubu.com/isten...muza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.htmlburayı takip et kuzum . tabii hastayken alma. bittikten sonraki tarih hangisine denk geliyosan o tarihte al. bu tarihlere uy tüylerin azalcak

walla görsen hak verirsin... nüfus kağıdına bakarsan büyüğüm ama eminim yan yana olsak küçük dururum senden, o yüzden saygılı ol ablana karşı hizaya gell. ohh walla başak bak çok rahatlatıyosun ve güldürüyosun beni kırgınım o ayrı ama,gülmeye o kadar ihtiyacım varki neşelenmek için gelmiştim ben buraya..

gülüyomusun bari ben hırpaladıkça:59: kime kırgınsın

gülüyomusun bari ben hırpaladıkça:59: kime kırgınsın

kız sen nasıl okuyosun mesajları:57:sana kırgınım o ayrı ama güldürüyosun beni diyorum...benim üzüntülerim kırgınlıklarım onlar ayrı burda hiç anlatmak istemiyorum,,malum burası neşeyle hamile kalma topiği ya neme lazım bir tane topik başı karısı varmış sewincim öyle diyo..o karıyla uğraştırma beni..

kız sen nasıl okuyosun mesajları:57:sana kırgınım o ayrı ama güldürüyosun beni diyorum...benim üzüntülerim kırgınlıklarım onlar ayrı burda hiç anlatmak istemiyorum,,malum burası neşeyle hamile kalma topiği ya neme lazım bir tane topik başı karısı varmış sewincim öyle diyo..o karıyla uğraştırma beni..

o sevinci canlı canlı bi yakalarsam ebesini öpücem:38:ööle bişi yok o topik başı karısı kanatsız melektir:93::93:

tabii hayatım konşmak istemezsen o konuları normaldir. fakat burası yeri değildir diye düşünme. tamda yeri yaşadığımız sorunları konşmazsak nasıl rahatlarız ve nasıl neşeyle hamiş kalırızz. tabii sorunlarımızı konşmak için açtık burayı. ama eğlenmek içince aynıo zamanda. işte neşeyle yumurtlamaya çalışuıyos:31::31::31:

burası neşelenmek için zatiii
ah bi gece muhabbetlerini yakalasannn......
ben senn ananın ellerinden öpüyüm nerden çıktı şimdiiiii:31::31:

öp kuzum öp
az önce aradı o gelene kadar burdayım şimdiklikk ama her an kaçabülürümmm

o sevinci canlı canlı bi yakalarsam ebesini öpücem:38:ööle bişi yok o topik başı karısı kanatsız melektir:93::93:

tabii hayatım konşmak istemezsen o konuları normaldir. fakat burası yeri değildir diye düşünme. tamda yeri yaşadığımız sorunları konşmazsak nasıl rahatlarız ve nasıl neşeyle hamiş kalırızz. tabii sorunlarımızı konşmak için açtık burayı. ama eğlenmek içince aynıo zamanda. işte neşeyle yumurtlamaya çalışuıyos:31::31::31:

eminim melektir:37:kız sewincin ebesi yaşıyor mu bakalım...doğru söylüyosun canım konuşuruz elbette,yımırtlayın bakalım ben yımırtlasam mı bir daha yımıtlamasam mı hiç bilmiyorum walla...

Back
X