Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

heh kankamı hepten saf yaptınız yaaa
ahh başak kızım nedir senin bu milletten çektiğinn kuzum yaa
tembelsin diye seni hem beceriksiz hemde cahil sanıyolar yavvvv

balıkmı besliyonn...
aynen biz beceremedikk başkalarınınkileri seviyozzz
allahım bi beceri verde bizde yapak bebişş

kız sen kankanı övüyomusun,yeriyomusun anlamadım..erenaycım sen de hamilelik falan var mı kuzum..

walla benimki gündüz işte akşamları ewdw wardiya falan yok yani ay ne bileyim anacığım kullanırdı ben çocuktum o düdklü ötünce patlıcak diye ödüm kopardı fobim var yani..

ewet canım RABBİM ne emrederse o olacak hayırlısı bakalım...

peki sen korunuyosun dimi cnm ne zmana kadar acaba

balıkmı besliyonn...
sorma kankiş yaa herkes üstüme atlıyo ya çok saftirik buluyolar beni yada küçük ve masum:43::43: sende olmasan napardım. pek fazla işe yaramasanda arada destekliyon beni:29:

köken aslında artvinmiş dedimler ordan gelmiş ama ben amasyalıyım istanbulda dogdum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :9::9::9:kız evini neden göremedim ben herkez gördü olmuyo böle ama yaw:20::20:

aa bende amasya doğumluyum karııııı:52::52::52:arkadaş oldukya baksan albümüme. yada bakma yeni eşyam yok. yada bakta salonuma bakma orda börülcemin eşyaları var

balıkmı besliyonn...
olr birgün merak etme senumudumuzu yitirmeyelim:20::20:bak bana 3 evladımı topraga verdim ben inanıyorumki olcak ama zamanı gelmedi daha galiba:14::14:
nasılsın kuzum nasıl gidiyor diyet:))

kız ne vuruyon görmedinmi mesajımı:57:
:17::17::17:pc dondu görmedim len ne kıızyon zaten canım sıkkın:14::14:
sorma kankiş yaa herkes üstüme atlıyo ya çok saftirik buluyolar beni yada küçük ve masum:43::43: sende olmasan napardım. pek fazla işe yaramasanda arada destekliyon beni:29:

aa bende amasya doğumluyum karııııı:52::52::52:arkadaş oldukya baksan albümüme. yada bakma yeni eşyam yok. yada bakta salonuma bakma orda börülcemin eşyaları var
neresinden canım akraba çıkıyomuşuz şimdi :53::53:

olr birgün merak etme senumudumuzu yitirmeyelim:20::20:bak bana 3 evladımı topraga verdim ben inanıyorumki olcak ama zamanı gelmedi daha galiba:14::14:

utandın dimiii :)) ne oldu kuzum niye canın sıkkın bakimm:31:

ewet canım ama eşim korunuyor... zamanını bende bilmiyorum :50::50:

ha iyi sen bişi kullanmıyosun hayırlısı olsun cnm. sanada dua ederim bundan sonra. burdaki karılara dua ediyorum elimden geldiğince. ama ismiyle dua etmek daha iyi ismini yaz bana özelden. istersen tabii. dua etmek isterim namazlarda. herkes muradına kavuşsun istiyom:31:

amasya küçük yer hiç belli olmaz.:1: hadi adrenalin yapak.

s... ilçesinden:53:

ha iyi sen bişi kullanmıyosun hayırlısı olsun cnm. sanada dua ederim bundan sonra. burdaki karılara dua ediyorum elimden geldiğince. ama ismiyle dua etmek daha iyi ismini yaz bana özelden. istersen tabii. dua etmek isterim namazlarda. herkes muradına kavuşsun istiyom:31:

yok canım ben doğum kontrol hapı falan içemem zaten kan pıhtılaşmam var...ay çok memnun olurum başakcım hamişlerin duaları kabul olurmuş annemede dua et kuzum zahmet olmazsa anacığım şifa bulsun en çok istediğim şelerin en başında geliyor..

Son düzenleme:
utandın dimiii :)) ne oldu kuzum niye canın sıkkın bakimm:31:
canım boşver anlatmaya deymez:19::19:
amasya küçük yer hiç belli olmaz.:1: hadi adrenalin yapak.

s... ilçesinden:53:

canım ben köyündenim rahmetli babam 3 katlı trıbleks ev yaptı amasyanın dagları ayaklarımızın altında zevkine göre döşedi yaptı ama keyfini süremedi :14::14::14:
biz ordan gelin aldık bebem bu arada ev senin evinmi bebem kaç m kare merak ettim:53::53::53:

canım ben köyündenim rahmetli babam 3 katlı trıbleks ev yaptı amasyanın dagları ayaklarımızın altında zevkine göre döşedi yaptı ama keyfini süremedi :14::14::14:
biz ordan gelin aldık bebem bu arada ev senin evinmi bebem kaç m kare merak ettim:53::53::53:

niye yaa nolduki..

yok canım ben doğum kontrol hapı falan içemem zaten kan pıhtılaşmam var...ay çok memnun olurum başakcım hamişlerin duaları kabul olurmuş annemede dua et kuzum zahmet olmazsa anacığım şifa bulsun en çok istediğim şelerin en başında geliyor..ismimde dilek canım..
Allah şifa versn cnm annenide söylerim elimden geldiğince merak etme. burdaki hatunların isimlerini bildiklerimi tek tek sayıyorum:1: birbirimize dualarımızın makbuliyeti daha yüksek

ohh ne güzelmişşş evinizz Allah rahmet eylesin baban ne güzel yaptırmış zmanında. evimiz bizim cnm 150 mkare

Allah şifa versn cnm annenide söylerim elimden geldiğince merak etme. burdaki hatunların isimlerini bildiklerimi tek tek sayıyorum:1: birbirimize dualarımızın makbuliyeti daha yüksek

ohh ne güzelmişşş evinizz Allah rahmet eylesin baban ne güzel yaptırmış zmanında. evimiz bizim cnm 150 mkare

sağol canım ALLAH kabul etsin.. kız ben niye görmüyorum ewini benim ne eksiğim var hee:19::19:

karılar ya siz yazışın ben gidiyim artık işlerimi bitiriyim adam akıllı. of benden ev jkarısı olacakta ben görecem:31:

karılar ya siz yazışın ben gidiyim artık işlerimi bitiriyim adam akıllı. of benden ev jkarısı olacakta ben görecem:31:

git bitir işini tembeell...bende gideyim saçımın kırışıklıklarını açayım sonrada bir işim var gidip onu halladeyim..

niye yaa nolduki..
canım belkim sonra anlatırım biraz özelde:50::50:

canım dur tahmin ediyim kaynanam evi kapa aldı parası oldukça yaptırdı o arada senide eve bir aldı sonra evine geçtin haklımuıyım bu arada kaynananla aran nasıldı merak ettim:27::27:
sizlere doyum olmaz bende çıkıyorum sonra sveişirk artık sizlerle:5::5:

herşey yolundamı benim işler az yoğun
kendinize iyi bakın çok öpüyorum sizi canlarım byyyyyyyyyy

Back
X