- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karılar napıyorsunuz bakemvalla ben koşturuyom gene
bu arada daha yaz temizliği yapmayan pasaklı karılara duyurum var
2. yaz temizliğine başladımişten fırsat buldukça gelecem karılar
![]()
kız ben anladım durumunu hani evde iş dolu sen buralarda takılıyon ya o yüzden pasaklı karı demiştim![]()
kız dün kocişe mumbar yaptım ilk defa herif bana tekrar aşık oldu![]()
kıs hamişkte çatlamamak için bebe yağımı sürsem. artık sürmeye başlaam gerek sanrm
walla bende sinirliyken kendimi işe veririm o zaman o hışımla bi güzel yapılıoki insanın kafası dağılıo wallaayoksa ilhamın gelmesini bekliomm...
..
valla o gün sinirden uyuyamadım sabahladım sevinç sonra da o halde işe gittim..kız bu saatte kk da ne işin var kargalar kahvaltı yapmadan temizliğemi giriştin![]()
swağlıklı gebeliklerde ayda 1kez baklması yeterli dedi yolladı beni![]()
senin adam sana takmışgerçi benmkide ööle bişi söölemeye korkuyom. kk dan mı öğreniyon dicek diye
napalım bizimde eğlence kaynağımız bu
tatlım güzl dilklerin için sağol sennlede arkideş olalmda bak evime. Allah daha güzellerini san versnnnnn
çok haklısın tatlım yazdıklarını okurken duygulandm
aslında bende raahtsz olurum borca batmşken en güzel şeyleri kullanmaktan dolayı. yavaş yavaş olsun hyaırlısı iile olsn.
ve kimi insanlar yemeye ekmek bulamazken benm şu an o kadar çok şeyim varki. fazlası oldukça ruhen rahatsızlık duyuyrm . telaşa gerk yok
sağol kuzum![]()
ayy ev hatunluğu kkousunda biras tecrübesizizm demek renkli olunca kosla konuyorbenm hiç haberim yok kosladan:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
karılar kapı tarafında yatar atasözünü ilk benden duydun cnm. kocamda adamlar kapı tarafında yatar bi sorun olursa rahat koşmak içindedi
of kafam karştı:44::44:
off maşallah ne temzlik beeee bi ara sana gelekte ortalığı kirletek:119::119::119::119:
iyiyim canım saol bugün çok güzel bir haber aldım keyfim daha çok yerine geldi kızkrdeşim 8 aylık erken doğum yapmıştı bebek eşinden ayrılmış karnında bebek doğduğunda 45 dk ölümle kalım savaşı vermişti beyin oksijensiz kalmış şimdi çok şükür 6 aylık oldu mr çektrdik geçen hafta beyinde hasr kalmışmı die çokşükür ALLAHIMA temiz çıktı sonuçlar![]()
ayy inşallahhh cnmmm ne bilimmm aklıma gelmiyo diil ama herzamanki gibi sonuçtan korkuyorumm
karnımda şiş patlıcak gibiyim acaba mı diyorum :44::44:![]()
slm kızlar günaydın dün doktora gittik 6 hafta 5 günlük sıkı durun kalp atışlarınıda duydum hala içim kıpır kıpırçok mutluyum Allah isteyenlerede nasip etsin arada sigara içiyodum artık onuda içmicem tedirgindim inşallah sağlıkla doğururuz hepberaber
![]()
tatlım çok geçmiş olsun çok üzüldüm ne zordur kimbilir.. amin canım inşallah sen de en kısa sürede sağlıkla kucağına alırsın yavrunu:2:sanada günaydın canım...benim 7 bebeğim gitti 6 sı kütajdı,bende kan pıhtılaşması ve Anti KARDİOPİLİN M ve G de sorun var bunlarda bir çeşit kanda bulunan değerler,bunlar için hamileliklerim de gerekli tüm ilaçaları alıp herşeyi yapmamıza rağmen maalesef olmadı,kalp atışı olmadığı yada durduğu için kürtaj oluyodum canım..ne yapalım kısmet değilmiş herşeyde vardır bir hayır RABBİM hakkımızda hayırlısını nasip etsin..
hava mı atıyon kıs bende ilk yaz temizliğimi şubatta yapmıştım hıhsenden önce yaniiiiiiii
şimdikte 2.yaz temizliğine başladımm artık seyrek gelirimmm
kizuum insan kendini övmez bırakta biz övelimm
bu sevinç ne kadar titiz hatun diyelimm ama senden fırsat kalmıyor bana ...
evet doktorlarda ööle diyo canımm senin hamilelik alışkanlıkların bebeğin ilk 6 aydaki alışkanlıklarını belirliyomuşş....
öğlene kadar uyusada gece 3-4 kadar ayakta kalırr bişi farketmes yaniii,,,,ki ilk zamanlarda 2 saatte bir ayaktaa olur muhtemelennn,,
manyakk karı tilotlan iş mi olurrrr,bide kokoş gibi iş yapıyom diyonn
kalk temizlik giysilerini giy,işini yap bitir,sonra süslen püslen otur,,,
iidir eroşummm kayınannemdeyim sıkkma yaptık yedik...sonrada a101 den sehpa almıştı onu monte ettik ...şimdide kahve içecezzzz :) sen napıosunnn
nasıl tazelediniz aşkınızı merak ettim anlatta sevinç karısıda öğrensin
sen de mi biliyon çimmeyi kıs
evet nazocum resmen topikteki bütün hatunlara pasaklı dedi
heyy sevinç hatunnnnnn nazo bu topikin en temiz en tertipli hatunlarındandır
kiminle dans ettiğine iyi bakevet nazocum yolunu açtım. çemkiebilirsin
yok kuzum yanlş anladın. eşim erkek kısmısı kapı tarafında yatar dedi.
bi sorun olduğunda koşmak içinhırsız gelince kovalıycakmış
o ne biçim laf karı
ben sizi hanımefendiliğimle yerden yere çarparım ayol
ben senin gibi boş diilim bi kere. kimbilir ne kadar üstün körü yapıyon temizliği. topike gelmeey bilem fırsat buluyon. fırt fırt yapma temzliği hanm hatun yap![]()
sabah gelen hatunlar nikocumm acaba bu saatte napıyorsunnn keşkem şimdi gelsen
sabah geleceğin için şimdiden sana günaydınnn
karılar size yine bişi sorcam. aranızda elektirikli şofben kullanan var mıııııııııııııııııııııııı
varsa cevaplasınnnn. şöfben sadece kullanılmadan biraz öncemi açlmalı
yokdsa devamlı açık dursa çokmu elektirik yakar. yoksa açıp kapadıkça dahamı çok harcarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugün ve yarın ağda günü bugün almayanlar yarın 14.30a kadar temzlik yapsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hadi ben kaçıyım artıkın saçmalamaya başladımmmmmmm
demekki artıkın beni sevmiyorsun
hiç bana ilgi göstertmiyorsunn..
özlemiyor, merak etmiyorsun
acaba sen beni kankalıktan mı atıyorsun
kaç gündür buralardayımm yıldızlarım hala sarıı
istemiyosan gelmem,seni rahatsız etmem...
evinin hevesindedir dedim seslemedimm,,
ama sen beni hep ihmal ettin...
sanırsam sammiyetimiz de azaldıı
kankan burda üzüntüden sarardı
ben gidiyorumm..............................![]()
kusurabakma ablamla telde konuşuyodum geç yazdım ya ilk başta kalp atıyo gibi sanki içinde oluyo benimki 13 haftalık felandı galiba kalp gibi attı ama şöyle erkek çocukları erken kımıldıyomuş. sonra zaman içinde gelişiyo tabiki vuruyo bazen baya sert vuruyo tabi ağrı yok sadece vuruyo şimdide 1 haftadır kayıyo bi sağ bi sola kayıyo bazen tam yumurtalıklarıma vuruyo acıtıyo kolunu geriyo kendini kasıyo biden vuruyo hareketlendi baya. ya canım ben süt içiyorum ama balık pek fazla yen-miyorum çünkü kendim kızartamıyorum sevmiyorum eşim yada kayınvalidem yada annem arada yapıyo yiyorum kuruyemiş de arada yiyorum.![]()
eroş tecrübeli ev karısı. düdüklüye kuru fasül koydum foşluyo çok korkuyom:18::18: bişi olurmu kızım yaaaaa
çatlaaaaaasanki çamaşır kırışıklarını açıyo
neyse o işinde kimbilir merak ettim![]()
canım belkim sonra anlatırım biraz özelde
canım dur tahmin ediyim kaynanam evi kapa aldı parası oldukça yaptırdı o arada senide eve bir aldı sonra evine geçtin haklımuıyım bu arada kaynananla aran nasıldı merak ettim
sizlere doyum olmaz bende çıkıyorum sonra sveişirk artık sizlerle![]()
kız bu benim 3. oluyo şuannnnn2 ay önce yaptım sonra badana yapmaya karar verdik bi daha yaptım badana üstüne.. şimdi de 1 aydır yoktum diye ev batmış diye tekrar yapıyorum ne çileli başım varmış..
hee izmirden geldim zaten yorgunnnn 2 gün hiç oturmadan kakılmış modunda çalıştımmm.. sonra 2 saat oturdum diye bu sözlere maruz kaldım
benimki sakatat yemiyor yaa.. yapsam bırak aşık olmayı kaçar bendenannem de yapar mumbar ben de severim. ama üstü çıtır çıtır olucak
başakcım badem yağı, bebe yağı sür bir de karnın büyüdüğünde doktorların yazdığı bir krem var (ismini öğrenirim) süper bişeymiş ama biraz pahalıymış..sgk karşılıyor mu bilmiyorum.. hiç çatlak yapmıyor diyor kullanan herkes.. ben bir de kakao yağını duymuştum çok işe yarıyor diye:26:
ah canım 2 ayda 2 kez evi kadırdım bu 3. oldu.. sinirlerim yıprandı ve o ilham gelmiyo artık.. zorla yapıyorum inan..ben de senin gibi sinirliyken çok hızlı girişir bi hışımla bitiririm.. keyfim yerinde gazımı da almışsam gene çok çabuk yaparım.. ama moralim bozuksa ev yansa parmağımı oyanatamıyorum
valla o gün sinirden uyuyamadım sabahladım sevinç sonra da o halde işe gittim..
başakcım doktorun doğru söylemiş seni anlıyorum insan her an görmek ister..ultrasonda bir zarar yok diye bilsek de bazı doktorlar çok fazla ultrasonla bakılan bebeklere zarar gelebileceğini savunuyor.. sonuçta çok şeyin zararı sonradan keşfediliyor biliyorsun.. bence doktorun doğru söylemiş..
çok doğru düşünmüşsün canım valla en iyisini yapıyorsun.. yavaş yavaş olsun ağız tadıyla olsun dimi
ama ben nasıl arkadaş ekleneceğini bilmiyorum.. daha yeni yazmaya başladım kk da
ahhh keşke gelseniz de kirletseniz yaaa
valla bence nerde rahat ediyorsan o tarafta yat boşver.. kocan seni koruma iç güdüleri gelişmiş ne güzel işte.. o yatsın kapı tarafında öyle içi rahat edecekse
canım koslayı sürekli koymana gerek yok eğer çok kirliyse eklersin.. yoksa masraflı olur senin elektrik tasarrufları boşa gitmesin
ah canım allah korumuş.. çok geçmiş olsun.. inşallah sağlıkla kucağına alır kardeşin.. amin..
moodcummm canım inşallahh yaaaa.. hadi bakalım hayırlısıya inşallah hamilesindir tatlımmmm
hacer canım gözün aydın inşallah sağlıkla kucağına alırsın.. ne güzel duygulardır kimbilirben de sigara içiyorum hamile kalınca bırakırım diyordum ama bu bebiş gelmiyo bi türlü :26: en güzeli öncesinden bırakmak ama yapamıyorum çok da vicdan azabı çekiyorum:18:
tatlım çok geçmiş olsun çok üzüldüm ne zordur kimbilir.. amin canım inşallah sen de en kısa sürede sağlıkla kucağına alırsın yavrunu:2:
doğru sözlere ne denirrrr????bu sevince bi moral verin gaz verin dedik derdimizi anlattık pasaklı olduk şekerim
![]()
ama sağolsun iyi de gaz veriyo allah razı olsunpasaklı demesin yeter
başak tilotla mı temizlik yapıyoonnnnn... ay hiç güleceğim yoktu kızım alemsin yaaaagiy rahat şeyler temizliğini bitir sonra da tilotla kocişi karşıla mademm
sıkma ne tatlımgüzel bişey miş gibi geldi bana
![]()
kız bu benim 3. oluyo şuannnnn2 ay önce yaptım sonra badana yapmaya karar verdik bi daha yaptım badana üstüne.. şimdi de 1 aydır yoktum diye ev batmış diye tekrar yapıyorum ne çileli başım varmış..
hee izmirden geldim zaten yorgunnnn 2 gün hiç oturmadan kakılmış modunda çalıştımmm.. sonra 2 saat oturdum diye bu sözlere maruz kaldım
benimki sakatat yemiyor yaa.. yapsam bırak aşık olmayı kaçar bendenannem de yapar mumbar ben de severim. ama üstü çıtır çıtır olucak
başakcım badem yağı, bebe yağı sür bir de karnın büyüdüğünde doktorların yazdığı bir krem var (ismini öğrenirim) süper bişeymiş ama biraz pahalıymış..sgk karşılıyor mu bilmiyorum.. hiç çatlak yapmıyor diyor kullanan herkes.. ben bir de kakao yağını duymuştum çok işe yarıyor diye:26:
ah canım 2 ayda 2 kez evi kadırdım bu 3. oldu.. sinirlerim yıprandı ve o ilham gelmiyo artık.. zorla yapıyorum inan..ben de senin gibi sinirliyken çok hızlı girişir bi hışımla bitiririm.. keyfim yerinde gazımı da almışsam gene çok çabuk yaparım.. ama moralim bozuksa ev yansa parmağımı oyanatamıyorum
valla o gün sinirden uyuyamadım sabahladım sevinç sonra da o halde işe gittim..
başakcım doktorun doğru söylemiş seni anlıyorum insan her an görmek ister..ultrasonda bir zarar yok diye bilsek de bazı doktorlar çok fazla ultrasonla bakılan bebeklere zarar gelebileceğini savunuyor.. sonuçta çok şeyin zararı sonradan keşfediliyor biliyorsun.. bence doktorun doğru söylemiş..
çok doğru düşünmüşsün canım valla en iyisini yapıyorsun.. yavaş yavaş olsun ağız tadıyla olsun dimi
ama ben nasıl arkadaş ekleneceğini bilmiyorum.. daha yeni yazmaya başladım kk da
ahhh keşke gelseniz de kirletseniz yaaa
valla bence nerde rahat ediyorsan o tarafta yat boşver.. kocan seni koruma iç güdüleri gelişmiş ne güzel işte.. o yatsın kapı tarafında öyle içi rahat edecekse
canım koslayı sürekli koymana gerek yok eğer çok kirliyse eklersin.. yoksa masraflı olur senin elektrik tasarrufları boşa gitmesin
ah canım allah korumuş.. çok geçmiş olsun.. inşallah sağlıkla kucağına alır kardeşin.. amin..
moodcummm canım inşallahh yaaaa.. hadi bakalım hayırlısıya inşallah hamilesindir tatlımmmm
hacer canım gözün aydın inşallah sağlıkla kucağına alırsın.. ne güzel duygulardır kimbilirben de sigara içiyorum hamile kalınca bırakırım diyordum ama bu bebiş gelmiyo bi türlü :26: en güzeli öncesinden bırakmak ama yapamıyorum çok da vicdan azabı çekiyorum:18:
tatlım çok geçmiş olsun çok üzüldüm ne zordur kimbilir.. amin canım inşallah sen de en kısa sürede sağlıkla kucağına alırsın yavrunu:2:
doğru sözlere ne denirrrr????bu sevince bi moral verin gaz verin dedik derdimizi anlattık pasaklı olduk şekerim
![]()
başak tilotla mı temizlik yapıyoonnnnn... ay hiç güleceğim yoktu kızım alemsin yaaaagiy rahat şeyler temizliğini bitir sonra da tilotla kocişi karşıla mademm
sıkma ne tatlımgüzel bişey miş gibi geldi bana
![]()
ben kaçıom kızlarrr yemek yicikkkk....öpüldünüzzz![]()
kızım bizim ilişkiler biraz karışık oluyookız sen kankanı övüyomusun,yeriyomusun anlamadım..erenaycım sen de hamilelik falan var mı kuzum..
tabi çooooook masummm (masum cadı)sorma kankiş yaa herkes üstüme atlıyo ya çok saftirik buluyolar beni yada küçük ve masumsende olmasan napardım. pek fazla işe yaramasanda arada destekliyon beni
![]()
umut her zaman vardır evetolr birgün merak etme senumudumuzu yitirmeyelimbak bana 3 evladımı topraga verdim ben inanıyorumki olcak ama zamanı gelmedi daha galiba
![]()
![]()
:
afiyet olsun canım bende çıkıcim şimdi kocacım gelmek üzere:))) seraycım önceki mesajını okdum neyin var uzum niye canın sıkkın bakim...
Sanada hayırlı akşamlar canııım nasılsıın?bengicim nasılsın canım hayırlı akşamlar
Selam kızlaar nasılsınııız? Aaa hadiyeciim bitek senmi varsıın nerde bizim hatunlar genee? :26::26: