Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

rizeye gidiyorum yavrum yok kız almadım gazdan öyle sıkıyomuş 2 gün sölemesi ayıp ishaldim rahatladım:1::1: 1 ay daha idare ederim bunlarla..

iyi hade bakalım bol bol tatil yap dinlen canımmmm kendine ve bebeemize iyi bak :34::34:
bizide burda merakta bırakma taammı :34::34:

kız walla öyle bende öyle çok geçmişi okuyup yazamam kise kusurabakmasınsın her zaman olmaz yani...bunların çenesine yetişemem:))

çok sewindim kuzum gerçi bu sana ikinci yazım ama olsun ,yani gideceksin illaki iyi bari dikkat et iyi tatiller:54:

al kuzum boşver eşinin hatrı için büyüklük sende kalsın:))

kız dr a sordum için rahat olsun hiç bişey olmaz dedi, ondan içim rahat benimde ohhhh gidimde dinleneyim bi güzel inşallllahhhhhh:))

canım banyo filan yaptım daha mutfağı toparlayıp kuaföre gidicem, bi bakayım dedim ne var ne yok diye fazla kalamıycam..beydağlıııı tatlımmm balımmm canımm kızdınmı sen bana pas vermiyom diyee:1::1: valla çok giremedim ondan canım yoksa sen başkasın benim için bilion:54::54: haydi görüşürüz kızlaaar öptüm sizi:54::54:

bilmemmi kuzum sende benim için öylesin..hadi bebişin var kıyamam ben sana...iyi yolculuklar:3::3:

canım banyo filan yaptım daha mutfağı toparlayıp kuaföre gidicem, bi bakayım dedim ne var ne yok diye fazla kalamıycam..beydağlıııı tatlımmm balımmm canımm kızdınmı sen bana pas vermiyom diyee:1::1: valla çok giremedim ondan canım yoksa sen başkasın benim için bilion:54::54: haydi görüşürüz kızlaaar öptüm sizi:54::54:

:3::3::3: güle güle canım eyi yolculuklar :54:

sewincc iyi yapmışsın kuzum hediyeni rahat,rahat almışsın bende sewerim önceden almayı ama alamadım daha...dolmanı yedinmi kız adana patlıcanı warmı oralarda:))

canım malesef daha adana baldırcanı uğramadı buralaraaaa:1::1: hee anam elime sağlık süper olmuş ekşili acılııı :56::56::56:

canım malesef daha adana baldırcanı uğramadı buralaraaaa:1::1: hee anam elime sağlık süper olmuş ekşili acılııı :56::56::56:

ohh afiyet olsun:56:ellerine sağlıkbende ekşili acılı yaparım:56:ama adana patlıcanıyla dolma başka oluyo ya bizde istanbulda yaşarken hiç bulamazdık...
yarın yapsam mıki ama yarın yapamam bizim salonla mutfağı falan boyatacaz sonrada temizliğe girişecem yoğun bir hafta var önümde..annemin fizik tedawisine ara vermişken bunları hallederim inşaallah...

:9::9::9::9::9: ne utanıyon gızzzzz
karı karıya konuşuyok şurda
yaparken utanmıyonda anlatırkenmi utandın :9::9::9:
:30::30::30:aa çok ayıp tübe de kız :9::9::9:düşünsene 6 sene konuştuk sonra evlendik tık yok :53:eşim eyliya gibi adamda haberiniz yok:9::9::9:
üzülme canım yaaaaaaa kayınbabana al işte büyüklük sende kalsın
ah canım adamı çok seviyorum ama almam nedenmi hep ben alıyorum eltim hiç almaz bugün beni aradı gene agzımı aradı :33::33:sinir olmaya başladım ona yeminle zaten sinirim onu görünce ateş beynime çıkıyo inan kafamda yumurta kırsan okadar olur pişiverir:9::9::9:
kız walla öyle bende öyle çok geçmişi okuyup yazamam kise kusurabakmasınsın her zaman olmaz yani...bunların çenesine yetişemem:))

çok sewindim kuzum gerçi bu sana ikinci yazım ama olsun ,yani gideceksin illaki iyi bari dikkat et iyi tatiller:54:

al kuzum boşver eşinin hatrı için büyüklük sende kalsın:))

bu karılar çok çeneli bebem bir giriyim dedim kimse yok ben çıkıyom millet doluyo neden acaba:20::20::20::20:kör şeytan dediki falakaya yatır hepinizi he:9::9:

ohh afiyet olsun:56:ellerine sağlıkbende ekşili acılı yaparım:56:ama adana patlıcanıyla dolma başka oluyo ya bizde istanbulda yaşarken hiç bulamazdık...
yarın yapsam mıki ama yarın yapamam bizim salonla mutfağı falan boyatacaz sonrada temizliğe girişecem yoğun bir hafta var önümde..annemin fizik tedawisine ara vermişken bunları hallederim inşaallah...

kolay gelsin canım adana patlıcanı geliyor burayada daha vakti var napak bizde kabak biber idare ediyos akşamdan yap dolmanı bence
yarın kolaylık olur tatlım işin arasında :56::56::56:

:30::30::30:aa çok ayıp tübe de kız :9::9::9:düşünsene 6 sene konuştuk sonra evlendik tık yok :53:eşim eyliya gibi adamda haberiniz yok:9::9::9:

ah canım adamı çok seviyorum ama almam nedenmi hep ben alıyorum eltim hiç almaz bugün beni aradı gene agzımı aradı :33::33:sinir olmaya başladım ona yeminle zaten sinirim onu görünce ateş beynime çıkıyo inan kafamda yumurta kırsan okadar olur pişiverir:9::9::9:

bu karılar çok çeneli bebem bir giriyim dedim kimse yok ben çıkıyom millet doluyo neden acaba:20::20::20::20:kör şeytan dediki falakaya yatır hepinizi he:9::9:

kız sende hiçbirşey almadım de sonrada gittiğinde son anda karar verdim aldım dersin...o da çatlasın beim eltimin biride öledir..anam tesadüf olmuyodur dur sakin ol falakaya yatırma bizi:18::18:

bişeyi çok merak ediyorum hamınlar bebeğin göbeğindeki kordon annenin içeride midesine falanmı bağlı????....birde doğumda bebeğin kordonu kesilince anneden nasıl koparıyolar o kordonu aklıma takıldı yarım edin lütfen..

başoşşşşşşşşşşş nirdesin ayolllllllllllll:27::27::27:
topic başı karısııııı

Son düzenleme:
kız sende hiçbirşey almadım de sonrada gittiğinde son anda karar verdim aldım dersin...o da çatlasın beim eltimin biride öledir..anam tesadüf olmuyodur dur sakin ol falakaya yatırma bizi:18::18:
:9::9::9::9:boşver babalar gününe almayı düşünmüyorum kendi babam öldüya başkasına baba demesi çok zor geliyo evlendigimdede öle olmuştu baba zor demiştim kayınpedere:14::14:
pasam :3::3::3::3::3: Nasılsın canımmm

beni yumuşatmayın bakıyım:20::20::20:ben kül yemem hürremin 12 bölümünü seyrediyorum :52::52::52:kaldı 68 bölüm:53::53::53:

Back
X