Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

işim var çıkmam lazım şimdi... hem her ayrıntıyı anlatırsam birde bi tanıdık falan çıkar sonra, zaten vaji olduğumu çevreden bilen yok al başına belayı

sizde az değilsiniz ne zaman kadar saklıyacaksınız:1:
niyekine sakladınızki kadın girse noolcek sınırlımı netiniz? bilgisayarı varmı kaynananlarında giriyolar?
:26: gerçi o yaşta kadın giripte neetceemiş kırsın dizini otursun evinde pembiş dizilerini izlesin bılaşmasın sizede :1: arada bi mama getirsin size geri ditsin aç kalman :1:

Aaa son 8 dakkadır benden başka yazan olmaış gittimi ayol herkescikleer neysem hadi herkese iyi geceler o haldee çok öpüldünüz iyi uykulaaar :21::21::3::3:

Son düzenleme:
hepinize iyi geceler kızlarr

başakcmmm tabiiki bu yapılanlar latifee geçmişte okurken görmesem inanki aklıma gelipte bakmam... bakmadım da hiç 1.sayfaya:40:
hiç farketmez yanii istersen silebilirsin yıldızlarımı ben buraya yıldız için gelmiyomki :32:
senin canın saolsunn hamile kediii:34:

Karilar gunaydiiiin hepinize hayirli haftalar diliyorum hersey gonlunuzce olsun. oglumu bugun doktora goturecegiz sunnet icin gun alacagiz coook heyecanliyim

kızlar bana dua ediverin bu akşam doktora gidicem
kese büyümüşmü diye bakıcaz belkide pıt pıtları da görücez ne olur dua ediverin bir terslik olmasın teyzeleriiiiiiiiiiii

Karilar kosun size sorum var yinee...ayy ben hakkaten kafayi yedim sanirim, her gun her gun yeni sorularla..bu sabah uyku tutmadi ya, sabahin korunden kalkdim kk da rahim filmiyle ilgili konulari okudum, ben rahim filmi cekilmek istiyorum, ama anestezili, cunki canim cok kiymetlidir , ben aciya maciya dayanamam, ee bu meretde acili oluyormus diye okudum..neyse basindan rahim filmi gecen oldumu ? anestezili yani.bi yazin yaaa bana yardim edin ltfn

kızlar bana dua ediverin bu akşam doktora gidicem
kese büyümüşmü diye bakıcaz belkide pıt pıtları da görücez ne olur dua ediverin bir terslik olmasın teyzeleriiiiiiiiiiii

inşallah hayırlısıyla duyarsın canım bende 7 haftalıkken duydum çok güzeldi :nazar:Allahım sanada nasip etsin onu duyduktan sonra herşey başka oluyo inan herşeye daha çok dikkat ediyosun Rabbimm herkese duyursun hayırlısıyla elimize alırız inşallah:nazar::34::54::54:

Karilar kosun size sorum var yinee...ayy ben hakkaten kafayi yedim sanirim, her gun her gun yeni sorularla..bu sabah uyku tutmadi ya, sabahin korunden kalkdim kk da rahim filmiyle ilgili konulari okudum, ben rahim filmi cekilmek istiyorum, ama anestezili, cunki canim cok kiymetlidir , ben aciya maciya dayanamam, ee bu meretde acili oluyormus diye okudum..neyse basindan rahim filmi gecen oldumu ? anestezili yani.bi yazin yaaa bana yardim edin ltfn

Merhaba arkadaşım,

Ben HSG filmi çektirdim.Senin gibi önceden araştırma yaptım.hatta bi kaç yere gidip konuştum.ağrı kesici kas gevşetici falan veriyorlar.istersen anestezzili yapıyorlar.birde bayan doktor pek bulamadım.
Daha sonra RADYOTOM-RADYOMAR la konuştum anestezi , ağrı kesici , kas gevşetici falan vermiyorlar.Hatta istersen abyan ekip seçme imkanın var.
Ben çektirdi. internette okuduklarımla acayip korkmuştum ama hiç korkulacak birşey yokmuş :)
Filmi çekildim sonra otobüse bnip işe geldim.
Jinekolojik muayene gibi yani.
Ama bu konuda en iyisi RADYOTOM-RADYOMAR haberin olsun.diğer yerlerde son tekneloji diyorlar ama yalan.

inşallah hayırlısıyla duyarsın canım bende 7 haftalıkken duydum çok güzeldi :nazar:Allahım sanada nasip etsin onu duyduktan sonra herşey başka oluyo inan herşeye daha çok dikkat ediyosun Rabbimm herkese duyursun hayırlısıyla elimize alırız inşallah:nazar::34::54::54:

inşallah canım bende duyar veya görürüm çok sevinecem o zamannnnnnnnnnnnnn
hayırlısı Rabbimdennnnnnnnn

Merhaba arkadaşım,

Ben HSG filmi çektirdim.Senin gibi önceden araştırma yaptım.hatta bi kaç yere gidip konuştum.ağrı kesici kas gevşetici falan veriyorlar.istersen anestezzili yapıyorlar.birde bayan doktor pek bulamadım.
Daha sonra RADYOTOM-RADYOMAR la konuştum anestezi , ağrı kesici , kas gevşetici falan vermiyorlar.Hatta istersen abyan ekip seçme imkanın var.
Ben çektirdi. internette okuduklarımla acayip korkmuştum ama hiç korkulacak birşey yokmuş :)
Filmi çekildim sonra otobüse bnip işe geldim.
Jinekolojik muayene gibi yani.
Ama bu konuda en iyisi RADYOTOM-RADYOMAR haberin olsun.diğer yerlerde son tekneloji diyorlar ama yalan.

canim tesekkur ederim cevap icin,sen sanirim anestezili yapdirmamisin hmm? ay bilmem ben kime sordum her kes cok agrili diyorlar, bende zaten agriya dayanamam..ayrica tc da yasamiyorum, yirtdisinda misirdayim..burda varmi yokmu bilmem ki...afff....korkuyorum iste ama korkunun ecele faydasi yokki gitmem sart :(

:nazar:kız başak ne çok iş yapmışsın dikkatet, vala benim herif iş yaptığımı duysa kızıyo, bu ilk aylar önemliymiş ya ondan:18::53::53:

sen yine de dikkat et kuzucum. ben de yeni ev hevesi var kimse durduramazki beni:6:devamlı bişiler yapmak istiyorum:52:

tatlım ben geçmişi okuyorum gelcem şimdi günümüze:1::1:

canim tesekkur ederim cevap icin,sen sanirim anestezili yapdirmamisin hmm? ay bilmem ben kime sordum her kes cok agrili diyorlar, bende zaten agriya dayanamam..ayrica tc da yasamiyorum, yirtdisinda misirdayim..burda varmi yokmu bilmem ki...afff....korkuyorum iste ama korkunun ecele faydasi yokki gitmem sart :(

hımmm burda olsan kesinlikte benim gittiğim yere git derdim
ama oradada iyi yerler vardır
Burdada çok ağrı yaşayanlar var.
ama dediğim gibi gittgin yer önemli
kullanılan teknoloji
hep son teknoloji diyorlar ama ağrı kesici falan veriyorlar
benim gittiğim yerde vermiyorlar çünkü ağrı olmuyor dediğim gibi normal jinekolojik muayeneden farkı yok
sadece içeri sıvı verdiklerinde sıvıyı hissediyordun o da acı şeklinde değil
allah yardımcın olsun

senden neden film istediler

hımmm burda olsan kesinlikte benim gittiğim yere git derdim
ama oradada iyi yerler vardır
Burdada çok ağrı yaşayanlar var.
ama dediğim gibi gittgin yer önemli
kullanılan teknoloji
hep son teknoloji diyorlar ama ağrı kesici falan veriyorlar
benim gittiğim yerde vermiyorlar çünkü ağrı olmuyor dediğim gibi normal jinekolojik muayeneden farkı yok
sadece içeri sıvı verdiklerinde sıvıyı hissediyordun o da acı şeklinde değil
allah yardımcın olsun

senden neden film istediler

benden doktorum istemedi ya ben kendim gitmek istiyorum, bende pko vardi hafif,bi kac kez klomenle yumurtlarim buyudu catladi falan ama hamile kalamadim, bende diyorum ya belki tuplerim kapali durub nedende bi suru zararli ilac iciyorum yumurta icin, aciksa ne ala, yeniden baslarim yumurtalar icin calismaya.ama ya kapaliysaa ?

Back
X