Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben vermesemde yüzsüz şimdi evinde oturuo çok şükür kız iki dkka oturamıom geldi geleli bilgisyaar geçicem sizle konuşmaya tip tip bakıo sanane anam kocam izin vermişş sanane dimi ama

kız alt katta oturmuyomu o uyuyorum ben gündüzleri de açma kapıyııı :110:
abinle gece mesai yapıyoruz yoruluyorum dersin :60: :60:

kız alt katta oturmuyomu o uyuyorum ben gündüzleri de açma kapıyııı :110:
abinle gece mesai yapıyoruz yoruluyorum dersin :60: :60:

iide anam gündüz ne uyuması heleki adana sıcağındaa ben kapaımı kapatamıom çok sıcak oluooo abisi evde kovamam yaaa ama abisini fişekliommm diom böle bölee ya yardım etsin yada kendi evinde yesin evimiz ayrııı tepeme çıakrma diee sesi çıkmıo

iide anam gündüz ne uyuması heleki adana sıcağındaa ben kapaımı kapatamıom çok sıcak oluooo abisi evde kovamam yaaa ama abisini fişekliommm diom böle bölee ya yardım etsin yada kendi evinde yesin evimiz ayrııı tepeme çıakrma diee sesi çıkmıo

canım tatlı tatlı görüşün tabi ama aradaki mesafeyi koruyun bu ilişkiniz içinde iyi olur yüz göz oluran tepene çıkartırsın rahatın huzurun olmaz yoksa birlikte bişiler yapmak tabikide güzeldir :34::34:

belinay kız yarın senin batın varmı belirti felan :26::26::26:
benim gecikti hala tık yok korunuyok diye umursamıyom valla :26:
test felanda yapmadım başıma bir iş çıkmaz zaarrr:18::18:

canım tatlı tatlı görüşün tabi ama aradaki mesafeyi koruyun bu ilişkiniz içinde iyi olur yüz göz oluran tepene çıkartırsın rahatın huzurun olmaz yoksa birlikte bişiler yapmak tabikide güzeldir :34::34:

ben çıakrtmıom tepkimi veriom laf sölesin bende hemen sölüommm isterse konuşmasın bacım ne gerek o yokkende yaşıodum daha raahttım nese yüz vermek die bişi yoktaaa iç içe gibi bişi oluosun of yaaa

ben çıakrtmıom tepkimi veriom laf sölesin bende hemen sölüommm isterse konuşmasın bacım ne gerek o yokkende yaşıodum daha raahttım nese yüz vermek die bişi yoktaaa iç içe gibi bişi oluosun of yaaa

hayırlısı canım oturur yerine zaman lazım sıkma canını:34:

belinay kıs önce sen gel bana yardım et benim ev ayakta zatii
sonrada ben geleceğim sana olurmu??
sen başaka bakma annem ben görüyom senin gündüz burda olduğunu:16::16::38::38::38:

gelirım kız ayakta olduguna göre ev yarısı bitmiş demektır benım perdeler yıkacak camlar sılınecek yataklar havalanacak halılar ooooo:30::30::31::31:

belinay kızzz nasılsın

iyim bacım sen nasılsın:38::38:

belişim hşgeldin tatlım nasılsın geldimi kırmızı hatunlarrr

yok anam yook gelmedıı akıntım var arada kokuyo:18::18::18: sarı sarı gelıyo bakalım bu ay preseedde almıstım soganda 5 gün ıctım bakalım kısmet:31::31::31:

bi kac gün önce gögüslerım sızlıyo dokunamıyodum ay bugun cok az bı agrım oldu ama baska belırtı yok:31::31: olacam bacım heraldee dün midem bulanıyodu kusmak üzereydım ama aerabaya bagladım onuda:26::26:

gelirım kız ayakta olduguna göre ev yarısı bitmiş demektır benım perdeler yıkacak camlar sılınecek yataklar havalanacak halılar ooooo:30::30::31::31:

iyim bacım sen nasılsın:38::38:

yok anam yook gelmedıı akıntım var arada kokuyo:18::18::18: sarı sarı gelıyo bakalım bu ay preseedde almıstım soganda 5 gün ıctım bakalım kısmet:31::31::31:

hayırlısı olsun canımmm inşallah gelmezz eğer olcaksanda erken belirtisi olsun

neyle korunuyıon kuzum sen korunurken kalma korkusu var ay bız sabah aksam halvet tık yok:9::9::9: ne becerıklı karısın :1::1: ben hayatımda hec korunmadım kor:1:unma nasıl acaba:1::1::1: :&0:

hayırlısı olsun canımmm inşallah gelmezz eğer olcaksanda erken belirtisi olsun

eger olmasam tedavıye baslayacam bakalım dok ilacmı verecek asılamamı ne verecekse bi an nce versınnnn bebıss ıstıyorumm dun arkadasın cocugunu bı dk anasına vermedım bisikler surduk top oynadık balık tuttuk ayyy gelrkende kucagımda uyuttummm ayyy anne olmak istyorum:16::16::16::16::16:

neyle korunuyıon kuzum sen korunurken kalma korkusu var ay bız sabah aksam halvet tık yok:9::9::9: ne becerıklı karısın :1::1: ben hayatımda hec korunmadım kor:1:unma nasıl acaba:1::1::1: :&0:

hani derler yaa ceket atsam karı hamile kalıooo buda onlardan olsa gerek allahım en kısa zmaanda sağlıklı bi bebek daha nasip etsin inşallahhh kardeş gelsinn oğlişe

eger olmasam tedavıye baslayacam bakalım dok ilacmı verecek asılamamı ne verecekse bi an nce versınnnn bebıss ıstıyorumm dun arkadasın cocugunu bı dk anasına vermedım bisikler surduk top oynadık balık tuttuk ayyy gelrkende kucagımda uyuttummm ayyy anne olmak istyorum:16::16::16::16::16:

ay sorma aşağıdakide beni gördümü gülmeye tutuluo çok sevio bi oyun oynuo anası şaşırıo allahım meleklerimizi korusun bizede versinn inşallah tez zamanda

hani derler yaa ceket atsam karı hamile kalıooo buda onlardan olsa gerek allahım en kısa zmaanda sağlıklı bi bebek daha nasip etsin inşallahhh kardeş gelsinn oğlişe

inş tez zmanda bi cimcime nsaıp eder süslü püslü olıur sevins ojesıne rujuna para yetiştıremez:12::12::1::1::1::1:

ay sorma aşağıdakide beni gördümü gülmeye tutuluo çok sevio bi oyun oynuo anası şaşırıo allahım meleklerimizi korusun bizede versinn inşallah tez zamanda

inş canım yaa buugun kocıs göbüsümü oksuyo kızım gel sana neler alacam salıncak oyuncak cıcı nasıl göbegımı sevıyo:1::1::1::1: ayy yaa cocuk lafı gecınce duramıyorumm:14::14:

bi kac gün önce gögüslerım sızlıyo dokunamıyodum ay bugun cok az bı agrım oldu ama baska belırtı yok:31::31: olacam bacım heraldee dün midem bulanıyodu kusmak üzereydım ama aerabaya bagladım onuda:26::26:

hayırlısı ya umutsuz olma soğana güveniyorum ben keşke tam yapabilseydin

:9::9: kız pıhtılıyım ya ben korunmuyom kocam korunuyor anam bende en başta korunmadım aman hemen olacakmı sanki dedim rabbim büyükmüş evlendiğim ay hamile kaldım iyikide kalmışım :16::16:

Rabbim sanada nasip etsin inşallah :34:

amin kız aminnnnnn hamile kalmakla bitse bide devamının gelmesi lazım son üç hamileliğimde fiyaskoydu resmen :26::26:

Back
X