Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

inş tez zmanda bi cimcime nsaıp eder süslü püslü olıur sevins ojesıne rujuna para yetiştıremez:12::12::1::1::1::1:

inş canım yaa buugun kocıs göbüsümü oksuyo kızım gel sana neler alacam salıncak oyuncak cıcı nasıl göbegımı sevıyo:1::1::1::1: ayy yaa cocuk lafı gecınce duramıyorumm:14::14:

üzülmeee seninde olacak kız yaşın kaç başın kaç sonra geçmişi okuyup gülecez hey gidi günler hey diyeeee:34::34:

üzülmeee seninde olacak kız yaşın kaç başın kaç sonra geçmişi okuyup gülecez hey gidi günler hey diyeeee:34::34:

bida ki ay 23 giriyorum eşim 24 biraz önce dedımde ınamamadı okadrmı olmus yasımız diyo aa hemen baba olmam lazım dedı bakalım olacagım varsa gecıkmemde hemen baslarım tedavıye

bida ki ay 23 giriyorum eşim 24 biraz önce dedımde ınamamadı okadrmı olmus yasımız diyo aa hemen baba olmam lazım dedı bakalım olacagım varsa gecıkmemde hemen baslarım tedavıye

inşallah hamişsindir tedaviye felan gerek kalmaz dua ediyorum tüm arkadaşlarıma rabbim gönlünüze göre versin

tedaviye harcayacagım parayı bebişimin odasın alırım:1::1::1::1: ama nedense hıc umudum yok akıntım oldugu zman reglım geldı gelecek demek

:20::20: öyle düşünme 4 hamilelik geçirmiş birisi olarak erken hamilelik belirtileriyle adet belirtileri aynıdır belirtiye takılma bebişin göbüşündedir inşallah :34:

:20::20: öyle düşünme 4 hamilelik geçirmiş birisi olarak erken hamilelik belirtileriyle adet belirtileri aynıdır belirtiye takılma bebişin göbüşündedir inşallah :34:

karnım falan agrımıyo göğüslerım bı sızladı bugun akıntım kokulu bunlar reglım belirtileri rabbim büyüktür inşallah bebişim benledirr:16::16::16::16::16:

selam kızlar kaçak geldii
nick değiştirdim gercii
elibeses tim daha önce:))
ben hala beklemeye devam bişi yok...
bata kaldı 6 gün.. yani pazar günü...

sizlerne yapıyosunuz sevinc hariç varmı hamiş olan???

ben bu ay klomen + catlatma ignesi oldum..
ama bişi yok heralde
gögüslerde tık yok cünküü olsa şişerlerdi heralde.:17:

selam kızlar kaçak geldii
nick değiştirdim gercii
elibeses tim daha önce:))
ben hala beklemeye devam bişi yok...
bata kaldı 6 gün.. yani pazar günü...

sizlerne yapıyosunuz sevinc hariç varmı hamiş olan???

ben bu ay klomen + catlatma ignesi oldum..
ama bişi yok heralde
gögüslerde tık yok cünküü olsa şişerlerdi heralde.:17:

hoşgeldin cnaım tanıdım seni inşallah yeniden gelişin hamiş uğurun olur bende de tık yokkk duman-başak-hür sonradan hamiş kalanlar hatırlayamadım kimler var bilmiom ksel zati hamişti dimi sen varken

:43::43:

:13:her hatunun bilmesi gereken roller

Allah bozmasın daha iyi olkankam:29:Allah biliyor ya artık buraya gelmeyişinin nedeni olarak mutluluğuna bişi olduğunu düşünmüştüm.nazar falan değer Allah muhafaza:nazar::nazar:(normalde iyi bi sopa atmam gerekirdi sana bu durumdqa ama:57:kıyamadım (bende az melek değilim hani:93:))

aynen kuzum bende az değilim. 3 senede bıktırdılar beni napiyim inesim gelmiyo. fazla yüz vermedim onlara köleleri olmadım. kafama göre yaşamaya çalştım. yoksa daha çok binerlerdi üstüme. napiyim mecbur

evet ne işlerine yarayacaksa artık:60:

:18::18:al işte hep bu isyanı çıkaranların yüzünden.

moodcum isyanı çıkaran erenay sevinçç ve nazemir üçlüsü bu durumdan memnun. aslında doğru sen hergün fazla olmasada geliyoısun

sana haksızlık oldu. isyankarları susturmak için yaptım:36:

evet nazo aratırıp bulmş seni ispiyonladı banaaaaaaaaaa:30:

(bende kaynnamlardanm korkuyom zati:60:)

aha bi isyan daha yıldız olayı kalksın isyanı:kkk::kkk:

offf çileli başımmmmmm:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz: belinaycım sen bu ara yoğunmusun nesin kuzum katılamıyosun sohbetlere denk gelemiyoruz. önceden geceleri ne çok gelirdin

:42::42::42:vay beeeee eroşun kaynanası ve seninki baş tacımız kıskanıyorummmm:31::31:eli öpülesi hatta sırtta taşınası kadınlarrr
:18::18::18::43::43::43::43::43::30::30::30::30::30:topik ikiye bölündü sarı yıldızlılar ve kırmızı yıldızlılar:kkk::kkk:

ama her iki tarafta tek konuda birleşiyorrrr

hepside TKB ye karşıııı:113::113::113:

saygılarr başakcımmmmm :42::42::42::42: aynen öyleler walla....darısı senin kaynanaya :34:

slm kızlarrr kimse yok ama yazayım hepinizi çokkkkkk ösledimmmmm....evimdeyim yarın belki giderim kayınvaldeme....girmeye çalışıcammm....hepinizi öptümmmm Allah a emanet olunnn....kendinize cici bakın :34::54::54::54::54::54:

kızlar bana dua ediverin bu akşam doktora gidicem
kese büyümüşmü diye bakıcaz belkide pıt pıtları da görücez ne olur dua ediverin bir terslik olmasın teyzeleriiiiiiiiiiii
ay hadi inşallah canım yaa inşallah sen bari duyarsında yüzümüz güler arkidişim bugün kürtaj oldu ona çok moralim bozuldu duyamadı kalp atışlarını 1 hafta daha beklediler sonra kaynanası bugün götürmüş doktora almışlar bebişini ama ne ağrıkesiciler ne narkozlar hiiiç bişiii fayda etmemiş uyutamamışlarda kızı hissetmiş hepsinii ay duyunca çok kötü oldum yaa zaten korkuyodum iyice tırstım :18::18: inşallah sen öyle şeyler yaşmazsın canım yaa inşallah güzell haberlerle gel bizee :46::46::16: gerçi bu yazdıklarım bu sevincine hiç olmadı ama naapiim moralim bozuk benimdee :14::14:

canim tesekkur ederim cevap icin,sen sanirim anestezili yapdirmamisin hmm? ay bilmem ben kime sordum her kes cok agrili diyorlar, bende zaten agriya dayanamam..ayrica tc da yasamiyorum, yirtdisinda misirdayim..burda varmi yokmu bilmem ki...afff....korkuyorum iste ama korkunun ecele faydasi yokki gitmem sart :(
neeey mısırdamııı kız ne geziyon sen ordaa hayırdır kuzum niye orda yaşıyonuzki siiz? canım yaa tüpler tıkalıysa canın yanıyormuş sadecene açıksa okadar yanmıyomuş narkoza hiiç gerek yok bence ağrı kesiciler yeterli olucaktır biraz daha olmazsa bende çektirmeyi düşünüyom canım rahim filmini :26::26::18:

Back
X