Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

dimi yaa seksiyim donla geziyom falan diye yırtık dondan fırlar gibim hemende fırlatıyodu kendinii yarım dünya gibim olsunda diyebiliyomu bakalııım :60::60: biz seksii ve güzeliz hattaa hıııh kıskananlar çatlasııın :12::12::12:
ayy palavra bunlar palavraaa-en güsel biziz dimi canımmm hıhhhhh

günaydın hadiyecim
evde iş güç yetişemiyorum topiklerin hepsine :14:
yoksa gelmezmiyim hiç sana ben ayollll :1:

günaydın canım nasılsın evin işi daha önemli bende arada yavaş yavaş yapıom bozulan pislenen yerlerede yapış yapış oldm beynim yanıo sanki kafay kaldıramıo insan akşam serinline yapabiliom ancaagel kız gellll sevincin arkadşaı benimde arkidişim

canlarım merhabalar
dün doktorumuza gittik çok şükür herşey yolunda
pıt pıtları da duyduk
hayırlısı bakalım bundan sonrası Allaha emanet canlarımmmmmmm
çok öpüyorum hammınızıııııııııııııı

canım çok sevindim umarım sorunsuz bi hamilelik geçirirsin.

ayyy benim yine bi çok şeyim var sana göre. bence de önce huzur eşya yerine geliyor.Allah ağzımızın tadını bozmasın. nazocum ya annenlerin evinde mutlu değilmiydin sen:26:hiçmi demedin "ulen nerden evlendik bu adamla çektiğim eziyete bak" felan diye. :26::26:

bana bak çingene karııııı benle uğraşmak hoşunuzamı gidiyooooo ben çalışıyodum şimdiye kadar evlendim evleneli doğru düzgün bişi yapamadım. heleki kaynanmın evinde düdüklü yoktu neden bilmiyom ama kullanmıyodu. hiç ömrümde düdüklü kullanmadım.
ayrıca kaynanam kosla çamaşır suyu cif pervol persil aklına gelebilecek hiç bir temizlik maddesini eve sokmuyodu. ben bunlarıda hiç kullanmadım. kaynanm amwaydan aldığı malzemeleri kullanıyodu.bitkiselmiş bilmem neymişş miş diye.

3 senedir içimde uhdedir çamaşırlarıma yumoş koymak:43:
pastaya böreğe gelince sana taş çıkartırım zamnında yemek kursuna gittim çok güzel tariflerim memeklerim vardır. hiç pratik yapmadım o başka. evlendikten sonra hiç birini yapmaya fırsatım olmadı.
artıkın evdeyim bilmediğim şeyler var size soruyorummmmm ama siz dalga geçiyosunuzzzzz:59::59::59: silin beni listeden

adam 50 sanırım. kadında 46 yada 47 olmalı. biz evlendik eveleneli 1kere yakaladım onları banyo yaparken. 3 senede 1kere:53:
heralde olsa insan farkeder. çünkü en geç biz yatıyoduk eşimle onlar çoktan uyuyodu:6:

:20::20::20::19::19::19:sen beni çokmu seviyon kuzumm benle uğraşmadan yapamıyon:12:

keşke daha önce evlenseymişim dedim çektiklerim bana dert sıkıntı gibi gelmedi hiç hep el üstünde tuttu
evlenmeden önce bu kadar rahat gezip istediğimi alamıyodum
bazen fatura ödenecek yada eve bişeyler alınacak kısıtlı para şakasına gider üstüme başıma alırım diyorum al senden kıymetlimi diyor
şimdi ben bu adamla evlendiğime niye pişman olayım:16::38:

ben birazdan alışverişe gidicem kardeşimle, akşama yada geç vakitte gelebilirim
çünkü kardeşim yolculuğa çıkıcak onu uğurlayıpta gelirim :54:

kızlar bu arada ben çok hastayım pazar günü pikniğe gittik bi terledim dondurma yedim soğuk su içtim şimdi çok felaket gribim ayyy ölüyorum. :94:

saol ksel:38: teş ederimmm çok mutluyum Allahıma şükür, senin nasıl gidiyo anlat biraz:39::54:

canımmm bende çok sevindim senin adına. ben çok şükür rahat bi hamilelik geçiriyorummm. bulantı çokfazla yaşamadımmm. benim tek problemimmm uykuuuuu. hep uyumak istiyorummm. bu arada bebişimin hareketlerini çok rahat hissedebiliyorum artıkkk. hatta akşam kocişşş bile elini göbüşümüme koyduğunda kızımızın tekmeciklerini hissetti. sonra daha yeni kilo almaya başladım. 1 kilocuk aldım daha :)). inşallah seninde herşey yolunda gider ve rahat bi hamilelik geçirirsin canımmmm

canımmm bende çok sevindim senin adına. ben çok şükür rahat bi hamilelik geçiriyorummm. bulantı çokfazla yaşamadımmm. benim tek problemimmm uykuuuuu. hep uyumak istiyorummm. bu arada bebişimin hareketlerini çok rahat hissedebiliyorum artıkkk. hatta akşam kocişşş bile elini göbüşümüme koyduğunda kızımızın tekmeciklerini hissetti. sonra daha yeni kilo almaya başladım. 1 kilocuk aldım daha :)). inşallah seninde herşey yolunda gider ve rahat bi hamilelik geçirirsin canımmmm

ne güzel rahat olmana sevindim maşallah:nazar: benim sabahları bide akşamları oluyo bulantı aç olduğumda:) ama güzel şeyler bunlar çok seviniyorum inşallah isteyen arkadaşlarımızada nasip etsin Allah, uyu tabi ksel dinlen çok yorma kendini, bulantında yokmuş bol bol ye, meyve olsun yemek olsun ne güzel büyüsün, besmeleyle ye şifa olsun, hep Allahı an salavat çek, hayırlı evlat olsunlar, kuran dinle internetten, hamilelikte yapılması gerekli altın tavsiyeler yaz çok güzel bilgiler yazıyo onları uygulamaya çalışıyorum, öle bakalım şimdilik hakkımızda hayırlısı canım:38:

bakınız şekil a ya da b:40::40:

kardeloşum candostum güzel insan:16:bencede hormonlarım ööle bi tavan yaptıki tilot modundan çıkamıyom:12:
kardeloşum slmın için tşkler. uğraşmayın benle karılar kardeleni dinleyinnn:20:

oyyyyy on numara olmuşşşşşş dedesinin adımı yoksam Peygamber efendimizin adı diyemi koydunuz. bende erkek olursa ek isim olarak ahmet mehmet veya muhammet istiyorum:16::16:Allaah ona bu ismi sağlıkla kullanmayı nasib etsn

vayyyyyyyyy denize haaa:41:çatlat bizi burdaaaaaaa

ama sen bikini giyme selülit felan varya Allah muhafaza gözükür:30::30:

günaydınnnnnnnn temzlike başladınmıııııı:3::3:
peygamberimizin adı olduğu için canım,dedelerin isimler farklı
çok saol canım hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürederim. patronu bugün bi profa götürecek bakalım inş iyi bişeyler der bide işin bi kötü tarafı daha ablam regl de olmuyoduki ve birden sinir geliyodu ateş ter basıyodu yani bu belirtiler ablamda bayadır vardı. dün ağlamaktan fenalaşmış hastaneye kaldırmışlar ablamda bide panik atak var. diyazim vurmuşlar. offf canım çok sıkkın.:85:

geçmiş olsun nikolaycım,hayırdır kim rahatsız
sana da geçmiş olsun ayrıca

kızlarrrr ben geldimmmmm nie kimsecikler yok yaaaa...herkes nirdeee...yemekmi yapıonuz yoksa;) nese çıkıom geri gelmeye çalışırım kayınvaldemde olursammm...öpüldünüzzz:54::54::54::54:

bak canım peri ve pidilga topiğinde
perisoko isimli arkadaşım ne yazmış senin için sormuştum aynen yapıştırıyorummmmm

:49:Canim o kisiden kisiye degisiyor ama acisizdi diyemem benim agri esigim yuksek olmasina ragmen canim cok yandi ama sebebi tuplerimdeki ufak tefek tikaniklardi 10 saniye kadar suruyor film esnasindaki aci ben biraz bagirdim ama doktorda dedi tuplerinde hafif tikaniklik vardi acildi o yuzden canin acidi diye. Ben aciyacagini bildigim halde anestezi istemedim 5 dakikalik bi islem anesteziyle tum gununu harciyor. Ben ciktigimda bebegim icin bebegimiz icin diye sayikliyordum esime onun icin herseye deger.., oncesinde mutlaka agri kesici alsin esas agri cikinca oldu bende siddetli adet sancisi seklinde yarim saat kadar surduuuu suan icim cok rahat aklimdaki soru isaretleri gitti ve bana gore o tikanikliklar bebegimin gelmesine izin vermiyordu onlaran da kurtulmus oldum mutluyummmm bebise giden yolda hersey mubahhhh :) korkmasin bisicik olmuyoorrr

ahh canim cok tesekkur ederim, bilemiyiorumki..ay sicaklarda yapdirmak da istemiyorum, belki ramazan sornasi bilmiyorumkki, ama kafamdaki soru isaretleri evettt beni cok rahatsiz ediyor...zaten yapdirirsamda kesin olaraq anestezili yapdiuracam aciya hiccccc tahammulum yokki (((

günaydınnn başak ışıkın yanıyo kendin yoksun nerdesin bakemmmmmmmm
kimbilir hangi topikteydim:18::9:
canlarım merhabalar
dün doktorumuza gittik çok şükür herşey yolunda
pıt pıtları da duyduk
hayırlısı bakalım bundan sonrası Allaha emanet canlarımmmmmmm
çok öpüyorum hammınızıııııııııııııı
canımmmmmm çok sevindimmmm inşallah Allah tamamına erdirsin gelişmeleri paylaşşşş:16::16:
keşke daha önce evlenseymişim dedim çektiklerim bana dert sıkıntı gibi gelmedi hiç hep el üstünde tuttu
evlenmeden önce bu kadar rahat gezip istediğimi alamıyodum
bazen fatura ödenecek yada eve bişeyler alınacak kısıtlı para şakasına gider üstüme başıma alırım diyorum al senden kıymetlimi diyor
şimdi ben bu adamla evlendiğime niye pişman olayım:16::38:
:16::16::16:

:53::53::53:

:69::69::69::123::123::123:

sen aşk gözlüklerini takmışsın nazocum gözün başka bişi görmemiş:103::103::103:

kızlar bu arada ben çok hastayım pazar günü pikniğe gittik bi terledim dondurma yedim soğuk su içtim şimdi çok felaket gribim ayyy ölüyorum. :94:
ayyyyy:30::30:ilaç kullanabiliyomusunnnnn

aa kuzum yaa acaba nası bi duygu hareketlerini hissetmek:16: benimde çok şükür çok rahat geçti şimdiye kadar hamileleiğim. ama bende uykuda yok:53:ben normal değilim:55:

Back
X