- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belinay hayirlisi olsun canimm uzulme doktoruna git bakalim neler olacak
hayirli haberlerle gelirsin insallah
merhaba kızlar nasılsınız? ben iyiyim temizlikle geçiyor günlerim hepinizi özledim valla öpüyorum koccaman![]()
ilk kırmızıyı gördügümde üzülmüştüm ama şimdi icim rahat sekreterle konusmak istemedım dırek dok baglattım cok sıcak biri bakalım yarın uzun uzun görüşürz dedi inş basından atmaz erken deyipde cunku artıkk anne olmak istyorum![]()
ilk kırmızıyı gördügümde üzülmüştüm ama şimdi icim rahat sekreterle konusmak istemedım dırek dok baglattım cok sıcak biri bakalım yarın uzun uzun görüşürz dedi inş basından atmaz erken deyipde cunku artıkk anne olmak istyorum![]()
Kızlar ya birşey soracam aşılama ne zaman yapılır yani kaç yıl sonra
belinaycım ben de bilmiyorum hatta inan aşılama ne onu bile bilmiyorum.. yani biliyoruz sürekli duyuyuyoruz ama tam ayrıntılarını bilmiyorum canım..
hem sen niye böyle aşılama falan düşündün ki? daha dur bakalım tatlım bir probleminiz var mı onu bile tam olarak bilmiyorsunuz ki..
siz sperm testi rahim filmi falan bunlar yapıldı mı hormon testleri falan son konuşmamızda bunların hiç biri yapılmamıştı diye hatırlıyorum..
artık doğal yolla hamile kalabileceğime inancımı kaybettim.. 2 yılı geçti hiç birşey yok sanırım bizde bir ya da daha çok problem var.. kondurmak istemiyordum.. gününü kaçırıyoruz falan diyordum.. her ay bir bahanem vardı ama artık vazgeçmeye başladım.. umutlarım tükenmeye başladı
artık doğal yolla hamile kalabileceğime inancımı kaybettim.. 2 yılı geçti hiç birşey yok sanırım bizde bir ya da daha çok problem var.. kondurmak istemiyordum.. gününü kaçırıyoruz falan diyordum.. her ay bir bahanem vardı ama artık vazgeçmeye başladım.. umutlarım tükenmeye başladı
eşim testini yaptık şükür temiz cıktı bende suanlık bısey yok pko harıc rahım filmi ne zman cekılıyo ayy cok ıstyorum artık dayanayom bı an once olsunda yanı kımse tepki vermese tüp bebek düşünüyorum![]()