Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Erenay canim sunnet icin siraya girdik bakalim coook yogunmus haber verecekler
oglumu yuzmeye yazdirdim gunde2saat yuzecek insallah
basak sende git demis canim ders alacak hocadan aile ile yuzmesi icin 13 yasinda olmaliymissss

Belinay hayirlisi olsun canimm uzulme doktoruna git bakalim neler olacak
hayirli haberlerle gelirsin insallah

ilk kırmızıyı gördügümde üzülmüştüm ama şimdi icim rahat sekreterle konusmak istemedım dırek dok baglattım cok sıcak biri bakalım yarın uzun uzun görüşürz dedi inş basından atmaz erken deyipde cunku artıkk anne olmak istyorum:21::21:

ilk kırmızıyı gördügümde üzülmüştüm ama şimdi icim rahat sekreterle konusmak istemedım dırek dok baglattım cok sıcak biri bakalım yarın uzun uzun görüşürz dedi inş basından atmaz erken deyipde cunku artıkk anne olmak istyorum:21::21:

Insallah canim hersey gonluncce olsun kocis geliyormus sofrayi kurayim gorusuruz

Insallah canim hersey gonluncce olsun kocis geliyormus sofrayi kurayim gorusuruz

ahh canım geçmişe bakıyordum ama bir yandan da başım çatlıyor ağrıdan.. okuduklarımı bile anlayamıyordum geri geldim son sayfaya okuyamadım :(

sen nasılsın mood cum?

Son düzenleme:
Kızlar ya birşey soracam aşılama ne zaman yapılır yani kaç yıl sonra

belinaycım ben de bilmiyorum hatta inan aşılama ne onu bile bilmiyorum.. yani biliyoruz sürekli duyuyuyoruz ama tam ayrıntılarını bilmiyorum canım..
hem sen niye böyle aşılama falan düşündün ki? daha dur bakalım tatlım bir probleminiz var mı onu bile tam olarak bilmiyorsunuz ki..

siz sperm testi rahim filmi falan bunlar yapıldı mı hormon testleri falan son konuşmamızda bunların hiç biri yapılmamıştı diye hatırlıyorum..

ben de bütün testlerimi tahlillerimi bu ay inşallah toplu halde yaptırıp artık böyle aşılama tüp bebek falan bunları düşünmeye başlıyacam galiba kızlar artık yoruldum sürekli içime ağlamaktan çığlık atmaktan yoruldum.. kimseye birşey belli etmesem de :(

belinaycım ben de bilmiyorum hatta inan aşılama ne onu bile bilmiyorum.. yani biliyoruz sürekli duyuyuyoruz ama tam ayrıntılarını bilmiyorum canım..
hem sen niye böyle aşılama falan düşündün ki? daha dur bakalım tatlım bir probleminiz var mı onu bile tam olarak bilmiyorsunuz ki..

siz sperm testi rahim filmi falan bunlar yapıldı mı hormon testleri falan son konuşmamızda bunların hiç biri yapılmamıştı diye hatırlıyorum..

eşim testini yaptık şükür temiz cıktı bende suanlık bısey yok pko harıc rahım filmi ne zman cekılıyo ayy cok ıstyorum artık dayanayom bı an once olsunda yanı kımse tepki vermese tüp bebek düşünüyorum:1::1:

artık doğal yolla hamile kalabileceğime inancımı kaybettim.. 2 yılı geçti hiç birşey yok sanırım bizde bir ya da daha çok problem var.. kondurmak istemiyordum.. gününü kaçırıyoruz falan diyordum.. her ay bir bahanem vardı ama artık vazgeçmeye başladım.. umutlarım tükenmeye başladı

artık doğal yolla hamile kalabileceğime inancımı kaybettim.. 2 yılı geçti hiç birşey yok sanırım bizde bir ya da daha çok problem var.. kondurmak istemiyordum.. gününü kaçırıyoruz falan diyordum.. her ay bir bahanem vardı ama artık vazgeçmeye başladım.. umutlarım tükenmeye başladı

kız bu ne umugtsuzluk aa:20::20::20::20: cıkmadık candan umut kesılmez rabbim büyüktür dua et inş sonucların temiz cıkardaa ez zmanda b:20:bebegine kavusursun:16::16::16:

canım 2 yıl olduysa aşılama vs deneyebilirsin,umutsuzluga kapılma lütfen bazıları kolay ulaşıyo bizler zor elde ediyoruz ama inşallah sonumuz güzel olur...

canimmm ne kadar iyi anliyoryum seni, yazdigin seyleri aynen hiss etdiyim icin.:((((((

eşim testini yaptık şükür temiz cıktı bende suanlık bısey yok pko harıc rahım filmi ne zman cekılıyo ayy cok ıstyorum artık dayanayom bı an once olsunda yanı kımse tepki vermese tüp bebek düşünüyorum:1::1:

tamam en azından eşin konusunda kafan rahat.. sana kızmak hiç haddimize düşmez tabiki.. ama şuan tüp bebek yerine pko nun tedavisine odaklanmalısın.. bak tüp bebek fiyatlarını bilmiyorum ama 10 bin tl nin üzerinde olduğu kesin ve artık çoklu embriyo koymak yasaklandı 2010 dan beri yaşın gençse ve ilk deneme ise tek embriyo koyuyolar rahme.. yani ilk seferde tutma şansı çok düşük.. diğer denemelerde de 2 tane koyuyorlar.. 4-5 kez yaptıran var.. bir de yaşın genç olduğu için sgk karşılamaz.. bu kadar maddi yükü karşılayabilecek misiniz? ayrıca bırak maddiyatını orda "malesef tutmadı" cevabını kaldırabilecek misin? bu ne kadar zor bir durumdur allahım isteyen herkese doğal yollarla sağlıkla hemen versin bebeklerini yarabbim:43:

bu yüzden tüp bebek son çare olmalı tatlım.. bak ben bile bu yıl artık bütün tahlillerimi ve tedavi yollarını deneyip ondan sonra tüp bebek düşünüyorum.. ama yaşım 36 oldu bu yüzden canım.. sen daha 21 yaşındasın kendin bebeksin nerdeyse :16: tüp bebek deme bak bizi bırak kız allahın gücüne gidecek valla.. :53:

Back
X