Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi aksamlar kızlar nerdesınız huhhuuhu
kızılar ben bugun kanal tedavıye gıttım dok yapmadı bebege zararı olur dıye diş agrısı ile ne yapacaksam:26:![]()
Belinaykiz hosgeldinnn bebis kesin varmi kiiii:26:ii
yok ay nerdeedaha yenii başladık calısmaya
3 seans sürüyomus bebıs olursa zararı varmıs yapmadı dok bıde hamısdı pek duygusaldı
iyi aksamlar kızlar nerdesınız huhhuuhu
kızılar ben bugun kanal tedavıye gıttım dok yapmadı bebege zararı olur dıye diş agrısı ile ne yapacaksam:26:![]()
Bu kizlarin devami nerdekiiii huuuu telden giriyom zati az sonra cikarimmm kardelen dogurdumu acepppp![]()
dün gecede yoktular biz cıkarz onlar gelir sonra bask derkı sohbete katılmıyonuz![]()
yaaa bende nasıl heyecanlanmıştım bebek mi var diyeeee...demek düşünürken ile gitmemek lazım dişçiye... ama ne alaka canım yaaa bebek yoksa yapabilirdi yaniii
O tilotuyla geziyordur hava sicak yaaaaa deli kariiiii![]()
hııııh tamda bende onu diyoduuuumziyaretçi deliğinden bakıyodum. girmiycektim aslında işim var ama bu karının hakaretlerine diline dudağına dayanamıyom artık yaaaaaa:95::95::95::95::95::95:
her fırsatta tilotum a laf söylüyo. halbuki tilotumla totomun uyumunu bi görseeeee dibi düşecek amaaaaaaaahala konuşuyoo
aha çomakmı diseem iyi insanmı diseeem kız sus bizim tilotlu gelmiş laf söyler şimdik sanaaa![]()
hiih sen bana vuyuysun haaaa alsana alsana alsanaaaa...iyi insan de kuzum iyi insan.
hele bi çomak deeeeeeee![]()
hııııh tamda bende onu diyoduuuumlaf söylemesen şaşaydııım
![]()
bana ne yazıyon len dit sevinçe yaaaz küstüm sana ben sen bana vuyduuun...sakızımla boğarım seni sevinç
uniyi aksamlar kızlar nerdesınız huhhuuhu