Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:3::3::3::3::3::3::3:iyi aksamlar kızlar nerdesınız huhhuuhu:1::1::1:

kızılar ben bugun kanal tedavıye gıttım dok yapmadı bebege zararı olur dıye diş agrısı ile ne yapacaksam:26::27:

:3::3::3::3::3::3::3:iyi aksamlar kızlar nerdesınız huhhuuhu:1::1::1:

kızılar ben bugun kanal tedavıye gıttım dok yapmadı bebege zararı olur dıye diş agrısı ile ne yapacaksam:26::27:

yaaa bende nasıl heyecanlanmıştım bebek mi var diyeeee...demek düşünürken ile gitmemek lazım dişçiye... ama ne alaka canım yaaa bebek yoksa yapabilirdi yaniii

yaaa bende nasıl heyecanlanmıştım bebek mi var diyeeee...demek düşünürken ile gitmemek lazım dişçiye... ama ne alaka canım yaaa bebek yoksa yapabilirdi yaniii

cnm sonucda korunmuyoruz ve bebıs tutunmus ola blirmiş ve kucucuk hücreymıs zarar verırmıs fılım falan cekılecek dişime oyuzden rıske atmadı

hu hu :3::3::3::3::3:
selam hanımlar nasılsınız bakalım
ben çok yorgunum ama daha ütü yapmam lazım:25:

ziyaretçi deliğinden bakıyodum. girmiycektim aslında işim var ama bu karının hakaretlerine diline dudağına dayanamıyom artık yaaaaaa:95::95::95::95::95::95:

her fırsatta tilotum a laf söylüyo. halbuki tilotumla totomun uyumunu bi görseeeee dibi düşecek amaaaaaaaa:51:hala konuşuyoo
hııııh tamda bende onu diyoduuuum :60::60: laf söylemesen şaşaydııım :9::9:

O tilotuyla geziyordur hava sicak yaaaaa deli kariiiii:33:

ziyaretçi deliğinden bakıyodum. girmiycektim aslında işim var ama bu karının hakaretlerine diline dudağına dayanamıyom artık yaaaaaa:95::95::95::95::95::95:

her fırsatta tilotum a laf söylüyo. halbuki tilotumla totomun uyumunu bi görseeeee dibi düşecek amaaaaaaaa:51:hala konuşuyoo

Back
X