- 7 Aralık 2010
- 9.450
- 454
- 398
ağzından bal damlıyo nikocum çok sağol Allah duysun sesimizi bebeklerimizi kucaklarımıza alalım
inşallah
nikolay benim bebelerim olmayacakmı ona yorum yapmamışın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ağzından bal damlıyo nikocum çok sağol Allah duysun sesimizi bebeklerimizi kucaklarımıza alalım
yok nazo anlmazlar ya sımdı aklıma geldı bıde abıye cantamı 2 sene once almıstı yok daha gelmedı ya ne yapacaksam kırmak ıstemıyorum ya bı de hersey karsılıklı ben bırsey almıyom sızde ıstemeyın demı yanı
bayram da gıdecez bızde 3 .falan kalacazdenize gırmesem catları
diyecek bişey yok ozaman bir an önce çözüm bul yada açık açık söyle
bizde bayramda kalırsak görüşürüz belki amasrada
inşallah
nikolay benim bebelerim olmayacakmı ona yorum yapmamışın![]()
olacak tabi olmamı hemide 3 tane 2 kız bir erkek
selammmm...NİKOLAAAYYY kaçırmadım dimi falmı bakıyosun hadi banada banadaaaa:) kardelen doğummu yapmış ne güzel darısı bizlere inşallahhhh...
anammmmm ben kaçıyorummmmmmm![]()
hacercim sen bi tanede kalacaksın canım bu arada kardelen erkek doğurdu adıda ahmetdumancım ve belinaycım size söz şimdi bi kaç işim var ama en kısa sürede sizinde yorumunuzu yapacam sizi seviyorum...
hacercim sen bi tanede kalacaksın canım bu arada kardelen erkek doğurdu adıda ahmetdumancım ve belinaycım size söz şimdi bi kaç işim var ama en kısa sürede sizinde yorumunuzu yapacam sizi seviyorum...
evet tatlım yaptıralı 1 ay oldu.iyilik kui gitti şu salıııııızumm bulantılarım arada oluyo senin nasıl geçiyo 2li test yaptırdınmı tatlım![]()
ayy çoks evindim inşallah doğum hikayesini de paylaşır da ağlarız burdakızlar kardelen iki gün önce doğurmuş kendiside bebeğide iyiymiş çok şükür![]()
yok böcüküm randevum salı günüüü.başakkkk karısııııı aklımaaa ne geldiiiiisen geçen gün hastaneye gidecektin cinsiyet öğrenmeye ne oldu öğrenemedinmi daha?
anammmmm ben kaçıyorummmmmmm![]()
ben de arada deliririm arada salaklığım tutar kör topal idare ederim işte
teşekkür ederim cnm
ben de bi özet geçeyim
27 yaşımdayım 7,5 yıllık evliyim
6 yaşında bi oğlum ve 16 aylık bi kızım var
istanbuldan katılıyorum
pek boş vaktim olmuyo ama
arada bir uğrarım matrak bi yere benziyo