• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yok nazo anlmazlar ya sımdı aklıma geldı bıde abıye cantamı 2 sene once almıstı yok daha gelmedı ya ne yapacaksam kırmak ıstemıyorum ya bı de hersey karsılıklı ben bırsey almıyom sızde ıstemeyın demı yanı

bayram da gıdecez bızde 3 .falan kalacaz:21::21: denize gırmesem catları

diyecek bişey yok ozaman bir an önce çözüm bul yada açık açık söyle
bizde bayramda kalırsak görüşürüz belki amasrada

diyecek bişey yok ozaman bir an önce çözüm bul yada açık açık söyle
bizde bayramda kalırsak görüşürüz belki amasrada

desen derler gelın kıyaflerını kıskandı dıye anlaması olmayınca artık yok dıyecem aldıklarını gerı verseler sorun degıl ama yok senler gececk:27::27:

hadı inş görüsürüzz:38::38::21::21::21:

selam kızlar kardelen doğum yapmış çok sevindim kızmı erkekmi olmuş? nikonun tahminleri vala süper beninkisini bildi vala ne diyim kız nikocum:54::34::38: benim kaç çocuğum olcak sence:16:

selammmm...NİKOLAAAYYY kaçırmadım dimi falmı bakıyosun hadi banada banadaaaa:) kardelen doğummu yapmış ne güzel darısı bizlere inşallahhhh...

hacercim sen bi tanede kalacaksın canım bu arada kardelen erkek doğurdu adıda ahmet:16:dumancım ve belinaycım size söz şimdi bi kaç işim var ama en kısa sürede sizinde yorumunuzu yapacam sizi seviyorum...

ben çıkıyorum kızlar işimi bıraktım burada lak lak ediyorum bitireyimde geleyim görüşürüz

hacercim sen bi tanede kalacaksın canım bu arada kardelen erkek doğurdu adıda ahmet:16:dumancım ve belinaycım size söz şimdi bi kaç işim var ama en kısa sürede sizinde yorumunuzu yapacam sizi seviyorum...

neden daha önce solemedın ay:1::1::1::1::1: gelınce yaz cok erak edıyrm

bitanedemi ben hep iki istemişimdir hayırlısı tatlım bakalım zaman ne göstercek :) kardelen hayırlısıyla büyütsün ahmet güzel isimmiş:nazar::emir_bebek: öptüm nikocum kolay gelsin yorma kendini tatlımm:38:

iyilik kui gitti şu salıııııızumm bulantılarım arada oluyo senin nasıl geçiyo 2li test yaptırdınmı tatlım:54:
evet tatlım yaptıralı 1 ay oldu.

inşallah 3lü ye gerek kalmaz:18::18::18:

kızlar kardelen iki gün önce doğurmuş kendiside bebeğide iyiymiş çok şükür:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ayy çoks evindim inşallah doğum hikayesini de paylaşır da ağlarız burda:16::16::16:
başakkkk karısııııı aklımaaa ne geldiiiii:52: sen geçen gün hastaneye gidecektin cinsiyet öğrenmeye ne oldu öğrenemedinmi daha?
yok böcüküm randevum salı günüüü.

gelmedi gitti şu salııı.

dayanamaz pazartesi de gidebilirim:19::19::19:

anammmmm ben kaçıyorummmmmmm :1::1::1:
:9::9::9::9:topiğin temzlik annesi,nden sonra falcı annesi de çıktııı:21::21:

fal demiyelimde bunaaaa hımmmmmmmm

tahmin diyelim fal hoş diilllll

:9::9::9::9::9::9::9:

ben de arada deliririm arada salaklığım tutar kör topal idare ederim işte :27:

teşekkür ederim cnm

ben de bi özet geçeyim :1:

27 yaşımdayım 7,5 yıllık evliyim

6 yaşında bi oğlum ve 16 aylık bi kızım var

istanbuldan katılıyorum:42:

pek boş vaktim olmuyo ama
arada bir uğrarım matrak bi yere benziyo :32:

sen de eğlenceli bi hatuna benziyosun:13:

keşke çocuk yapmayı düşünseydinn daha çok gelirdin:31:

3.yü yapsana ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:55:

karılar ben evim şahaneye başvuru yapmaya karar verdim.
odalarım büyük rahat rahat çalışabilirler. heralde kabule layık görürler:110:

deniycem şansımı

belinaycım evden dışarı çıkma karpuz ye bol bolllllllll. ankarada sıcak ama esiyo diye biliyorummmmm.

giy tilotunu otur :12: ben hamam yapıcam biras bornoz sefası yapsam iyi gelcekkkkk

Back
X