• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ne tmiz insanlarsınız. Allah inşallah size bir an önce o halıları 1 ayda kirleticek bi fırlama verir:1::1:o zaman gör gününü:19:
ben daha eve çıkalı 1 ay olmadı kola doktüm

bedduamı duamı anlamadım :44:
ben çok dikkat ederim yeğenim bendeydi mesala ama hep örtünün üstünde tepside yada masada yedirmişimdir eline verip gezdirmedim hiç :8:
birde sakar değilimdir:1:
mutfağımda girişteki ve holda ipli kilimlerim var kışın sürekli yıkıyordum ondan belkide halılar çok kirlenmiyor :6:

:57: şımarma bunu duyduğuna dua et

ayyyyyy hayatımm tam kafamdaki soru işaretine parmak attınnn:1::1:

doktor ayın 26sında gel edmişti. yani salı.

am a ben yarın gitsem ne olurki bişi fark edermiii:18:

kocam meraktan çatlıyo. ben heyecandan kıpır kıpırım. annemse bebeğe devamlı unisex şeyler almaktan bıktı

hadi bakalım inşallah gösterir senin zilli içimden nedense kız gibi geldi
canım şımarmak istemişti ama çok gördün:43:gidiyom işte bende :10:

nazoşum nasılsın canım hiç beni görmüyon bakıyorumda :34::34::34::34::34::34::34:

bende çamaşırlarımı serdim salonun perdelerini makinaya attım şimdide gidip yemeğimi fırına vereyim gelip salonumun camlarını silecem orda çene yapacağınıza gelip bana yardım edin sevaba girersiniz:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

nazoşum nasılsın canım hiç beni görmüyon bakıyorumda :34::34::34::34::34::34::34:

görüyorum canım görmez olurmuyum geçmişi okudum birde bana yazanlara cevap yazmıştım anca bitti
nasılsın bende az önce iş yaparken msn de de sohbet edemiyoruz diye aklımdan geçirmiştim
birde dün akşam topiğe geldin yazmadan çıktın bişeymi oldu diye düşünüyordum :26:

bende çamaşırlarımı serdim salonun perdelerini makinaya attım şimdide gidip yemeğimi fırına vereyim gelip salonumun camlarını silecem orda çene yapacağınıza gelip bana yardım edin sevaba girersiniz:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

atlıyom arabaya başak nazo haiş hazırlanın toplıyım siizi de gidek sara ablayaaa
başak sen iş yapamazsın ama çay filan yaparsın bizee...

tamam sen başla benim iş bitince gelirim geçen ütüye yardım ettiğim gibi:1:

atlıyom arabaya başak nazo haiş hazırlanın toplıyım siizi de gidek sara ablayaaa

bari mutfağımı bitirseydim şimdi bırakırsam bidaha yapasım gelmez öyle kalır siz beni yarım saat bekleyin işim bitmiş olur:9:

bedduamı duamı anlamadım :44:
ben çok dikkat ederim yeğenim bendeydi mesala ama hep örtünün üstünde tepside yada masada yedirmişimdir eline verip gezdirmedim hiç :8:
birde sakar değilimdir:1:
mutfağımda girişteki ve holda ipli kilimlerim var kışın sürekli yıkıyordum ondan belkide halılar çok kirlenmiyor :6:
beddua oooohalıların bir an önce kirlesnsin yıka yıka bıkkkkkk istiyom. ama bunu senin çocuğun yapsın istiyom o zman sesin çıkmaz neden olsa senin evladın:16::16:
o zman onun eline verir gezdirtirsin yeterki onun göynü olsun
hadi bakalım inşallah gösterir senin zilli içimden nedense kız gibi geldi
canım şımarmak istemişti ama çok gördün:43:gidiyom işte bende :10:

nereye kısssss:27::27:erkek olaydı çoktan meydanda olurdu şeyi diyo kimisi:9::9:

aman hayırlı ve sağlıklı olsunda:16::16::16:

görüyorum canım görmez olurmuyum geçmişi okudum birde bana yazanlara cevap yazmıştım anca bitti
nasılsın bende az önce iş yaparken msn de de sohbet edemiyoruz diye aklımdan geçirmiştim
birde dün akşam topiğe geldin yazmadan çıktın bişeymi oldu diye düşünüyordum :26:

canım dün akşam düğünden gelince topiğe baktım ama o kadar yorgundumki yazmadan okuyup çıktım

evet çoktandır msndende sohbet etmiyoruz özledim sohbetlerimizi

topla kızları erenayım yine ne varsa sende var :9::9::9::9::9::9::9::9:

başak bize çay yapsın kısır yapsın ben malzemeleri hazırladım bile :56::56::56::56::56::56::56::56:

bilmezmiyim bu gidişle ben işleri bitirir sana yardıma gelirim :9::9::9::9::9::9::9::9:

olurrr memekte yaparım sizeeee:7::7::7::7:

eroşşş bu karıyı kulağından tut arabaya sok geçende bööle yaptııııı buuuuuu:9::9::9:

canım dün akşam düğünden gelince topiğe baktım ama o kadar yorgundumki yazmadan okuyup çıktım

evet çoktandır msndende sohbet etmiyoruz özledim sohbetlerimizi

topla kızları erenayım yine ne varsa sende var :9::9::9::9::9::9::9::9:

başak bize çay yapsın kısır yapsın ben malzemeleri hazırladım bile :56::56::56::56::56::56::56::56:

olur ablacımmmmm yaparım tabiiiiii kekte yaparımmmmmm. ama evinde meyve felan varmı arada yirim:39:

olurrr memekte yaparım sizeeee:7::7::7::7:

eroşşş bu karıyı kulağından tut arabaya sok geçende bööle yaptııııı buuuuuu:9::9::9:

sanki nazo banada işten kaçıyomuş gibi geldi...
sen merak etme kapısında korna çalarım mecbur iner aşağı :1::1:
ben çıkarsam kusura bakmayın,kocişim geliyor işten aradı şimdikk

kızlar kocam geliyomş çıkarım ben oda bişiler hazırlıyım. eroş sen kapıya gelince korna çal çıkarım ben:9:

beddua oooohalıların bir an önce kirlesnsin yıka yıka bıkkkkkk istiyom. ama bunu senin çocuğun yapsın istiyom o zman sesin çıkmaz neden olsa senin evladın:16::16:
o zman onun eline verir gezdirtirsin yeterki onun göynü olsun

nereye kısssss:27::27:erkek olaydı çoktan meydanda olurdu şeyi diyo kimisi:9::9:

aman hayırlı ve sağlıklı olsunda:16::16::16:

nasıl alıştırırsan öyle devam eder inşallah kendi çocuğumada uygularım ,
hem ben yiyecek kırıntısına bastımmı bana bişeyler oluyor günah yani basılmaz
hem 11 sene çocuk baktım göynü olsun diye hiç taviz vermedim
tüm gün benimle birliktelerdi annesi öğlen yemeğe gelmişti sokağa çıkmak için benden izin aldı anneside şaşırdı
annesine babasına beni şikayet edemiyorlardı çünkü ablanız kızmışsa haketmişinizdir diye daha azarı işitirlerdi :1:
nereye gideyim az işim kaldı onuda yapayımda geleyim
yiğidin malı meydanda olur yani:1:

Back
X