- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
- 448
kızlar nasılsınızz görüşmeyeli beni sorarsanız ben iyiyimmm çok şükürr
iileştinmiiiiiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne tmiz insanlarsınız. Allah inşallah size bir an önce o halıları 1 ayda kirleticek bi fırlama veriro zaman gör gününü
ben daha eve çıkalı 1 ay olmadı kola doktüm
şımarma bunu duyduğuna dua et
ayyyyyy hayatımm tam kafamdaki soru işaretine parmak attınnn
doktor ayın 26sında gel edmişti. yani salı.
am a ben yarın gitsem ne olurki bişi fark edermiii:18:
kocam meraktan çatlıyo. ben heyecandan kıpır kıpırım. annemse bebeğe devamlı unisex şeyler almaktan bıktı
nazoşum nasılsın canım hiç beni görmüyon bakıyorumda![]()
bende çamaşırlarımı serdim salonun perdelerini makinaya attım şimdide gidip yemeğimi fırına vereyim gelip salonumun camlarını silecem orda çene yapacağınıza gelip bana yardım edin sevaba girersiniz![]()
bende çamaşırlarımı serdim salonun perdelerini makinaya attım şimdide gidip yemeğimi fırına vereyim gelip salonumun camlarını silecem orda çene yapacağınıza gelip bana yardım edin sevaba girersiniz![]()
atlıyom arabaya başak nazo haiş hazırlanın toplıyım siizi de gidek sara ablayaaa
başak sen iş yapamazsın ama çay filan yaparsın bizee...
beddua oooohalıların bir an önce kirlesnsin yıka yıka bıkkkkkk istiyom. ama bunu senin çocuğun yapsın istiyom o zman sesin çıkmaz neden olsa senin evladınbedduamı duamı anlamadım :44:
ben çok dikkat ederim yeğenim bendeydi mesala ama hep örtünün üstünde tepside yada masada yedirmişimdir eline verip gezdirmedim hiç
birde sakar değilimdir
mutfağımda girişteki ve holda ipli kilimlerim var kışın sürekli yıkıyordum ondan belkide halılar çok kirlenmiyor![]()
hadi bakalım inşallah gösterir senin zilli içimden nedense kız gibi geldi
canım şımarmak istemişti ama çok gördüngidiyom işte bende
![]()
görüyorum canım görmez olurmuyum geçmişi okudum birde bana yazanlara cevap yazmıştım anca bitti
nasılsın bende az önce iş yaparken msn de de sohbet edemiyoruz diye aklımdan geçirmiştim
birde dün akşam topiğe geldin yazmadan çıktın bişeymi oldu diye düşünüyordum :26:
atlıyom arabaya başak nazo haiş hazırlanın toplıyım siizi de gidek sara ablayaaa
tamam sen başla benim iş bitince gelirim geçen ütüye yardım ettiğim gibi![]()
olurrr memekte yaparım sizeeeeatlıyom arabaya başak nazo haiş hazırlanın toplıyım siizi de gidek sara ablayaaa
tamam sen başla benim iş bitince gelirim geçen ütüye yardım ettiğim gibi![]()
canım dün akşam düğünden gelince topiğe baktım ama o kadar yorgundumki yazmadan okuyup çıktım
evet çoktandır msndende sohbet etmiyoruz özledim sohbetlerimizi
topla kızları erenayım yine ne varsa sende var
başak bize çay yapsın kısır yapsın ben malzemeleri hazırladım bile![]()
olurrr memekte yaparım sizeeee
eroşşş bu karıyı kulağından tut arabaya sok geçende bööle yaptııııı buuuuuu![]()
beddua oooohalıların bir an önce kirlesnsin yıka yıka bıkkkkkk istiyom. ama bunu senin çocuğun yapsın istiyom o zman sesin çıkmaz neden olsa senin evladın
o zman onun eline verir gezdirtirsin yeterki onun göynü olsun
nereye kıssssserkek olaydı çoktan meydanda olurdu şeyi diyo kimisi
aman hayırlı ve sağlıklı olsunda![]()