Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım öncelikle geçmiş olsun hoşgeldin
sebebi belli oldumu canım bende en son 3.5 aylık bebeğimi kalp atışları durduğu için kaybettim
kanda pıhtılaşma çıktı bende
acıkcası doktorum ılk oldugu ıcın arastırma yapmayız dedı bır kac kez tekrarlanırsa o zaman arastırılırmıs sebebebı. Anlayacagınız sebebeı bellı degıl. Fakat benım tahmınım allahu alem dıscıye gıtmıstım ve narkoz yemıstım. Doktorum hıc bır sey ol,maz demıstı ama... Sonuc bu ben artık doktorlara falan da guvenmıyorum
canım bu karışımı arı dünyasına mail attım fiyat bekliyorum ilgilenirsen cevap gelince sanada yazarım![]()
çok memnun olurum canım.
acıkcası doktorum ılk oldugu ıcın arastırma yapmayız dedı bır kac kez tekrarlanırsa o zaman arastırılırmıs sebebebı. Anlayacagınız sebebeı bellı degıl. Fakat benım tahmınım allahu alem dıscıye gıtmıstım ve narkoz yemıstım. Doktorum hıc bır sey ol,maz demıstı ama... Sonuc bu ben artık doktorlara falan da guvenmıyorum
ay ne güsel umudun hiç bitmesin cnaımmm hadi bakalım bu ay senden bebek haberi alalımevet canım ya kadar heycanlıyım kı :18::18::18: gelişmismi acaba igne gerek kalacakmı ayy ben bu ay ck umutluyum![]()
Gunaydin hanimlar herseyin gonlunuzce oldugu mutlu huzurlu saglikli bir hafta diliyorum![]()
hadiskoyla özelden mi msjlaşıyonuz![]()
neyse ben kahvaltı yaparken bi bakim demiştim. bebeğimin şeyini görmeye gidiyorum. hakkımızda hayırlısı.
bakalım karşı cins mi yoksam hemcinsimiz mi![]()
günaydın kankişlerrr kahvaltımı yapıyonuz benide alın aranızaaaaaaaaaaaa
sevinç kıs sen dün gece bana hiç laf söölemeden çıkmşın hastamısn annem![]()
canım doktorlara göre benim normal yolla hamile kalma ihtimalim yok çünkü tüplerim kapalı ve yumurtalığımın bir tanesi çalışmıyor. Ben yumurta kalitemi arttırmak için kullanacağım sonuçları yazarım çünkü her ay dr.'a gidiyorum folükülleri ölçüyo biçiyo yumurta almaya çalışıyo tüp bebek denemek için 30 haziranda muhtemelen hastalanacağım 1 temmuzda da tekrar tüp bebek denemesi için başlayacağım yolculuklara. İnşallah bu sefer olur.
benimkini de araştırmadılar oysa vücuttan çıkan her parçanın patolojiye gitmesi gerekirmiş bunu sonradan öğrendimbende düşük yaptığımda doktora araştırmayacakmısınız dedim bana en az 2..3 tane düşük olursa araştırılır şimdi gerek yok demişti
hem pahalı testler dedi sanki veremiyecez nelere harcamadıkki![]()