• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım öncelikle geçmiş olsun hoşgeldin
sebebi belli oldumu canım bende en son 3.5 aylık bebeğimi kalp atışları durduğu için kaybettim
kanda pıhtılaşma çıktı bende

acıkcası doktorum ılk oldugu ıcın arastırma yapmayız dedı bır kac kez tekrarlanırsa o zaman arastırılırmıs sebebebı. Anlayacagınız sebebeı bellı degıl. Fakat benım tahmınım allahu alem dıscıye gıtmıstım ve narkoz yemıstım. Doktorum hıc bır sey ol,maz demıstı ama... Sonuc bu ben artık doktorlara falan da guvenmıyorum

acıkcası doktorum ılk oldugu ıcın arastırma yapmayız dedı bır kac kez tekrarlanırsa o zaman arastırılırmıs sebebebı. Anlayacagınız sebebeı bellı degıl. Fakat benım tahmınım allahu alem dıscıye gıtmıstım ve narkoz yemıstım. Doktorum hıc bır sey ol,maz demıstı ama... Sonuc bu ben artık doktorlara falan da guvenmıyorum

:50::50: bende bir düşük yaptım ilk dediler araştırmadılar
2. yaptım olabilir dediler araştırmadılar
3. yü düşük yaptım bi zahmet araştırdılar :47::47:
sorunu buldular bu kadar beklemeye ne gerek varsa
prosedür kesinlikle değişmeli :50::50:

bende düşük yaptığımda doktora araştırmayacakmısınız dedim bana en az 2..3 tane düşük olursa araştırılır şimdi gerek yok demişti
hem pahalı testler dedi sanki veremiyecez nelere harcamadıkki:19:

günaydın kankişlerrr kahvaltımı yapıyonuz benide alın aranızaaaaaaaaaaaa

sevinç kıs sen dün gece bana hiç laf söölemeden çıkmşın hastamısn annem:43::43::43::43:

Son düzenleme:
hadiskoyla özelden mi msjlaşıyonuz:19:

neyse ben kahvaltı yaparken bi bakim demiştim. bebeğimin şeyini görmeye gidiyorum. hakkımızda hayırlısı.

bakalım karşı cins mi yoksam hemcinsimiz mi:9::9::9:

hadiskoyla özelden mi msjlaşıyonuz:19:

neyse ben kahvaltı yaparken bi bakim demiştim. bebeğimin şeyini görmeye gidiyorum. hakkımızda hayırlısı.

bakalım karşı cins mi yoksam hemcinsimiz mi:9::9::9:

yok kız okadar facede ama hiç yazmazzz anca laf atıcam 3 saat sonra geri dönerr cepten olduğu için kimbilir hangi topikte dolanıooo anam belli olur dimi sen şimdi kaç aylık oldun kızzzz 4 ay mı 5 aymı

günaydııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaar

herkese sağlıklı ve huzurlu bi hafta diliyorum

canım doktorlara göre benim normal yolla hamile kalma ihtimalim yok çünkü tüplerim kapalı ve yumurtalığımın bir tanesi çalışmıyor. Ben yumurta kalitemi arttırmak için kullanacağım sonuçları yazarım çünkü her ay dr.'a gidiyorum folükülleri ölçüyo biçiyo yumurta almaya çalışıyo tüp bebek denemek için 30 haziranda muhtemelen hastalanacağım 1 temmuzda da tekrar tüp bebek denemesi için başlayacağım yolculuklara. İnşallah bu sefer olur.

umudunu kaybetme canım tüpleri tıkalı ve doktorların senin doğal yolla çocuğunun olması mümkün değil dedikleri bi kişi doğal yolla ve kısa zamanda hamile kaldı bu kişi kardeşimin hanımının arkadaşı o yüzden herşeyden önce Allah O Ol dedimi olur

bende düşük yaptığımda doktora araştırmayacakmısınız dedim bana en az 2..3 tane düşük olursa araştırılır şimdi gerek yok demişti
hem pahalı testler dedi sanki veremiyecez nelere harcamadıkki:19:
benimkini de araştırmadılar oysa vücuttan çıkan her parçanın patolojiye gitmesi gerekirmiş bunu sonradan öğrendim:50::50::50::50::50::50::50:

Back
X