• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sağol kuzum bende iyiyim..walla benim çektireli uzun zaman oldu,ağrım üç,dört gün olmuştu ama ilk 2 gün şiddetliydi sadece..yumurtalıklarındaki sancıdan ağrın oluyo zaten ,kendini sıcak tutmaya çalış sakın üşütme,eğer üşütürsende sancın çok olur..

hmm benimki de normal o zaman
bu gün 6. gün ve hala batmalar var arada kramp gibi ağrılarım oluyoo
bende ilk 2 gün kalkmadım bile ağrım vardı çok ama ağrı kesiciyle idare ettimm
hmmm ben üşütmüş olabiliriim geçen gece dışarıdaydıkk ürpermiştim accıkkk
off ben kendimi kollamayı sevmem ki yaaa
bide ne dicemm:
benim normalde bu kadar akıntım olmazz çok var şimdik seninde oldumu?
yoksa ben normal yumurtluyomuyum acep?
ben normalde adet olamadığım için çok az akıntım olur alışkın değilim yanii

yoksa enfeksiyonmu???
ayy kafanı şişiriyom ama napiim merak ediyom..

yok yimedikkkk
sakin sakin oturduk dertleştikkkkk

izlemek zevkli dimi?
allahıma bin şükür...iyi sayılırım ağrım oluyo arada bir onun dışında çook iyiyim...

zevkli walla benim kuş kovaladı öteki kaçtı yedi walla kuşu resmen...geçmiş olsun cnmmm film cektirmissin hayırlı olsun insallah bebisde gelecek filmden sonra...

herkese slmmm nasılsınız bakalım...

zevkli walla benim kuş kovaladı öteki kaçtı yedi walla kuşu resmen...geçmiş olsun cnmmm film cektirmissin hayırlı olsun insallah bebisde gelecek filmden sonra...

evet yarın 1 hafta olcekk
herşey güzel çıktı,tüplerim açık
hayırlısı bakalım doktorun dediği olacakmı?
%90 dolu gelirsin dedi ama.......
her dedikleri tutsa,,,
tek umudum çok kişi filmden sonra hamiş kalıyomuşşş
umarım o çok kişilerin içine bende katılırım...

her dedikleri tutsa,,,

hadi bakalım hayırlısı cnmmm insallah o çok kişilerin içinde olacaksın..

kızlar ben kaçıyommmmmmm
evimi süpürüp çıkmam gerekk
gezmeye gidiyomm

çok fazla yorma kendini ama ...git gezmene otur dinlen opuldun cnm

sevincimmm adanaya geliomussun bugün hadi işlerin rastgele cnmmm ...kendine ii bak..optum

kıslar geçmişi okudum herşeyden haberim var..
bu gün yokum ben ,eltime gündüz oturmasına gitçem akşam kocişim evde
22-23 maçı var belki o zaman uğrarım akşammm
tabi önce benle maçı var:23::23::23::23::23::23:

cumartesi de randevumu aldım bakalım nevinççççeler dicek doktorr
inşallah enfeksiyon filan yokturrr
kızlar benim yumurtalıklarımda batmalar var 2 gündür
acaba filmin etkileri olabilirmi?
yada enfeksiyon(allah korusun)
yada yumurtluyomuyum acaba????
off ya keşkem ben yada eşim kadındoğum doktoru olaydıkk...
keşkeeeee bunu bende çok isterdim burda bize çok yardımcı olurdun:60:

iyi gezmeler:31::31::31:

günaydın fıstıklar nasılsınız?:16::16: yarın doktor randevumuz var çok heyecanlıyım :49::nazar::16:
oy oyyy kolları bacakları çıktıonun.onu görmek nasıl bir duyguu yaa çığlık atası geliyo insanınnn
sevincimmm adanaya geliomussun bugün hadi işlerin rastgele cnmmm ...kendine ii bak..optum
eevettttttt sevinççççççç unutmadın inşallah 15:30 biletine bi bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:18::18::18:

merhaba kızlar herkes için güzel bi gün olsun

bugün Allah içimize umut tohumları serpsin onlar yeşersin ve bebeklerimiz gelsin

daha fazla kimseye imrenmeden başkalarının bebeklerine bakarken iç çekmeden kendi bebeğimizi sevmeyi nasip etsin

her dedikleri tutsa,,,

canim bende rahim filmi cekilecem bi kac gune, sen anestezilimi yapdridin? bana yapmiyor anestezili , sakinlesdirici yeter diyor, ama cok agrili oluyormus..birde bende her ay agrilar olur bagiraskda karinda falan bunlar tuplerin kapali oldugu belirtisi deyilmi ? bi bilgin varmi ?

bugün Allah içimize umut tohumları serpsin onlar yeşersin ve bebeklerimiz gelsin

daha fazla kimseye imrenmeden başkalarının bebeklerine bakarken iç çekmeden kendi bebeğimizi sevmeyi nasip etsin

aminnnnnnn çok güzel bir dua..nasilsin saracim?

Son düzenleme:
Hayırlı günler kızlar,

Ben dün akşam itibariyle bu ay da hamile olmadığımı anladım. Sabah kalktım hastaneyi arayıp yarın sabaha randevumu aldım. Yani yeni bir bursa serüveni başlıyor bizim için. 4.tüp bebek denememiz olacak. Dualarınızı eksit etmeyin. İnşallah bu sefer güzel yumurtalarım olurda bebeklerimize kavuşuruz.

hmm benimki de normal o zaman
bu gün 6. gün ve hala batmalar var arada kramp gibi ağrılarım oluyoo
bende ilk 2 gün kalkmadım bile ağrım vardı çok ama ağrı kesiciyle idare ettimm
hmmm ben üşütmüş olabiliriim geçen gece dışarıdaydıkk ürpermiştim accıkkk
off ben kendimi kollamayı sevmem ki yaaa
bide ne dicemm:
benim normalde bu kadar akıntım olmazz çok var şimdik seninde oldumu?
yoksa ben normal yumurtluyomuyum acep?
ben normalde adet olamadığım için çok az akıntım olur alışkın değilim yanii

yoksa enfeksiyonmu???
ayy kafanı şişiriyom ama napiim merak ediyom..

normal canım..ewet birde yumurtlama dönemine denk gelmişse ikisinin sancısı birleşmiştir belki ondan bu kadar şiddetli yaşadın..yumurtlama döneminde akıntı da olur,merak etme yaşadıkların doğal..ama ayaklarını sıcak tut canım bugünlerde yorma kendini tüplerin açık hemen üşütürsün, hem belkide döllenme oluyodur içerde inşallah, o yüzden dikkat et biraz...

hoşgeldin kuzum nasılsın....
günaydın fıstıklar nasılsınız?:16::16: yarın doktor randevumuz var çok heyecanlıyım :49::nazar::16:
inşaallah güzel haberlerle dönersin..

aamiiinnnnnnnn:16::16::16::16:

Hayırlı günler kızlar,

Ben dün akşam itibariyle bu ay da hamile olmadığımı anladım. Sabah kalktım hastaneyi arayıp yarın sabaha randevumu aldım. Yani yeni bir bursa serüveni başlıyor bizim için. 4.tüp bebek denememiz olacak. Dualarınızı eksit etmeyin. İnşallah bu sefer güzel yumurtalarım olurda bebeklerimize kavuşuruz.

canım çok üzme kendini,inşaallah bu kez yüzün güler bebeğin gelir ...

aminnnnnnn çok güzel bir dua..nasilsin saracim?

iyiyim tatlım sen nasılsın

her dedikleri tutsa,,,

inşallah bu ay önce göbişin sonra kucağın dolar canım

Hayırlı günler kızlar,

geçmiş olsun canım inşallah bu ay gelir bebeğin

dedin ben biliyomm:1::1:

inşallah ondandırrrr yaa hayırlısı
bugün yolculuk varr
heyecan varmı??
:52::52::52: hemde nasılllllllllllllllllll 1 senedir görmediğim kardeşimde bursadan adanaya geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:32::32::32::32:
günaydın hpimize mutlu,sağlıklı ve hayırlı bir gün diliyorum:16::16::16::16:
:34::34::34::34::34:
hayırlı yolculuklar diliyorum sana canım iyi haberlerle çabuk gell:54::54:
teşekkür ederim canımmmmm :10::10:
hayırlı haberlerle gelirsin canım inşallah
:10: evet canım kısmetse geliyommmmm:12::12::12:
Hayırlı günler kızlar,

canım bu işe başlamadan mutlaka o sana dediğim karışıma başla tahlil yaptır ilacı yollasınlar
dediğimi yap pişman olmayacan bak vesile olacam bebeğin gelecek inan bana :16::16::16:

bilgisayarımm geldı kızlarrr.. basagımmm oglun olcakmıs hadı gozun aydın hayrlı bır evlat olsun ınsallah.. benımde adetım 5 gun gctı ama benm hep duzensızz sıvılce cıktı yuzumde ama bıde ıdrar rengı ılk kez boyle koyu usuttum mu ne.. test yapmıcam negatıfı gorup aglıyorum .) kesın bır haftaya olurum adet :)

SANA ÇOK ÜZÜCÜ BİR HABERİM VARRRRRRR
TÜM İŞLERİMİ HALLETTİM OLİŞİN PİPİSİDE İYİLEŞMİŞ :nazar::nazar:
EVE GELİRKEN TELEFONUMDAKİ İNTERNET PAKETİMİDE YENİLETTİM :12::12:
SENİN ADINA ÜZGÜNÜM
KENDİ ADIMA SÜPERİMMMM:21::21:
HADİ KIZLAR GÖRÜŞÜRÜZ ALLAHA EMANET OLUN
HAYIRLI HABERLER VERİN
HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN İNŞALLAH AMİNNNNNNNN:54::54::54::54::54:

Back
X