• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:110: :40:

şu smileyin suratını yirim ben yaaaaa

nasıl da benzetmişler insan mimikine:9::9::9:

İyi akşamlar kızlar...
Sara_28 bu topiğe takılıyor diye biliyorum özledim kendisini bi yazayım dedim:16:

Ohhh ellerine saglik canim sen test yaptinmi bitkisel karisim icin

Dün yaptırdım canım fsh 12 çıktı doktorada gittim dün klomen başladım hayırlısı. pzt.adamı arayacağım. Bu arada dün yolda bir bio enerji uzmanıyla tanıştım. yarın da eşimle birlikte ona gidicez. adam ben bir muayene edeyim söylerim size olup olmayacağını dedi bilmiyorum valla her yerden saldırıyorum birinden biri vesile olcak allahın izniyle.

Dün yaptırdım canım fsh 12 çıktı doktorada gittim dün klomen başladım hayırlısı. pzt.adamı arayacağım. Bu arada dün yolda bir bio enerji uzmanıyla tanıştım. yarın da eşimle birlikte ona gidicez. adam ben bir muayene edeyim söylerim size olup olmayacağını dedi bilmiyorum valla her yerden saldırıyorum birinden biri vesile olcak allahın izniyle.
Saldir canim ama bendeki kur denendi onaylandiiiii insallah hadiiii bakalim
çünkü ilgisiz umarsız karılarsınız daondan. insan accık merak eder soarardı bişiler:20::20:

Ne ilgisizligi sacma sorular sormadikk hee su kirlendi camur akti dese ne olacak

hayır kirlenmiyo ama genede ben 2 defa degıstırdım canım benım duvarlarım temızdı el degmemıs mıs gıbı :12::12: ama tozluydu

:46::46::46::46::46::46::46: :30::30::30: buda guzelll

kızlar ben su kullanırken biraz çekiniyorum.

hemen pis karı dmeeyin bana.

su faturasını düşünüğüm için değil. su yun tükenebileceği ihtimali beni korkutuyo. ya sularımız biterse Allah korusun

Back
X