• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

adetin 9. günü çarpışma
adetin 11. günü çarpışma
adetin 13. günü 2. çizgi silik çarpışma var
adetin 14. günü 2. çizgi koyuya yakın çarpışma var
adetin 15. günü 2. koyu çizgi çarpışma var
adetin 16. günü 2. koyu çizgi çarpışma yok
adetin 17. günü silik 2. çizgi çarpışma yok
adetin 18. günü çarpışma var

anlıcanz durum bu asıl günler pek çarpışma yok sizce durum ne olur

selam kizlarr ben bayag yogunum sınava girdim kpss ye sonra gezmeye gittim şimdide misafirim var yemekli bi bakım dedim....öpüyorum hepinizi...

zamanla insan el alışkanlığı kazanıyorr
bide benim evim genelde hep kalabalık oluyor ve hep kontrolü elimde tutmak zorunda kalıyorumm
insan yaptıkça işin kolayını öğreniyorr
ben öğrendimm artıkk,, sende öğreneceksin heleki bebek doğsun daha da pratikleşeceksinn
ve her şeyin düzenli olaacak çünkü yetişmeme riski oluyorrr
tamam bende ufak işlerimi halledeyim o zamna
ama ben gece yokum kocam evde
evet haklısın o yüzden çalşıyo olsam daha çabuk ve düzenli yapardım biliyorum çünkü evde olduğum için ve işimde olmadığı için acele yetiştirmek zorunda değilim yayıla yayıla iş yapınca içinden çıkılmıyo. zamanla alşcam:9::9:
vardiya mı değişti:31:
gunaydın kızlar nasılsınz:21::21: benım ıcın sıkıcı bır pazar gunu:43: dun akşam kocısımle kavga ettık.. bana kaç aydır adalar sozu verıyo bende bu ay hevesle beklıyom neymış karsıda baska bıyer varmış oraya gıdelımmış kahvaltıya ordan onun arkadaslarına gıdermısız ırdan aılesını zıyaret edermısız:20::20: sabah gelıcem eve hazır olursun dedı tabı öle pat dıye değil benı ıkna etmeyede calıştı butun gun ama tavrımı korudum bu sefer.. madem benım dedığım olmuyo onun dediğide olmucak:47::47::47: zaten doğum gunum gectı evlılık yıldonumum gectı bıtane cıcek almadı kazma:19::19::19::20::20: kafasına vuruyom hergun artık bende madem o benım ıstedıklerımı yapmıyo bende yapmıcam.. akşam kahve ıstedı yapmadım bundan sonra öle ben bı dedığını ıkı etmıyom o benı poposuna takmıyo:51::53::18::ssz::ssz: elmı yaman beymı yaman gorcez bakalım.. zaten bı sut kardesım var oda aramıyo aylardır kendı hamıle kaldıya bana destek cıkmıyo onada faceden msj attım doktum ıcımdekıler düşmez kalkmaz bı allah doğumda ıhtıyacı olur bana baksın herkes basının caresıne artık:41::41: bugun dumanlar basımdan tutuyo tahmın edersenız ki:ssz::ssz::ssz::ssz: öptm hepınızı:54::54:
abovvvvvvvv ne çok sorunun varmş karııııı:30::18:

tamam tamam telafi ederim sözartık buralardayım :52::52:hayırlı hafta sonları bebeler ne var ne y ok :31::31:
:16::16::16::16::16:
mutlu pazarlarlar kızlarr
nasılsınız burası yanıyor bugün...nerelerdesiniz hepiniz gezmeyemi gittiniz:50::50:
:50::50::50::50:
:57::57::57:
adetin 9. günü çarpışma
adetin 11. günü çarpışma
adetin 13. günü 2. çizgi silik çarpışma var
adetin 14. günü 2. çizgi koyuya yakın çarpışma var
adetin 15. günü 2. koyu çizgi çarpışma var
adetin 16. günü 2. koyu çizgi çarpışma yok
adetin 17. günü silik 2. çizgi çarpışma yok
adetin 18. günü çarpışma var

anlıcanz durum bu asıl günler pek çarpışma yok sizce durum ne olur
:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:
selam kizlarr ben bayag yogunum sınava girdim kpss ye sonra gezmeye gittim şimdide misafirim var yemekli bi bakım dedim....öpüyorum hepinizi...

çalşkannnnn arkideşimizzzzz:46::46:çöocukta yaparım kariyerde diyorrrrr:21::21::21::21:

kardelende çocuk yaptı ama kariyer yapamadı:1::1::1:üniv. sınavına girmişti:110:

Son düzenleme:
kocamda kedim diye sever beni:1:
hem kül kedisi daha sonra sinderalla oluyor kötü bişey değil yani:21:
benim için iyi oldu sayfalar fazla birikmedi zaten ben eve geldim komşumda 20 dk sonra geldi okuyamayacaktım:31:

sindirellenın özü külkedisi ama:110:bu komşunun halıları ne zaman kuruycak:31::31:

basligii okudum ve diyorum kiiiiiiiiiii

INSALAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH :))) hayirlisiyla hayirli zamanda enn hayirli bebisler bizim olsunnnnnnnn ....:21::21::21::21:

sindirellenın özü külkedisi ama:110:bu komşunun halıları ne zaman kuruycak:31::31:

olsun külkedisi olmak kötü bişey değil sonrasındada prensle evleniyor:21:
kurudu dün akşam topladı halıları benim odaya attı aceleyle,,,gece 12 den sonra ablası geldi çünkü bugünde pikniğe gittiler artık bugünde halıları almaya geliyorum diye gelir:31:
neyse ben ben çıkıyorum şimdi bi dolaşayımda geleyim :10:

sara dan da ses çıkmıyo:18:

merhaba başakcım nasılsın ben çok yoğun bi hafta sonu geçirdim

kayınpederimin ölüm yıldönümü nedeniyle evde yemeki Kuran - ı Kerim okuttuk bugünde yufka ekmek açtık

çok yoruldum şimdi eve geldim hemen uyuyacam

merhaba başakcım nasılsın ben çok yoğun bi hafta sonu geçirdim

kayınpederimin ölüm yıldönümü nedeniyle evde yemeki Kuran - ı Kerim okuttuk bugünde yufka ekmek açtık

çok yoruldum şimdi eve geldim hemen uyuyacam

allah kabul etsin cnmmmm
allah rahmet eylesinnn

bengisu nereleresin sennn
nasılsınn

Yaa niye kimse yook ne güsel fıysat bulmuşum gelmişim ama konuşcak kimse yoook :14::14: neysem ben kendimi anlatayımda beni meyak etmeyin o yazdığım gün neyseki doktorun yazdığı çatlatma iğnesini zar zorda olsa bulduk vuruldum 36 saat sonra halvet didi eytesi gece onuda yaptık :23: bakalım inşallah olmuştuy bebişim bugün gene halvet vay :23: nooluy noolmas geç yumuytluyom zaati bugünde yapemde işimi garantiye alam ay çatlıyom meraktan yaa 20 milim olmuştu yumoşum ilk defa acaba çatladımı bebişim gelicekmi diye ben çatlayacam buydaa :26::18: ay eykenden öğyenmemin bi yolu yokmuki bazen ovulasyon testiyle belli oluyo ya acaba yapsam yumurtlama dönemindeyim diye çıkaymıki bebişim 2 güne 1 yapsam sürekli pozitif çıkaysa belli oluy yaani dimi amaaa :26::18: off neyse yaa geyçi pek ümidim yok ama inşallah tez zamanda gelir bebeğim hayırlısı olur inşallah hakkımızda :16::16: ee sizden neler var neler yok bu arada size kızgınım son yazdığımdan bu yana birinizde dememişsinizki bu kız iğnesini buldumu vurundumu acaba yumoşu çatlayıpta hamiş kalacakmı diye çok ayıp çoook darıldım vallaaa :19::63: (Bu arada başakcım lafım sana diil attığın msjlar için teşekkürler canım :16::21: beni bi sen merak etmişsin anlaşılan şööyle bi baktımda kimse benden bahsetmemiş bileeem ağlayılı işteee.. :14:) neysem benden habeyley böyle meyak etmemişsiniz geyçi pek ama ben yinede anlatiim didim bu arada sağ yumoşumdaki kistleyin en büyüğü 4milimmiş solumdaki kistleyimde 5 milimmiş sağdaki yumoşum 20 milim olmuş diyince şaştım kaldım ilk defa okaday büyüdü ordaki hemşirede çıkarken güldü boş geçirme bu zamanlarını çalış didi bende bu kadar büyümemişti daha önce kistlerde küçülmüş heralde soğan suyumu işe yaradı acaba didim oda belkide didiiii :23::1: ben bi sırıtarak çıktım ordan benimki diyo nooldu ne sırıtıyon didim böyle böyle çatlatma iğnesimi istesim naapsam didim işimi şansa bırakmayım diyee oda tutturmuş ben çatlatırım merak etme diyeee :23::60: ben genede yazdıydım sonunda buldukta vuyunabildim :1: bakalım biz elimizden geleni yaptık yapıyozda gerisi allaha kalmış :16: bu ay olmazsa gelecek ay güzeelcene yapcam soğan suyumu yaa taşınmayla uğraşmaktan anca 12 gün falan içebildim ondada akşamları pek uyamadım klomenle glukofenimide doğru düzgün kullanamadım unuttum hep doğru düzdün kullansaymışım daha çok büyürdü heralde yaa neysem kısmetimizde varsa bu ay her halukarda gelir bebişimiz :16::16: ay ne çenem düştü yaa neyse susamda gidem bari sonra görüşürüz hoşçakalııın :3::21::21:

allah kabul etsin cnmmmm
allah rahmet eylesinnn

bengisu nereleresin sennn
nasılsınn

aa mood ne ara geldinde gittin kız seen ben destan yazarkenmi yoksam :1::1: haa bu arada küsüm size konuşmuyom işte hıh :19::19::63: çok meyak ediyosanısda söyliim çankıyıdayım haylaa peyşembe dönceem :63: hıh işteee küsülü sizeee hepiniseee unuttunus beniiii..ağlayılılaaaay....:14::14::14:

aa mood ne ara geldinde gittin kız seen ben destan yazarkenmi yoksam :1::1: haa bu arada küsüm size konuşmuyom işte hıh :19::19::63: çok meyak ediyosanısda söyliim çankıyıdayım haylaa peyşembe dönceem :63: hıh işteee küsülü sizeee hepiniseee unuttunus beniiii..ağlayılılaaaay....:14::14::14:

yok kızz arada kulakların çınlatıldıı hani taşınma işin war ya senin oyüzden
nasılsın biittimi işlerinnn

evet haklısın o yüzden çalşıyo olsam daha çabuk ve düzenli yapardım biliyorum çünkü evde olduğum için ve işimde olmadığı için acele yetiştirmek zorunda değilim yayıla yayıla iş yapınca içinden çıkılmıyo. zamanla alşcam:9::9:
vardiya mı değişti:31:

abovvvvvvvv ne çok sorunun varmş karııııı:30::18:

:50::50::50::50:

:57::57::57:

:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

çalşkannnnn arkideşimizzzzz:46::46:çöocukta yaparım kariyerde diyorrrrr:21::21::21::21:

kardelende çocuk yaptı ama kariyer yapamadı:1::1::1:üniv. sınavına girmişti:110:

bak bak bak,nasılda arkamdan atılıyo,gelmem sandın de mi,hain kadın:36:
bi kere ben ygs yi kazandım,lys ye girmeye hakkım vardı,ve de girdim,hemide doğuma üç gün kala,sonra bi sınavım daha vardı ama doğumu yeni yaptığım için gidemedim,yani ufak ta olsa bi umutla üniversiteli olcam,en azından açıköğretimi garantiledim,naaaaaaaaaaaaaberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:19:

kizlar iyi aksamlar. size sorum var lutfennn hanimlar bi bakinn cevaplayinn vallaha yoksaaa gelirim oraya haaa ( her nereysee ora )))) beni dinleyin lutfencik..ben bu hsg cekildim, temiz cikdi sukur, ve bu ay ilacsiz falan kendiluyimden yumos buyudu ve catladi, bende deyerlendirdim )))) yumurtlama gunumden 3gun sonra yani bugun acayip bel agrilarim basladi, halsizlikde ayrica..sizzz hamileee karilarr bana bakin simdi, hamile kaldiginizzz ay boyle bi sey yasadinizmi ? yani bu bir belirti ola bilirmii ? adetime 12 gun var yaaa, 3gun oncede yumurtaldim :(((( cevap cevap cevap cevapppp

Back
X