• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

o deliği tıkıyacağım zatenn
bakalım nolcek o zamann

aa bak hakkımı yeme hayatta ucuza satmam
ucuza gidecek mala aracılık yapmam...
kar payımı kurtarmadan satışa girmem
merak etme iyi paraya gittinnn

ege kesin de önüne arkasına ne eklerr benn bilmemmm

ay evet o şimdi hormonların elinde dimiii

:53::53::53::53::53:

:19::19::19::19::19::19:
:20::20::20::20::20::20::20:

:99::99::99::99::99::99::99::113::113::113::113::113::113::113:

ayyy evet yaaaaaaaa:16::16: çooook sevinmiştim daha dün gibi :29:
bana ne oluyosa :110:

burda birinin başına kötü bişi gelince nasıl üzülüyor dimi??
yada güzel bi haber olunca nasıl seviniyoruzz..
beraber heyecanlanıyoruz,beraber bekliyoruzzz
buradaki duygular ve birliği seviyorum bendee

bana ne oluyo diyoz ama içten içe seviniyoruzz işteeeeee

kız bizde herzaman var sen otur haline yan artık 15 günde bir mi ayda bir mi bilemem :110:
benim için gece gündüz farketmez kociş dayanamamış taaa yanıma koşmuş gelmiş :110:
:23::23:

yanlız dikkat et görmemişin bir oğlu olmuş olmasın :9::9:
olişin başına bir iş getirme deli karı ne yaptın bebek hareketlerin düzeldimi

:53::53::53:sabah akşam mı.

evet yani biraz çoğaldı gibi. ama internette şun okudum bebek büyüdüğü için artık doğmuş bir bebek gibi daha fazla uykuya dalıyormuş. o yüzden olabilirmiş

Son düzenleme:
kocam yemiyoo dedimmmmmm ben demedimmmmmm:95::95::95::95:

ben kendime ayrı olarak yemek yapıyorum. hatta bi ara yaptığım taze fasülyenin miktarını göstercektim size. tek ben yediğim için azıcık yapıyorum :50:

ama ben mevye, yemek, ayran yoğurt fındık cevizzz karpuzzz ne bulursam yiyom:125::125: kocam bu saydıklarımın hiç birini yemiyo:50:
sen yiceksin zaten yemek zorundasın :110:
:53::53::53::53::53:

:19::19::19::19::19::19:
:20::20::20::20::20::20::20:

:99::99::99::99::99::99::99::113::113::113::113::113::113::113:
:9::9:
burda birinin başına kötü bişi gelince nasıl üzülüyor dimi??
yada güzel bi haber olunca nasıl seviniyoruzz..
beraber heyecanlanıyoruz,beraber bekliyoruzzz
buradaki duygular ve birliği seviyorum bendee

bana ne oluyo diyoz ama içten içe seviniyoruzz işteeeeee

:16: evet yaaa günlerce sevinmiştim eşime bile başak hamileymiş demiştim :53::53:
oda başak kim yaa demişti ama şimdi tanıyor deli karıyı :9:

niye mutlu oldun anlamadımm????:44::44::44:

-----------------------

insan inanamıyor dimi??:31::31::31:
içinde yavrun var ,,artık onun adı varr,,,o da bir canlı ve 4 ay sonra kucağında olacak inşallahh:21::21::21::21::21:

bide topikimizin bebeki kızımm basarım yeğenimi ben bağırcığımaaaaaaaaaa:16::16::16::16:

evet inanamıyo insan. bazen kendimden şüphe ediyom acaba hamile miydim ben diye.

doktor kontrolünde ultrasondan bakınca doktor içim rahatlıyo. demekki doktor bile bebeği gördüğüne göre doğru diyorum:1::1::1:

Alahh ım kendi bebeğini de basarsın tez zmanda inşallahhh bağırcğınıaaaaaaa

:53::53::53:sabah akşam mı.

evet yani biraz çoğaldı gibi. ama internette şun:30: okudum bebek büyüdüğü için artık doğmuş bir bebek gibi daha fazla uykuya dalıyormuş. o yüzden olabilirmiş

oo şimdi herşeyden etkilenir mesela benimkisi çok gürültülü ortamdan rahatsız olur dan dan vururdu sessiz ortama gidince sakinleşirdi
ee yeride daralıyor günden güne sen kendini fazla yormayacaksın sıcaktan bunaldıkça duş al uykuna ve beslenmene dikkat et
ikide bir aynı şeyleri sölettirme bana cam felanda silmeye kalkma :kkk:

haklıısn erenayım,inşallah hakeden birine denk gelirimde birsürü çocuk yaparıs :)
ailem yanımda çok şükür sağlıklıyız..atlatıcaz işte Allahın izniyle..
yanlış hesap bağdattan döner misali bende yaptığım yanlıştan dönüyorum,öyle çok abartılı bir acı yaşamıyorum şuanda..
sizlerinde desteğiyle çook moralliyim canımm:)

ne tedavisi canım?aşılamamı yapacaksınız?

yolunda canım yolunda..yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik diyelim:)haber bekliyorum bizimkinden,yoğunum fln demişti

arar bu aralalar...gidip kökünden halledicez artık..umarım son dakka pişmanım falan moduna girmez:9:valla ayağımın altına aldığım gibi ezerim hamam böcüğüüünüü:9:

hakkında hayırlısı olsun canım Allah yardımcın olsun

canım doktor dediki hani küçükken düşerizde dizimiz yara olur....annemizde merhem sürer yaraya daha çabuk iyileşir ya..
sende bu bu ilaçla yaranı merhem sürererk iyileştirecen dedi...ilaçsızda atlatırsın pek tabi dedi ama ilerde izi kalmaması için daha sağlıklı olmak için kullanmanı öneriyorum dedi..başlarda bünyem tepki verdi ilaca ama alıştım şimdilik..
8-10arası kullanmam gerekiyormuş..zaten yakında kontrolum var bakacak yeni durumuma:)enson gittiğimde kadına 2 saat ağlamıştım:)şimdi içimden ağlamak gelmiyor bile...
sizinde desteğinizi inkar edemem başağım..iyiki varsınız ama bazen yanlız kalmakta iyi geliyor..arada uğrarım şimdilik...
demek oğluşun oluyor hee:)maşallah canımm...iyi yaa..büyüğü erkek olsun ikinci kız olunca abilik yapar ona:)
sağlıkla kucağına alman için dua ediyorum canım,korkma sakın,tam tersi keyfini çıkar bu sürecin..doğum bile bambaşka güzellikleri barındırıyor..doğıururkende keyfini çıkar ttalım:)
inşallah sendende güzel doğum hikayeleri dinleriz başakçımmm:16:

egeee ismi çok ttalı yaa:)ama bu ara çok duyuyorum demeden geçemicem:9:

inşallah erenayımm seninkide hemen egenin peşinden gelir birlikte büyütürsünüz bebişlerinizi canım:):emir_bebek::emir_bebek:
inşallah dolunayımm
benim bebeğim olsunda ben beklerimm varsın ege benimkine abilikk yapsınnn
:kkk::kkk: görürlerse sölerler :110:

:16::16: bende bağrıma basarım :21:
ama deli karı elletmezki bizee :19::19:
zati o çocuğa nasıl bakacağını çok merak ediyorum :27:
yeğenimiz olacak herhalde yardım ederiz başaka
bi gün sen bigün ben sırayla gideriz yardımaaaa
kocam yemiyoo dedimmmmmm ben demedimmmmmm:95::95::95::95:

ben kendime ayrı olarak yemek yapıyorum. hatta bi ara yaptığım taze fasülyenin miktarını göstercektim size. tek ben yediğim için azıcık yapıyorum :50:

ama ben mevye, yemek, ayran yoğurt fındık cevizzz karpuzzz ne bulursam yiyom:125::125: kocam bu saydıklarımın hiç birini yemiyo:50:

ye annem ye çocuğa besin gerekkk

inşallah dolunayımm
benim bebeğim olsunda ben beklerimm varsın ege benimkine abilikk yapsınnn

yeğenimiz olacak herhalde yardım ederiz başaka
bi gün sen bigün ben sırayla gideriz yardımaaaa

ye annem ye çocuğa besin gerekkk

kız ben gidersem kırk gün kalırım kırkını çıarmadan gelmem :19:
anasıda gelecekmiş onunlada saç başa gireriz artık hiç bişeyi beğenmem :9:

evet inanamıyo insan. bazen kendimden şüphe ediyom acaba hamile miydim ben diye.

doktor kontrolünde ultrasondan bakınca doktor içim rahatlıyo. demekki doktor bile bebeği gördüğüne göre doğru diyorum:1::1::1:

Alahh ım kendi bebeğini de basarsın tez zmanda inşallahhh bağırcğınıaaaaaaa

bende inanamıştımm 5 ay boyunca allahım gerçekmi diye sormuştum hep kendime
ultrason resimleri bile inandırıcı gelmiyoduu
hatta doğumdan sonraki gün uyandımm
baktım karnımda kıpırtı yokk
aa rüyaymış dedimm:1::1::1:
ne güzeldi ama sonu kötü bitti dedim :31::31::31:
ama kafamı çevirip komidinin üzerindeki çorapları görünce dünyam başıma yıkılmıştı:31::31::31:
inşallah kankamm
ege oğlumuz (olursa)benim yavrucuğumun abisi olcek ne komik dimi başak :42:

bende inanamıştımm 5 ay boyunca allahım gerçekmi diye sormuştum hep kendime
ultrason resimleri bile inandırıcı gelmiyoduu
hatta doğumdan sonraki gün uyandımm
baktım karnımda kıpırtı yokk
aa rüyaymış dedimm:1::1::1:
ne güzeldi ama sonu kötü bitti dedim :31::31::31:
ama kafamı çevirip komidinin üzerindeki çorapları görünce dünyam başıma yıkılmıştı:31::31::31:
inşallah kankamm
ege oğlumuz (olursa)benim yavrucuğumun abisi olcek ne komik dimi başak :42:

canım Allahım o günleri bir daha yaşatmasın inşallah
bende 3 defa kendi ayağımla çıktım kürtaj masasına :5:
ama Haktan hayırlısı diyorum sende üzülme tamammı üzülmemek elde değil
biliyorum yıllarda geçse hep kalbimizin ve aklımızın bir köşesinde kalacak :31:

canım doktor dediki hani küçükken düşerizde dizimiz yara olur....annemizde merhem sürer yaraya daha çabuk iyileşir ya..
sende bu bu ilaçla yaranı merhem sürererk iyileştirecen dedi...ilaçsızda atlatırsın pek tabi dedi ama ilerde izi kalmaması için daha sağlıklı olmak için kullanmanı öneriyorum dedi..başlarda bünyem tepki verdi ilaca ama alıştım şimdilik..
8-10arası kullanmam gerekiyormuş..zaten yakında kontrolum var bakacak yeni durumuma:)enson gittiğimde kadına 2 saat ağlamıştım:)şimdi içimden ağlamak gelmiyor bile...
sizinde desteğinizi inkar edemem başağım..iyiki varsınız ama bazen yanlız kalmakta iyi geliyor..arada uğrarım şimdilik...
demek oğluşun oluyor hee:)maşallah canımm...iyi yaa..büyüğü erkek olsun ikinci kız olunca abilik yapar ona:)
sağlıkla kucağına alman için dua ediyorum canım,korkma sakın,tam tersi keyfini çıkar bu sürecin..doğum bile bambaşka güzellikleri barındırıyor..doğıururkende keyfini çıkar ttalım:)
inşallah sendende güzel doğum hikayeleri dinleriz başakçımmm:16:

egeee ismi çok ttalı yaa:)ama bu ara çok duyuyorum demeden geçemicem:9:

inşallah erenayımm seninkide hemen egenin peşinden gelir birlikte büyütürsüuyosun nüz bebişlerinizi canım:):emir_bebek::emir_bebek:

çokmu duyuyosn inşallh ben duymam:36::36:koymam haa vazgeçerimmmmm.
cnm çok sağol benmde dualarımdasın:16::16::16::16: inşalah kankamda doğurur benden hemen sonra

Back
X