- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
- 448
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/400692-iste-simdi-plnhsynin-evi.html
of işte buuuuuuuuuuu
bu eve aşerdimmmm
of işte buuuuuuuuuuu
bu eve aşerdimmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
abovv nasıl uyuycannnnnnnnnn
evet inşallah bi daha o şekilde dua etmene gerek kalmaz
iyilik annem uykum geldiiya kocam da yok uyuyamam o gelmeden. offff napçam yaaaaaaa![]()
inşallah...
kocan kaçta gelecek
kız sevinç çıkarabildinmi pas lekesini
yoksam çarpışmaya çarpışmaya pas tuttunuz da onumu çıkarmaya çalşıyosunt![]()
bende iyim kızlarr kociş ewe yokk tekim bu gece sabahlar olmasınnn
sizler nasılsınızz
nie kızzz tek kalmaktan korkmuyorum allaha şükürrr
sen korkuyorsun sanırımmm
bak belki biliyorsundur ama bildiğim we uyguladığım şeyi aktarim sizede
gece yatağımıza yattığımızda 21 kere besmele ,1 ayetel kürsi,1 fatiha ,3 ihlas,1 felak,1 nas okuyorsunuz we allaha sığınıp uyuyorsunuz bunlar bütün kötülüklerden koruyor korkmana hiççç gerek yok cnmm allahın izniylee.....
allahtan alışkınımda yoksa eşimin işi dolayısıyla çoğu gece tek kalıyorumm pek koymuyoo hatta bazen kafamı dinliyorum bariii![]()
:60.
işimi bitirdim geldim hadi bakalım sabahlar olmasın![]()
nazo kocan ekmek alsn gelirken koca toto tüm ekmekleri bitirmişindir sen![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/400692-iste-simdi-plnhsynin-evi.html
of işte buuuuuuuuuuu
bu eve aşerdimmmm![]()
almasın bizim ev pek ekmeksiz kalmaz merak etme çünkü donrucuda ekmek herzaman var dün arkadaşın köyüne gitmiştik kaynanasıda köy ekmeği yapmış ondanda koymuş
hem ben bugün evde hiç ekmek yemedim kahvaltıya kardeşime gittim akşamda makarna yaptım zaten pek ekmek yemem ben
bazen bir ekmeği eşimle 4..5 günde anca bitirebiliyoruz
güzelmiş sade we şıkk
uff bende kiracıyım ya özellikle perdelerimi istediğim gibi alamadım gerçi yine özel diktirdim fln ama kendi ewimize çıkınca istediğim modelde yaptırcam we oturma odamıda değiştircemm inşallah 1 sene sonra kısmet olurr
bu sabahlar olmasın iyi bişimi demek yoksam kötümü
moodcum bu arada 21 besmelei biliyorm evettttt. birden seninde sayısını bilmene şaşrdm![]()
ne bileyim mood yazmış bende olmasın dedim ben zaten kullanım dışıyım sabahlar olsa ne olur olmasa ne olur
bende biliyorum neden şaşırdın hatta yattığım yerden parmaklarımla sayıyorum okuduğum duayı bazen 50 okumaya çalışıyorum ama genelde uyuyakalıyorum 50 yi tamamlamadan
güzelmiş sade we şıkk
uff bende kiracıyım ya özellikle perdelerimi istediğim gibi alamadım gerçi yine özel diktirdim fln ama kendi ewimize çıkınca istediğim modelde yaptırcam we oturma odamıda değiştircemm inşallah 1 sene sonra kısmet olurr
bayatlar
gece uyumadan 21 sabah kalkınca 19 kere çekilir besmele. ne bilim bitek ben biliyom sandım heralde
bende yatarken tesbih kullanıyom yoksam karışıyo parmaklarım
cnm wesweseden dolayı oluyo bu durumannem ben oturmaktan korkmuyomda uyumaya çalşma pozisyonuna gecemiyom. gözümü kapamak istemiyom![]()
neden şaşırdın kii anlayamadım açıklarsan sewinirimmmoodcum bu arada 21 besmelei biliyorm evettttt. birden seninde sayısını bilmene şaşrdm![]()