• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

abovv nasıl uyuycannnnnnnnnn

nie kızzz tek kalmaktan korkmuyorum allaha şükürrr
sen korkuyorsun sanırımmm
bak belki biliyorsundur ama bildiğim we uyguladığım şeyi aktarim sizede
gece yatağımıza yattığımızda 21 kere besmele ,1 ayetel kürsi,1 fatiha ,3 ihlas,1 felak,1 nas okuyorsunuz we allaha sığınıp uyuyorsunuz bunlar bütün kötülüklerden koruyor korkmana hiççç gerek yok cnmm allahın izniylee.....
allahtan alışkınımda yoksa eşimin işi dolayısıyla çoğu gece tek kalıyorumm pek koymuyoo hatta bazen kafamı dinliyorum bariii:9:

nazo kocan ekmek alsn gelirken koca toto tüm ekmekleri bitirmişindir sen:31:

Son düzenleme:
nie kızzz tek kalmaktan korkmuyorum allaha şükürrr
sen korkuyorsun sanırımmm
bak belki biliyorsundur ama bildiğim we uyguladığım şeyi aktarim sizede
gece yatağımıza yattığımızda 21 kere besmele ,1 ayetel kürsi,1 fatiha ,3 ihlas,1 felak,1 nas okuyorsunuz we allaha sığınıp uyuyorsunuz bunlar bütün kötülüklerden koruyor korkmana hiççç gerek yok cnmm allahın izniylee.....
allahtan alışkınımda yoksa eşimin işi dolayısıyla çoğu gece tek kalıyorumm pek koymuyoo hatta bazen kafamı dinliyorum bariii:9:

annem ben oturmaktan korkmuyomda uyumaya çalşma pozisyonuna gecemiyom. gözümü kapamak istemiyom:50:

moodcum bu arada 21 besmelei biliyorm evettttt. birden seninde sayısını bilmene şaşrdm:1:

nazo kocan ekmek alsn gelirken koca toto tüm ekmekleri bitirmişindir sen:31:

almasın bizim ev pek ekmeksiz kalmaz merak etme çünkü donrucuda ekmek herzaman var dün arkadaşın köyüne gitmiştik kaynanasıda köy ekmeği yapmış ondanda koymuş
hem ben bugün evde hiç ekmek yemedim kahvaltıya kardeşime gittim akşamda makarna yaptım zaten pek ekmek yemem ben
bazen bir ekmeği eşimle 4..5 günde anca bitirebiliyoruz

almasın bizim ev pek ekmeksiz kalmaz merak etme çünkü donrucuda ekmek herzaman var dün arkadaşın köyüne gitmiştik kaynanasıda köy ekmeği yapmış ondanda koymuş
hem ben bugün evde hiç ekmek yemedim kahvaltıya kardeşime gittim akşamda makarna yaptım zaten pek ekmek yemem ben
bazen bir ekmeği eşimle 4..5 günde anca bitirebiliyoruz

:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:bayatlar

:9::9::9:
güzelmiş sade we şıkk

uff bende kiracıyım ya özellikle perdelerimi istediğim gibi alamadım gerçi yine özel diktirdim fln ama kendi ewimize çıkınca istediğim modelde yaptırcam we oturma odamıda değiştircemm inşallah 1 sene sonra kısmet olurr

inşalllah cnm hepsi olur zamanla genciz dimi:21:

bu sabahlar olmasın iyi bişimi demek yoksam kötümü

ne bileyim mood yazmış bende olmasın dedim ben zaten kullanım dışıyım sabahlar olsa ne olur olmasa ne olur

moodcum bu arada 21 besmelei biliyorm evettttt. birden seninde sayısını bilmene şaşrdm:1:

bende biliyorum neden şaşırdın hatta yattığım yerden parmaklarımla sayıyorum okuduğum duayı bazen 50 okumaya çalışıyorum ama genelde uyuyakalıyorum 50 yi tamamlamadan

ne bileyim mood yazmış bende olmasın dedim ben zaten kullanım dışıyım sabahlar olsa ne olur olmasa ne olur

bende biliyorum neden şaşırdın hatta yattığım yerden parmaklarımla sayıyorum okuduğum duayı bazen 50 okumaya çalışıyorum ama genelde uyuyakalıyorum 50 yi tamamlamadan

:1::1::1:gece uyumadan 21 sabah kalkınca 19 kere çekilir besmele. ne bilim bitek ben biliyom sandım heralde:1::1:

bende yatarken tesbih kullanıyom yoksam karışıyo parmaklarım

:9::9::9:
güzelmiş sade we şıkk

uff bende kiracıyım ya özellikle perdelerimi istediğim gibi alamadım gerçi yine özel diktirdim fln ama kendi ewimize çıkınca istediğim modelde yaptırcam we oturma odamıda değiştircemm inşallah 1 sene sonra kısmet olurr

inşallah en azından umudun var kendi evinde istediğin gibi alırsın herşeyini

:1::1::1:gece uyumadan 21 sabah kalkınca 19 kere çekilir besmele. ne bilim bitek ben biliyom sandım heralde:1::1:

bende yatarken tesbih kullanıyom yoksam karışıyo parmaklarım

kocam ne yapıyon der ona farkettirmeden parmaklarımla sayıyorum ben

annem ben oturmaktan korkmuyomda uyumaya çalşma pozisyonuna gecemiyom. gözümü kapamak istemiyom:50:
cnm wesweseden dolayı oluyo bu durum :50:

neden şaşırdın kii anlayamadım açıklarsan sewinirimm :110::110::110::63::63: bunu müslüman olan içinde din ilgisi olan herkes bilirr yanee :34:

kızlar siz yüksek sesle sohbet edin ben yatak odama gidiyom uyumaya çalşıyım ev sessiz kalmasın ninnim olunj benim.

derken kapı açılşdıııııııııı oleyyyyyyyyyyy

Back
X