Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar göbişimi ekledim bakabilirsiniz :)
yeşil senin oğlunmu olcaktı canım, oğlana benziyo çünkü göbişin!!!
basak ya bende klomen kullandım bu ay tedırgın edıyonuz benı kıst mıst deyıpte:26::26: zaten daha yumurtlama akıntılarıma kavusamadım yarın doktora gıtcvem klomensız dahamı ıyıydım ne![]()
cnm ya çok sevndm seni kesin merak etmişizdir ama arada kaynamştır
ben tam bilmiyorum kusura bakma şu an beebişler sende diil dimi
Canim hakkinda hayirlisi uzulme bu arada dogun gunun kutlu olsun birdahaki sefere bebisin kucaginda olsun
Amin canim sende saglikla kucagina al insallah.
Canim insallah ikiz ikiz bebeklerin olur amin
Onemli degil basak hanim sen ve bebegin eyi olsunda sorun yok bu arada arkadasim gelcek yemege yeni ewe tasindi bende yoruldular diye yemee aliyom
hemen cemkirirsin simdi beni neden almadin diye![]()
amiiin canım allah hepimize hayırlısıyka kucağımıza almayı kısmet etsin.
ben ılac kullanmak ıstemedım doktorcuk kullanda gecsın dedı ve hayatımd aılk defa korunuyorum hemıde yasmınmıdr nedır o hapla
canım bendede bir ara 3 cm vardı bende hap kullandım 1 ayda eridi gitti uzulme dünyanın sonu değilki
kız yok ne bırakması başak karını değiştirmiş bilgilerimi deli karıCanim hakkinda hayirlisi uzulme bu arada dogun gunun kutlu olsun birdahaki sefere bebisin kucaginda olsun
tsk sevınc sen korunmayı bıraktınmı:44:şeyimin bekçisi bende iyi biliyo karı
günaydın kızlar
herkese hayırlı cumalar
AMİN inşALLAH .
günaydın kızlar hayırlı cumalar .
günaydın hayırlı cumalar Allahım günahlarımızı bağışla, sıkıntıda olanlara yardımet cümlesiyle birlikte hepimizin inşallah aminn...
günaydın canlarımmm hayırlı cumalar olsun herkese
ben bugün mersine gidiyorum kısmet olursa 10 gün kalacaz kocişle izin aldı denize girecem inşallah kendime göre mayo bulabilirsem![]()
BAŞAKCIM GÖBİŞİMİN RESMİNİDE KOYACAM AZ SONRA Bİ AKSİLİK ÇIKMAZSA SANA SÖZÜMÜ UNUTMADIM CANIMCIM![]()
aminn hayırlı cumalar kızlarrrrr yeşil göbüşünü gördüm çok tatlı maşallahh
günaydın canım yok bebişler bende değil transfer için haber bekliyorum. bu gün aramaları gerekiyo ama zaman hiç geçmiyor ya
hayırlısı canım bizi habersiz bırakma tamammııı![]()
günaydın canlarımmm hayırlı cumalar olsun herkese
ben bugün mersine gidiyorum kısmet olursa 10 gün kalacaz kocişle izin aldı denize girecem inşallah kendime göre mayo bulabilirsem![]()
BAŞAKCIM GÖBİŞİMİN RESMİNİDE KOYACAM AZ SONRA Bİ AKSİLİK ÇIKMAZSA SANA SÖZÜMÜ UNUTMADIM CANIMCIM![]()
sağol canımaminn hayırlı cumalar kızlarrrrr yeşil göbüşünü gördüm çok tatlı maşallahh![]()
![]()
yeşil canım şeker yükleme testi yaptırdınmı canım 24-28 haftaları arası yapılıyorya :26:
canım önümüzdeki aya gidecem dr öyle dedi ben bu ay yapar diye düşünmüştüm ağustosta gidecem
koy koy kıskanç karııııııyeşiiiiiiiiiiiillllllllll göbeğine baktım teşekkür ederimmmmmm
rahatladm vallla. 4 kilomu almştın sen. bende 4 almşım bu gidişle seni geçersem şaşmam
çok tatlı olmşsn cnmmmmmm
dur bende koyiyiyim![]()
aaa vakti geçer o zaman bazen doktorlar unutuyor canım hatırlatsaydın keşke 28. hafta son :44:sağol canım![]()
canım önümüzdeki aya gidecem dr öyle dedi ben bu ay yapar diye düşünmüştüm ağustosta gidecem
hoşgeldin hayatım nasılsın
yeşiiiiiiiiiiiillllllllll göbeğine baktım teşekkür ederimmmmmm
rahatladm vallla. 4 kilomu almştın sen. bende 4 almşım bu gidişle seni geçersem şaşmam
çok tatlı olmşsn cnmmmmmm
dur bende koyiyiyim![]()
koy koy kıskanç karıııııı![]()