• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

basak ya bende klomen kullandım bu ay tedırgın edıyonuz benı kıst mıst deyıpte:26::26: zaten daha yumurtlama akıntılarıma kavusamadım yarın doktora gıtcvem klomensız dahamı ıyıydım ne:43::43::43:

cnm ya çok sevndm seni kesin merak etmişizdir ama arada kaynamştır :1::1::1:

ben tam bilmiyorum kusura bakma şu an beebişler sende diil dimi

günaydın canım yok bebişler bende değil transfer için haber bekliyorum. bu gün aramaları gerekiyo ama zaman hiç geçmiyor ya

Canim hakkinda hayirlisi uzulme bu arada dogun gunun kutlu olsun birdahaki sefere bebisin kucaginda olsun
Amin canim sende saglikla kucagina al insallah.

Canim insallah ikiz ikiz bebeklerin olur amin

Onemli degil basak hanim sen ve bebegin eyi olsunda sorun yok bu arada arkadasim gelcek yemege yeni ewe tasindi bende yoruldular diye yemee aliyom
hemen cemkirirsin simdi beni neden almadin diye :110:

amiiin canım allah hepimize hayırlısıyka kucağımıza almayı kısmet etsin.

ben ılac kullanmak ıstemedım doktorcuk kullanda gecsın dedı ve hayatımd aılk defa korunuyorum hemıde yasmınmıdr nedır o hapla:25::25::25::25:

canım bendede bir ara 3 cm vardı bende hap kullandım 1 ayda eridi gitti uzulme dünyanın sonu değilki

Canim hakkinda hayirlisi uzulme bu arada dogun gunun kutlu olsun birdahaki sefere bebisin kucaginda olsun

tsk sevınc sen korunmayı bıraktınmı:44:
kız yok ne bırakması başak karını değiştirmiş bilgilerimi deli karı :37: şeyimin bekçisi bende iyi biliyo karı :19:
günaydın kızlar

herkese hayırlı cumalar

AMİN inşALLAH .

günaydın kızlar hayırlı cumalar .

günaydın hayırlı cumalar Allahım günahlarımızı bağışla, sıkıntıda olanlara yardımet cümlesiyle birlikte hepimizin inşallah aminn...

günaydın canlarımmm hayırlı cumalar olsun herkese:16::16::16::16::16:
ben bugün mersine gidiyorum kısmet olursa 10 gün kalacaz kocişle izin aldı denize girecem inşallah kendime göre mayo bulabilirsem :9::9::9:
BAŞAKCIM GÖBİŞİMİN RESMİNİDE KOYACAM AZ SONRA Bİ AKSİLİK ÇIKMAZSA SANA SÖZÜMÜ UNUTMADIM CANIMCIM :29:

aminn hayırlı cumalar kızlarrrrr yeşil göbüşünü gördüm çok tatlı maşallahh :nazar::nazar:
günaydın canım yok bebişler bende değil transfer için haber bekliyorum. bu gün aramaları gerekiyo ama zaman hiç geçmiyor ya

hayırlısı canım bizi habersiz bırakma tamammııı :20:

yeşil canım şeker yükleme testi yaptırdınmı canım 24-28 haftaları arası yapılıyorya :26:

günaydın canlarımmm hayırlı cumalar olsun herkese:16::16::16::16::16:
ben bugün mersine gidiyorum kısmet olursa 10 gün kalacaz kocişle izin aldı denize girecem inşallah kendime göre mayo bulabilirsem :9::9::9:
BAŞAKCIM GÖBİŞİMİN RESMİNİDE KOYACAM AZ SONRA Bİ AKSİLİK ÇIKMAZSA SANA SÖZÜMÜ UNUTMADIM CANIMCIM :29:

yeşiiiiiiiiiiiillllllllll göbeğine baktım teşekkür ederimmmmmm:52::52:

rahatladm vallla. 4 kilomu almştın sen. bende 4 almşım bu gidişle seni geçersem şaşmam:25::25:

çok tatlı olmşsn cnmmmmmm:16::16::16:

dur bende koyiyiyim:110:

rahatladm vallla. 4 kilomu almştın sen. bende 4 almşım bu gidişle seni geçersem şaşmam:25::25:

koy koy kıskanç karıııııı :40:
sağol canım :16:

canım önümüzdeki aya gidecem dr öyle dedi ben bu ay yapar diye düşünmüştüm ağustosta gidecem
aaa vakti geçer o zaman bazen doktorlar unutuyor canım hatırlatsaydın keşke 28. hafta son :44:

:42: hoşgeldin hayatım nasılsın

:) evet canım ama 5 oldu aldığım kilo :) sen daha zayıfsın ama canım sende çok farketmez :34:
sağol canımcım hadi sende koy bakalım :49:

Back
X