sevinç kız şu belinayı döv benim yerime ben yetemiyom ona![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deli kari o bebek hepiciimizin bosuna tek basina sahiplenme o kadar kahrini cekiyozz hormonlarinla ugrasiyoz tabiki egemizden guzel haberler bekliyozayy bide paramı geri veremzdin falan korktum:18:
ayy olişin adınıda öğrendi teyzeleribizde hep kocamla Ege diyoruz. doktor olişe bi dosya hazırla dediydi, dosyasının üstüne de ege yazdım
bööle anlatıyorum kızlar özür dilerim yazsammı yazmasammı diye düşünüyorum inannınsize de herzaman dua ediyorum
![]()
Deli kari o bebek hepiciimizin bosuna tek basina sahiplenme o kadar kahrini cekiyozz hormonlarinla ugrasiyoz tabiki egemizden guzel haberler bekliyozseni merak ettigimizden degil
kiz belinayy pasanin damarina ne basiyon anlasildi SIkIntidan ne yapacagini sasirdin sen
![]()
ben ne yaptım kıdıdım sadece mutfaga gıdıyom yemegımı yapacam dıye arkamdam yumurtann ıcıne düş demıs aaa suc benım mııı
tek olmak ne zor ya bı batdak bı tabak bulasık bılem cıkmadısole evım dolsa cocukları
kossa evde su yanlızlıkdan kurtulsam :26::26:
Cnm bn istiyorum o kurden istememmi banada yardim et nolur bbmMelek sen beni dinle israr ediyorum oglumun ogretmeni bu kur sayesinde dogal yolla ikiz dogurdu kuru getittir yemeye basla tamamen bitkisrl bisi kaybetmezsin burda o kadar verdim kimse orali olmadi hamis kalinca isticekler o zamanda ben vermicem
![]()
ben ne yaptım kıdıdım sadece mutfaga gıdıyom yemegımı yapacam dıye arkamdam yumurtann ıcıne düş demıs aaa suc benım mııı
tek olmak ne zor ya bı batdak bı tabak bulasık bılem cıkmadısole evım dolsa cocukları
Cnm bn istiyorum o kurden istememmi banada yardim et nolur bbm
Cnm bnde sıkıldim bu yanlzlktn inan tek yemek istemiyom ayni senin gibi esim hep iste tek klyorm patliyorm
İnsallahh cicuklarimiz olur da dinlenmeye yer arariz
Kizlar sizlere bisey daniscm basima ilk kez keliyo
İliskiye girerken wajinam asiri derecede yaniyo iliski sirasinda we sonrasindada dewam ediyo bol suyla yikiyorum yanmasi gcsin die hafifliyo sizce nedir bu basima gelen oly cozumunu bilen yardim etsin zor durumdayim lutfen![]()
Hayatim bir ara ozelden yazarim
sakin sakin bol suyla yikama yararlu bakteriler oluyor ve daha beter oluyor bende yikaya yikaya o hale getirmistim cnm mantar olabilirmi kasintin varmi valla oyle bisi oldugunda aile hekimligine gidiyom fitil veriyo rahatliyom cnm
Cnm bkliyorum msjibi bbm
Yok gulum kasinti yok sukur ama acidan izdirap cekiyorum resmen kiiz yikamak iyi degilmi bende resmen rahatlamak icin 2saat suya tutuyorum puff1haftadir boleyim
Sana werdigi fitil ne icindi acaba cnmm
Canim seni tebrik ediyorum gebelik dusunen ve vajinal dus yapan baska kac kisi var acabaaa :119:
deli kari iliski oncesi ve sonrasi ph dengesini bozacak sekilde yikamican sen vajinal dus yapmissin ac ta oku internetten ahhh ahhh bir ara ozelden mail atayim cocuk nasil yapilir diye
bende kasintida vardi o yuzden verdi.
Canim seni tebrik ediyorum gebelik dusunen ve vajinal dus yapan baska kac kisi var acabaaa :119:
deli kari iliski oncesi ve sonrasi ph dengesini bozacak sekilde yikamican sen vajinal dus yapmissin ac ta oku internetten ahhh ahhh bir ara ozelden mail atayim cocuk nasil yapilir diye
senin tek suçun yumurta sucuk yemenneden ben ne yaptımm
zayıf olmam sucmuuu olayy ezan okuyooo
![]()
döv onu sevinççin döv beni üzdüDeli kari o bebek hepiciimizin bosuna tek basina sahiplenme o kadar kahrini cekiyozz hormonlarinla ugrasiyoz tabiki egemizden guzel haberler bekliyozseni merak ettigimizden degil
kiz belinayy pasanin damarina ne basiyon anlasildi SIkIntidan ne yapacagini sasirdin sen
![]()
allahım sana öyle çocuklar versinki evdeb dolaşırlarken sayama hemiben ne yaptım kıdıdım sadece mutfaga gıdıyom yemegımı yapacam dıye arkamdam yumurtann ıcıne düş demıs aaa suc benım mııı
canım enfeksiyon kapmış olmayasın birde o ilşkiyi yani bebegi düşünen ler duş alamasın diyolar ama hiç alakası yok gebe kalınıyor bilginizeCnm bn istiyorum o kurden istememmi banada yardim et nolur bbm
Cnm bnde sıkıldim bu yanlzlktn inan tek yemek istemiyom ayni senin gibi esim hep iste tek klyorm patliyorm
İnsallahh cicuklarimiz olur da dinlenmeye yer arariz
Kizlar sizlere bisey daniscm basima ilk kez keliyo
İliskiye girerken wajinam asiri derecede yaniyo iliski sirasinda we sonrasindada dewam ediyo bol suyla yikiyorum yanmasi gcsin die hafifliyo sizce nedir bu basima gelen oly cozumunu bilen yardim etsin zor durumdayim lutfen![]()
senin tek suçun yumurta sucuk yemenşaka bir yana hiç sevmem yanlış anlamıyoursund egilmi senle kafa buluyorum
döv onu sevinççin döv beni üzdü
allahım sana öyle çocuklar versinki evdeb dolaşırlarken sayama hemibu arada eşin ne iş yapıyor senin ebem merak ettim evde yok:44::44:
canım enfeksiyon kapmış olmayasın birde o ilşkiyi yani bebegi düşünen ler duş alamasın diyolar ama hiç alakası yok gebe kalınıyor bilginize
ban aözelden yazsana bebek nasıl yapılır bilmiyomda
ben geldim önce besmele çektim 1 bardak suyumu içtim sonra namazımı kıldım sonra yemek yedim ve burdayım eşim yok gelmedi ben tek açtım iftarımı![]()
alınmıyorum kuzum neden alınayım kı bıde yumurtalı yemedım sadece sucuk pişirdim![]()
bende tek actım ıftarı sırf esım sınır oldugumdan ondan parada almamıstım ve cok sıkıldım evde aradı soyledım odaa oyyy bebegım yerım ben sene evde paramız var alsaydın yaa dedıı ben ecık tavır yaptım yarın yemege goturecem ordan sınamaya dedım![]()
sucukmukız banada salata yapsaydın sen sucukla ben salatayla sevişirdim kız iyi vallahi evde tek kalabiliyosun ben tek kalamıyorum korkuyorum tek:18::18::18:
hıc korkmuyorum ılk kaldıklarımda butun ısıklar yanardı sımdı alıstım bıde raöazan herkez ayakda korkuyom desem dogru kaynanaya dun zaten cok ısrar ettıler kocıs dedı evde kalmaya alıssın nezman kadar dedı yırttım![]()
eşin ne iş yapıyo bebem senin:44::44::44:buarada face varmı senin özelime yollasana seni ekliyimbenim çirkinligimi görürüsün hemide beni merak eden özelime mesaj atsın muhakkak geri dönerim
![]()