iyiyim saol..balkonda oturuyorum tek başıma..kayınvalidem teraviye gitti,eşimde yemek yedi sınra sızdı kaldı : )
sen kayınvalıdenlerlemı yasıyon

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim saol..balkonda oturuyorum tek başıma..kayınvalidem teraviye gitti,eşimde yemek yedi sınra sızdı kaldı : )
esiyomu bari balkon burası hiç esmiyo 2 gecedir.önceden mutfakla salonu karşılıklı açınca fırıl fırıl eserdi
kızlar az once hastaneyı aradım gebelık testımın sonucunu sordum sonuç kocaman bır negatıfffff kı zaten bende öle tahmın edıyodum ama ıste ınsan bır umıt belkı pozıtıftır dıyo püfffffffffff![]()
esmiyo ya..arada bi üflüyo sadece..bizim hol güzel esiyo kapıları açınca zaten evin en gereksiz yeri eser hep : D ama içerlerden iyidir..
inşallah cnm.. ben zaten bu ay gebe olmadığımı hıssetttığım ıcın öle cok umutlanan arkadaslar gıbı yıkılmadım. hayırlısıyla dedığın gıbı olur ınşolsun sıkma canını..zamanı değilmiş demekki..bak gör Allah sana nasıl güzel bi bebiş vercek ozaman tüm bu sıkıntılarını unutcaksın.. : )
şimdi ben sana ne yazsam boş canım. Ama en azından senin normal yolla hamile kalmaya dair bir umudun var. Hayırlısıyla bir an önce gelir bebeğin
canım gece yapmayınca gunduz yapılmıyo kı bazıları ıs kıyafetı yapa bıldıgım kadar yapayım![]()
var canım umudum varda nedense bır turlu olmuyo napam vardır allahın bır bıldığı heralde![]()
OLUR CANIM İNŞALLAH BENİM DENEMEDİĞİM BİR ŞEY KALMADI NERDEYSE NE BİO ENERJİ NE REİKİ ŞİMDİDE AZERİ BİR ECZACI BULDUM İSTANBULDA BANA KARGOYLA BİR TAKIM BİTKİSEL İLAÇLAR YOLLADI BU GÜN YARIN ALIP ONLARI KULLANACAĞIM. ROMANYA YA BRANCA SULUI SİPARİŞ ETTİM ONU BKLİYORUM KULAKLARIM UZAYIP KUYRUĞUM FALAN ÇIKARSA HİÇ ŞAŞIRMAM
BENİM TÜPLERİM TIKALI CANIM DR.DEDİĞİNE GÖRE BİRDE YUMURTA SAYIM AZ VE KALİTESİ DÜŞÜK. GERÇİ BEN ARTIK DR.LARA DA PEK İNANMIYORUM.cnm senın sorun ne kı ne işe yarıyo hem bu ılaçlar olmadı bızde alalım:26::26::26: