Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar az once hastaneyı aradım gebelık testımın sonucunu sordum sonuç kocaman bır negatıfffff kı zaten bende öle tahmın edıyodum ama ıste ınsan bır umıt belkı pozıtıftır dıyo püfffffffffff:14::14::ssz::ssz::ssz::ssz:

esiyomu bari balkon burası hiç esmiyo 2 gecedir.önceden mutfakla salonu karşılıklı açınca fırıl fırıl eserdi

esmiyo ya..arada bi üflüyo sadece..bizim hol güzel esiyo kapıları açınca zaten evin en gereksiz yeri eser hep : D ama içerlerden iyidir..

olsun sıkma canını..zamanı değilmiş demekki..bak gör Allah sana nasıl güzel bi bebiş vercek ozaman tüm bu sıkıntılarını unutcaksın.. : )

kızlar az once hastaneyı aradım gebelık testımın sonucunu sordum sonuç kocaman bır negatıfffff kı zaten bende öle tahmın edıyodum ama ıste ınsan bır umıt belkı pozıtıftır dıyo püfffffffffff:14::14::ssz::ssz::ssz::ssz:

şimdi ben sana ne yazsam boş canım. Ama en azından senin normal yolla hamile kalmaya dair bir umudun var. Hayırlısıyla bir an önce gelir bebeğin

olsun sıkma canını..zamanı değilmiş demekki..bak gör Allah sana nasıl güzel bi bebiş vercek ozaman tüm bu sıkıntılarını unutcaksın.. : )
inşallah cnm.. ben zaten bu ay gebe olmadığımı hıssetttığım ıcın öle cok umutlanan arkadaslar gıbı yıkılmadım. hayırlısıyla dedığın gıbı olur ınş:16:
şimdi ben sana ne yazsam boş canım. Ama en azından senin normal yolla hamile kalmaya dair bir umudun var. Hayırlısıyla bir an önce gelir bebeğin

var canım umudum varda nedense bır turlu olmuyo napam vardır allahın bır bıldığı heralde:6::6::6:

var canım umudum varda nedense bır turlu olmuyo napam vardır allahın bır bıldığı heralde:6::6::6:[/QUOTE]

OLUR CANIM İNŞALLAH BENİM DENEMEDİĞİM BİR ŞEY KALMADI NERDEYSE NE BİO ENERJİ NE REİKİ ŞİMDİDE AZERİ BİR ECZACI BULDUM İSTANBULDA BANA KARGOYLA BİR TAKIM BİTKİSEL İLAÇLAR YOLLADI BU GÜN YARIN ALIP ONLARI KULLANACAĞIM. ROMANYA YA BRANCA SULUI SİPARİŞ ETTİM ONU BKLİYORUM KULAKLARIM UZAYIP KUYRUĞUM FALAN ÇIKARSA HİÇ ŞAŞIRMAM

var canım umudum varda nedense bır turlu olmuyo napam vardır allahın bır bıldığı heralde:6::6::6:

OLUR CANIM İNŞALLAH BENİM DENEMEDİĞİM BİR ŞEY KALMADI NERDEYSE NE BİO ENERJİ NE REİKİ ŞİMDİDE AZERİ BİR ECZACI BULDUM İSTANBULDA BANA KARGOYLA BİR TAKIM BİTKİSEL İLAÇLAR YOLLADI BU GÜN YARIN ALIP ONLARI KULLANACAĞIM. ROMANYA YA BRANCA SULUI SİPARİŞ ETTİM ONU BKLİYORUM KULAKLARIM UZAYIP KUYRUĞUM FALAN ÇIKARSA HİÇ ŞAŞIRMAM[/QUOTE]

cnm senın sorun ne kı ne işe yarıyo hem bu ılaçlar olmadı bızde alalım:26::26::26:

OLUR CANIM İNŞALLAH BENİM DENEMEDİĞİM BİR ŞEY KALMADI NERDEYSE NE BİO ENERJİ NE REİKİ ŞİMDİDE AZERİ BİR ECZACI BULDUM İSTANBULDA BANA KARGOYLA BİR TAKIM BİTKİSEL İLAÇLAR YOLLADI BU GÜN YARIN ALIP ONLARI KULLANACAĞIM. ROMANYA YA BRANCA SULUI SİPARİŞ ETTİM ONU BKLİYORUM KULAKLARIM UZAYIP KUYRUĞUM FALAN ÇIKARSA HİÇ ŞAŞIRMAM

cnm senın sorun ne kı ne işe yarıyo hem bu ılaçlar olmadı bızde alalım:26::26::26:[/QUOTE]
BENİM TÜPLERİM TIKALI CANIM DR.DEDİĞİNE GÖRE BİRDE YUMURTA SAYIM AZ VE KALİTESİ DÜŞÜK. GERÇİ BEN ARTIK DR.LARA DA PEK İNANMIYORUM.
AMERİKAN HAST.VE ALMAN HAST. TÜP BEBEK BİLE DENEMEDİLER OLMAZ DİYE AMA BAK BU AY 3 TANE ASLAN GİBİ EMBRİYOM OLDU GERÇİ HAMİLE KALMADIM AMA OLSUN O DA OLCAK.

GÜNDE 3 TANE BIOSTERON TABLET KULLANIYORUM YUMURTA KALİTESİNİ VE SAYISINI ARTTIRMAK İÇİN BUNU DR. VERDİ

kızlar nasılsını hepiniz işşaallah iyidir bende iyiyim aa sizlerle olamıcam bu akşam eşim istemiyo bu akşam takılıyım anladınız siz onu:17::17::17::17:sonra sevişirik artıgın :17::17:

cnm senın sorun ne kı ne işe yarıyo hem bu ılaçlar olmadı bızde alalım:26::26::26:
BENİM TÜPLERİM TIKALI CANIM DR.DEDİĞİNE GÖRE BİRDE YUMURTA SAYIM AZ VE KALİTESİ DÜŞÜK. GERÇİ BEN ARTIK DR.LARA DA PEK İNANMIYORUM.
AMERİKAN HAST.VE ALMAN HAST. TÜP BEBEK BİLE DENEMEDİLER OLMAZ DİYE AMA BAK BU AY 3 TANE ASLAN GİBİ EMBRİYOM OLDU GERÇİ HAMİLE KALMADIM AMA OLSUN O DA OLCAK.

GÜNDE 3 TANE BIOSTERON TABLET KULLANIYORUM YUMURTA KALİTESİNİ VE SAYISINI ARTTIRMAK İÇİN BUNU DR. VERDİ[/QUOTE]

maşallah cnm ozaman:nazar: ne guzel boyle ınanclı olman. bana doktor bu ay klomen vermştı basta catlama ığnesıde yapacaktı ama sonra böle deneyelım dedı. bu ayda asılama denerız dıyodu ama ondanda vazgecmezse barı hıç değilse catlatma ığnesı denesın dıyorum. bu ay asılama yaparsa artık olmadı kendı halıne bırakmaya karar verdık esımle.. zamanı gelınce kendı olur:emir_bebek::emir_bebek: elden bısey gelmıyo zaten bız gelen herseyı yaptık gelmeyen ıcın yaradana el actık ne desek boş:ssz:

[
maşallah cnm ozaman:nazar: ne guzel boyle ınanclı olman. bana doktor bu ay klomen vermştı basta catlama ığnesıde yapacaktı ama sonra böle deneyelım dedı. bu ayda asılama denerız dıyodu ama ondanda vazgecmezse barı hıç değilse catlatma ığnesı denesın dıyorum. bu ay asılama yaparsa artık olmadı kendı halıne bırakmaya karar verdık esımle.. zamanı gelınce kendı olur:emir_bebek::emir_bebek: elden bısey gelmıyo zaten bız gelen herseyı yaptık gelmeyen ıcın yaradana el actık ne desek boş:ssz:[/QUOTE]

CANIM BENİM SENİN YUMURTALARININ ÇATLAMA SORUNU VAR MI Kİ BİLOYOSUN BUNLAR YETERLİ BÜYÜKLÜĞE ULAŞINCA ZATEN KENDİLERİ ÇATLIYOLAR. SANIRIM YUMURTALARININ BÜYÜMESİ İLE İLGİLİDE BİR PROBLEMİN YOKTU. E ÖYLEYSE NEDEN BU KADAR KARAMSARSIN UMUTLU OL CANIM SEN KAFANI RAHAT TUT BEBEĞİN KENDİLİĞİNDEN GELİR. AMA SİGARAYI BIRAK GERÇEKTEN ETKİLİYOR. BEN DE İÇİYODUM GÜNDE 1 PAKET EŞİMLE BİRLİKTE BIRAKTIK TEDAVİ BAŞLARKEN.

sevınc kız gelemedın ben duşa gidiyom gelene kadar gelmesenn kesın kynoss bısı yaptı :27::27::27::27: jandarmayı arayım :18::18::18::1::1::1::9::60:

Back
X