Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sorma ya tel girmek adamı öldürüyo :27::27::37::37::37:

gel sahur yapak kız :1::1::1::1:

ben laptoptan giriyorum hattımı vına taktım yoksa gündüz uğraştım cepten kadınlar kulübüne girmeye beceremedim en iyiyisi laptop
tamam bende çayımı demledim şimdi, sende tost yaptın beraber yeriz:56:

hoşbuldum canım, evime dönmedim daha memleketdeyiz
daha 2 haftadan fazla burdayız ramazanı burada geçirecez
Ohh negusel ailenle ramazani yasiyorsun masallahh bayramida orda gecirirsiniz artik

mood ateşin gectimi kız :26::26::26:

Yok kiz gecmedi cayir cayir yaniyoo
Bu arada sahur zamani dawulcu geciyo ama karnim tok simdi hic yemk istemiyorum ama sabh aclktan olcm biliyorum napicm simdi bn yaa

ben laptoptan giriyorum hattımı vına taktım yoksa gündüz uğraştım cepten kadınlar kulübüne girmeye beceremedim en iyiyisi laptop
tamam bende çayımı demledim şimdi, sende tost yaptın beraber yeriz:56:

gel canım :56::56::56::56::56::56: ama ben yedim bilee :125::125::125::125:

Ohh negusel ailenle ramazani yasiyorsun masallahh bayramida orda gecirirsiniz artik

Bu arada sahur zamani dawulcu geciyo ama karnim tok simdi hic yemk istemiyorum ama sabh aclktan olcm biliyorum napicm simdi bn yaa

acaba neden olduu :44::44::44::44: inşallah gebelik belirtesidir kız zorla bende öyle oluyorum hareket etmeyince iftarda yedılerı mi eritemiyom meyve falan yemege calıs kavun karpuz :56::56::125:

:21::21::21::21::21: ohhh geziyosunuz yani senin kaynoş yoktu dimi:26::26:

kız amasraya gidecekmisiniz

yok canım evimize istediğimiz zaman girip çıkıyoruz bize ayit bi eltim var üst katımda geleli 1 hafta oldu görmedim bile bitek sesini duyuyorum cırtlak sesini:36::120:
evet gidicez evdeki işlerimizi halledip gidicez daha fırsat bulamadık sizde amasradan vazgeçmiştiniz yoksa tekrar gitmeyemi karar verdiniz

kzılar ben cıkıyorumm :10::10::10::10:

dişlerimi fırcalayıp yatayımmm :27::27:

nazocum görüşürüz canım hayırlı sahurlar :38::38::38::38: :16::16::16:

Kizlar ya bi yumurta hasliyim dedim tok tutR die
Ama aldim elime yikayim dedim neredeyse ciflicktim fakat kirildi yumurta ne titiz kariyim ben ya az yikasam olmaz yanii:9:

son sayfayı göremiyorum bende cevap verden baktım aşağıda yazıyor kim ne yazmış
mood evet canım biz nerdeyse 10 yıldır ramazanı burada geçiriyoruz iyi oluyor iftarlara gitmek misafir ağırlamak hatta kafamız eserse ablama sahura gidiyoruz yada onlar geiyor
belinaycım iyi gecelr bende bişeyler yiyip yatayım hiçte canım istemiyor ama mecbur yiyecez
hepinize iyi geceler kızlar:3:çok öpüyorum

yok canım evimize istediğimiz zaman girip çıkıyoruz bize ayit bi eltim var üst katımda geleli 1 hafta oldu görmedim bile bitek sesini duyuyorum cırtlak sesini:36::120:
evet gidicez evdeki işlerimizi halledip gidicez daha fırsat bulamadık sizde amasradan vazgeçmiştiniz yoksa tekrar gitmeyemi karar verdiniz

boş ver eltiyi :27::27::27::27:

bizim daha belli degil canım eşim kemerde bi yer ayırmi-ış tafsıye etmedıler suan ya didim ya amasra baklım nasipp ama ben amasra istiyorum :21::21::21::21: aile ortamı

:127:

gel canım :56::56::56::56::56::56: ama ben yedim bilee :125::125::125::125:

acaba neden olduu :44::44::44::44: inşallah gebelik belirtesidir kız zorla bende öyle oluyorum hareket etmeyince iftarda yedılerı mi eritemiyom meyve falan yemege calıs kavun karpuz :56::56::125:

Yok cnm ya umut etmiyorum artik gebelikten kesdim umudumu artik nazmn hastalncm die bkliyorum
Cnm iftardan sonra zaten hep meywe yedim armut karpuz bolbol sistim artik yumurta yerim 1tane yeter heralde

eltiyi takmıyorum bile ben keyfime bakıyorum valla bide onun sesiyle uyanmasam iyi olacak ama :33::36:
mood canım bende bulaşık süngerine bulaşık deterjanı dküp onla ovuyorum yumurtayı kime sinirlendin acaba
neyse bende yemek yiyemeden ezan okunacak yemek yemeğe gidiyorum ben:10:

errorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
Back
X