Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Merhaba kizlar nasilsinizzzzz

merhaba tatlım ben iyiyim sen nasılsın

evet canım zaten o yüzden kopamıyoruz ya.. 2 ucu oklu değnek .. :44:
burdan ayrılınca aklımız burada kalıyor.. buradayken de işin varsa vicdan azabı çekiyorsun..
işi tadında ayarında bırakmak lazım o da çok zor oluyor çoğu zaman muhabbet tatlı geliyor çıkamıyorsun..

hele bir de diğer forumlara da bir göz gezdireyim dedin mi bittin bir bakıyosun saatler geçmiş..:53::53:

aynen canım katılıyorum sana :13::13::13::13::13::13::13::13:

menüde ne var yemek anam benim:56::56:akıl ver arkadaşınaaa:37:
tarhana çorbası
zeytinyağlı barbunya
pirinç pilavı
salata ayran :56:
kaynoşa gııdıyommmm :10::10::10::10::10::10:
:110:
kızlarrr ben kaynoşa gidiyommmm gece görüşürüz :16::16::16::16::16:

belkıde baskı yaparlar kalınnnnnnnnnnnnnnnnn dıyeeeeeeeeeeeee :26::26::36::36::36::36: ozman benı kurtarınnnn

:110: ben kurtarırım kurtuluşun olmadı bak kaç gündür gel gel :10: git bariii :110:

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 2 ziyaretçi)
sevinc007, SESSA+, belinaysu+, mood+

konuşsanıza karılarrrrrr :19::19:

hoşbulduk hayatım ewet ewimi dip bucak sildim toz aldım wc hipoladım :9::9: havluları değiştim balkonumu yıkadım hakanı yatırdım komşuyu ağırladım duş aldım :12:geldim:10:

maşallah hamrat hatunum menim

akşamki menünde güzelmiş

ben bu akşam iftara davetliyim dün akşamda kaynanamlardaydım

yemeklerim olduğu gibi dolapta kalıyo

ramazanda yemeğe misafir alınca çok yemek yapıyoruz insanlar oruç olduğu için çok yiyemiyo sonmra yemekler kalıyo yaa ooooff

hoşbulduk hayatım ewet ewimi dip bucak sildim toz aldım wc hipoladım :9::9: havluları değiştim balkonumu yıkadım hakanı yatırdım komşuyu ağırladım duş aldım :12:geldim:10:

akşamki menünde güzelmiş

ramazanda yemeğe misafir alınca çok yemek yapıyoruz insanlar oruç olduğu için çok yiyemiyo sonmra yemekler kalıyo yaa ooooff

akşamki menünde güzelmiş

:21::21::21: teşekkür ederim hayatım ewet doğru söylüyorsun canım :56::56:

kızlar bişey soracam size benim elektrikli süpürgem arnica bora su filitreli çok memnunum çok güzel temizliyo ve su filitreli olması tozları akarları içine hapsediyo buraya kadar süper ama ben en ufak bi kırıntı için bile süpürgeye su doldor süpür tekrar boşalt bunları yapmak istemiyorum o yüzden de şu hem ayakta hem şarjlı gibi kullanılabilen elektrikli süpürgeler var ya onlardan almak istiyorum ama hangi markayı alsam karar veremedim siz kullanıyomusunuz tavsiyeleriniz neler

arnicanın var böyle bir ürünü 70 civarı

sinbonun var 80 civarı

fakirin var ama çok pahalı 110 civarı

teldeyimmmmm halaaa:51:
:110: carcarcarrrrrr :110:
kızlar bişey soracam size benim elektrikli süpürgem arnica bora su filitreli çok memnunum çok güzel temizliyo ve su filitreli olması tozları akarları içine hapsediyo buraya kadar süper ama ben en ufak bi kırıntı için bile süpürgeye su doldor süpür tekrar boşalt bunları yapmak istemiyorum o yüzden de şu hem ayakta hem şarjlı gibi kullanılabilen elektrikli süpürgeler var ya onlardan almak istiyorum ama hangi markayı alsam karar veremedim siz kullanıyomusunuz tavsiyeleriniz neler

arnicanın var böyle bir ürünü 70 civarı

sinbonun var 80 civarı

fakirin var ama çok pahalı 110 civarı

canim benim yok ama yengemde blue house var cok memnun

$SINBO-ELEKTRIKLI-SUPURGE-SVC3453__33825452_0.webp $ARNICA-MERLIN-MINI-ELEKTRIKLI-SUPURGE__52692936_0.webp $Fakir-A-120-1200-Watt-Elektrikli-Supurge__31483545_0.webp

Back
X