Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Canim fakir bu iste cok iyi netten arastir yorumlara felan bak
bende fakirin hali yikamasini alacam

haklısın canım bide netten araştırayım sağol ilgilendiğin için

halı yıkama makinaları yıkarken iyide suyu çekerken bayağı bi güç istiyo o yüzden ben halıları yıkamaya gönderiyom daha kolay oluyor:34::34::34::34::34::34:

merhaba test yaptınmı canım

:( dün iftardan 2 saat önce evde kimse yoktu.bende gittim test aldım yaptım.aMA negatif çıktı.söylemedim eşime..belki daha belli olmuyodur idrar testinde diye..kan testinde bile 14.gün çıkıyo..bide hep test yaptım negatif çıktı 2 gün sonra yaptım çift çizgi gördüm falan diyolarya bi umut işte benimkide..inşallah kan testinde çıkar yoksa gerçekten çok üzülücem..salı günü gidicem kan testine ...

haklısın canım bide netten araştırayım sağol ilgilendiğin için

halı yıkama makinaları yıkarken iyide suyu çekerken bayağı bi güç istiyo o yüzden ben halıları yıkamaya gönderiyom daha kolay oluyor:34::34::34::34::34::34:

Onemli degil hayatim bende halulari yikamaya gonderiyom
ewde kanepe ve koltuklari sandalyeleri mekan yatagi komsudan aldim yikadim super oldu kocisr yikattim :110:
bende nerde o gucc super oluyoo rengi parliyoo koltuklar krem rengi cocuk saolsun
:37:

:( dün iftardan 2 saat önce evde kimse yoktu.bende gittim test aldım yaptım.aMA negatif çıktı.söylemedim eşime..belki daha belli olmuyodur idrar testinde diye..kan testinde bile 14.gün çıkıyo..bide hep test yaptım negatif çıktı 2 gün sonra yaptım çift çizgi gördüm falan diyolarya bi umut işte benimkide..inşallah kan testinde çıkar yoksa gerçekten çok üzülücem..salı günü gidicem kan testine ...

:20: bak isteee ben sana idrarda yaptirma cikmaz dimedimmiii :19:
umudunu yitirme saliya daha cok var :20:
ben umutluyum ama bilmiyom...

:20: bak isteee ben sana idrarda yaptirma cikmaz dimedimmiii :19:
umudunu yitirme saliya daha cok var :20:
ben umutluyum ama bilmiyom...

içim içimi yedi bi ihtimal dedim belki çıkar..aslında bende çok umutluyum artık hayatımda güzel bişey olsun istiyorum..zaten çocuk yapma fikrine zor alıştım hatta hala olunca nasıl bakıcam nasıl tutucam onu ağlayınca napıcam ya bakamazsam diye düşünüp duruyorum..Rabbim salı günü bana o mutluluğu yaşatsın istiyorum..okadar çok ihtiyacım varki böyle güzel bi mutluluğa..

içim içimi yedi bi ihtimal dedim belki çıkar..aslında bende çok umutluyum artık hayatımda güzel bişey olsun istiyorum..zaten çocuk yapma fikrine zor alıştım hatta hala olunca nasıl bakıcam nasıl tutucam onu ağlayınca napıcam ya bakamazsam diye düşünüp duruyorum..Rabbim salı günü bana o mutluluğu yaşatsın istiyorum..okadar çok ihtiyacım varki böyle güzel bi mutluluğa..

Insallah hayatim.. bu arada hiic merak etme annelik ic gudusu Allah tarafindan kadina verilmistir
sen bile sasirirsin nasil bir anne oldugunaa
hersey cok guzel olacak :29:

Son düzenleme:
kızlar bişey soracam size benim elektrikli süpürgem arnica bora su filitreli çok memnunum çok güzel temizliyo ve su filitreli olması tozları akarları içine hapsediyo buraya kadar süper ama ben en ufak bi kırıntı için bile süpürgeye su doldor süpür tekrar boşalt bunları yapmak istemiyorum o yüzden de şu hem ayakta hem şarjlı gibi kullanılabilen elektrikli süpürgeler var ya onlardan almak istiyorum ama hangi markayı alsam karar veremedim siz kullanıyomusunuz tavsiyeleriniz neler

arnicanın var böyle bir ürünü 70 civarı

sinbonun var 80 civarı

fakirin var ama çok pahalı 110 civarı

sara ablacım ben aldım sinbonunkini
fiyatına göre gayet becerikli bi süpürge
çok güzel çekişi var motor gücüne göre
ben bazen tüm evi onunla süpürüyorumm çok memnunumm
ama hangisini alırsan al rahat edeceğin kesinn çok pratikk

Bnde iyim cnmm orucla gun geciriyorum senden nbr tatlim

allah kabul etsin tatlım benim 2 gün burnum kanadı tutamıyorum:26:
sessa burdaymış :110:
bak beni görünce ağzını yamultma özlersin sonra gene gidersem:19:..
kızmıycam sana bugün.. çünkü kaynoşun takdir etmeyişini okudum üzüldüm sana
:43:
kızlar bişey soracam size benim elektrikli süpürgem arnica bora su filitreli çok memnunum çok güzel temizliyo ve su filitreli olması tozları akarları içine hapsediyo buraya kadar süper ama ben en ufak bi kırıntı için bile süpürgeye su doldor süpür tekrar boşalt bunları yapmak istemiyorum o yüzden de şu hem ayakta hem şarjlı gibi kullanılabilen elektrikli süpürgeler var ya onlardan almak istiyorum ama hangi markayı alsam karar veremedim siz kullanıyomusunuz tavsiyeleriniz neler

arnicanın var böyle bir ürünü 70 civarı

sinbonun var 80 civarı

fakirin var ama çok pahalı 110 civarı
canım sadece yemekten sonra kırıkları falan alıcam diyorsan hepsi olur ..
ama evi de komple süpürürüm diyorsan saydıkların arasında kesinlikle fakir
:10:
ben de sapsız olan küçüklerinden alıcam benimki bozuldu geçen sene.. çok rahat oluyor anında süpürme işlerinde..
yanlız fakirin miydi bilmiyorum elde kullanırken iyi de, saplı olunca bir süre sonra sapı çıkıyor diyorlardı onları bi araştır..
bak hepsi burada da bu ürünlerin kullanıcı yorumlarını oku ordan çok bilgi alırsın..

:110: carcarcarrrrrr :110:

canim benim yok ama yengemde blue house var cok memnun
senden daha carcarı varmı ki şu topikte bayan çene:24:

sara ablacım ben aldım sinbonunkini
fiyatına göre gayet becerikli bi süpürge
çok güzel çekişi var motor gücüne göre
ben bazen tüm evi onunla süpürüyorumm çok memnunumm
ama hangisini alırsan al rahat edeceğin kesinn çok pratikk
aaa benim arkadaşta da sinbonunki vardı iyi çekmiyor diyordu eroş:26:
seninkisi belki de başka bir modelidir tipini hatırlamıyorum onun:44:

Back
X